fatboy.com/nl-nl

2.430 reviews in totaal   575 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de behulpzame, oplossingsgerichte en vriendelijke klantenservice, waarbij ze ook de snelle en soepele afhandeling van klachten, omruilingen en het leveren van vervangende onderdelen waarderen. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten worden veelvuldig geprezen, evenals het unieke, mooie en sfeervolle design dat goed aansluit bij het interieur. Daarnaast wordt de makkelijke gebruikservaring van de producten en het eenvoudige bestel- of montageproces positief genoemd. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met duidelijke informatie. Ook de snelle levering wordt door veel klanten gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over langere levertijden of onhandige bezorging. Daarnaast is er incidenteel een kritische noot over de follow-up na contact via de website.

Reviewsfatboy.com/nl-nl

L M
L M.
I love all of your products: Great quality, durable and very beautiful.
Mooie lamp waar we erg blij mee zijn. Wel erg lang moeten wachten voordat hij er uiteindelijk was.
A C
Antonello C.
Amsterdam
Ik heb een stranddoek van Fat Boy voor pakjesavond cadeau gekregen.Leuk ontwerp , en vooral heel handig in gebruik. Er komt een soort tasje erbij die kan met de mond opgeblazen worden en wordt een soort ondersteuning voor het hoofd.Wordt gebruikt in de winter voor Hota Yoga Classes. De verticale strepen zijn handig , zo kunnen de 26 yoga houdingen of asanas met precisie worden uitgevoerd.
Service- oplossingsgericht contact, nadat bleek dat er een defect was in onze lamp.

Antwoord van fatboy.com/nl-nl

Hallo Peter, Bedankt voor je berichtje. Goed om te horen dat we het probleem naar wens hebben kunnen oplossen en je weer gebruik kunt maken van je lamp. Fijne dag nog
Het is een super gezellig lampje, En ik blijf graag op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden.

Warm en sfeervol licht

Ik heb de Edison The Ambiance in Soft Pink en ben er zo blij mee. De kleur is zelfs als de lamp uitstaat al supermooi, echt een zachte design-touch in huis. Zodra hij aan gaat geeft hij warm, sfeervol licht en kun je ‘m precies zo dimmen als je wil. Pluspunt: hij is oplaadbaar en gaat lekker lang mee, dus je kunt ‘m overal neerzetten zonder gedoe met kabels. De gele variant staat daarom inmiddels op mijn wishlist :)
Supercomfortabele zetels, ook eenvoudig in elkaar te zetten met behulp van het filmpje.
Hele goede service, advies. Ik had een verkeerd type kabel ontvangen en kreeg kosteloos een juiste kabel. Ook bij het bellen een hele scherpe oor en men direct met de naam in het gesprek bewoord.

Super mooie en gezellige designlamp!

Ik heb de Edison The Ambiance in de roze kleur besteld en ben er zó blij mee! De kleur is zelfs als de lamp uitstaat al supermooi. En zodra hij aan gaat geeft hij warm, sfeervol licht en kun je de lamp ook dimmen, super fijn! Ik vind het ook top dat hij is oplaadbaar is, want ik heb hem nu al op verschillende plekken in huis neergezet. En de batterij gaat ook lang mee. De gele variant staat nu dus ook op mijn wishlist.
De Rakets geven leuk licht in de tuin. Ze laden snel op en geven lang licht
Prima tentje. Behoorlijk wind bestendig, mits gunstig neergezet. Tentje is in je eentje (lastig) op te zetten, maar met z’n tweeën is aan te raden. Verder is het een super coole zonnewering.
Mooi fatboy honden kussen. Zijn er erg blij mee, maar belangrijker is dat onze pup het kussen ookfantastisch vindt.

Super

Vriendelijk, snel, deskundig
De zitzak ligt nog niet in het water, maar is nu al super om op te liggen, gaat over drie weken mee naar italie
De service is echt top. Ik had een hocker besteld. Maar ik had geen bevestigings klemmen erbij voor aan de bank te koppelen. Ik heb gebeld en krijg ze gratis toegestuurd. Helemaal blij!!!
Mooi licht, mooie lampen erg sfeervol door de dimfunctie
Super service. De poedelkandelaar was kapot geleverd maar nadat ik dit gemeld had werd me teen een nieuwe naar me toe gestuurd! Echt heel tof!!!
De hangmat (het frame) vind ik behoorlijk doorzakken. Het zou beter zijn wanneer er meerdere standen op het frame geplaatst zijn.

Antwoord van fatboy.com/nl-nl

Hai Johan en Anita, Graag zouden we even met je mee willen kijken hoe dit er uit ziet, wellicht zijn de voeten verkeerd om gemonteerd wat ervoor kan zorgen dat de hoek met de armen anders staan waardoor dit voor zou kunnen komen. Zou je ons een mail met foto's kunnen sturen naar serviceteam@fatboy.com? Dan gaan we samen met jullie kijken naar een goede oplossing.
Kroonluchter is prachtig Levering heel goed doorgegeven Heel tevreden

Duidelijke website maar matige follow up

Duidelijke website masr matige follow up Heb een vraag gesteld maar krijg tot op heden geen antwoord. Een geautomatiseerd antwoord geeft geen duidelijkheid maar follow up op wedervraag blijft uit