fatboy.com/nl-nl

2.381 reviews in totaal   876 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijke, behulpzame en snelle klantenservice, die problemen oplossingsgericht en coulant behandelt. De snelle en goede levering wordt vaak genoemd, evenals de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waardoor producten eenvoudig te vinden en te bestellen zijn. De hoge kwaliteit en het mooie design van de producten krijgen veel lof, en het wordt gewaardeerd dat losse onderdelen los te bestellen zijn en zelf gerepareerd kunnen worden, wat als duurzaam en gebruiksvriendelijk wordt ervaren. Hoewel de prijs als hoog wordt ervaren, vinden de meeste klanten deze gerechtvaardigd door de kwaliteit en het design van de producten. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of logistieke problemen bij de levering. Daarnaast melden sommige klanten kleine gebreken of tegenvallende details aan de producten. Hoewel problemen meestal snel en adequaat worden opgelost, wordt de communicatie soms als traag of onduidelijk ervaren.

Reviewsfatboy.com/nl-nl

Een heerlijke schommelstoel voor buiten. Makkelijk in elkaar te zetten en kwalitatief mooi spul.
Hele goede en snelle service. Snel reactie ook, dat is super fijn!
Superleuke lampjes! Heb ze nog niet opgehangen want de kamer wordt nog opgeknapt maar weet zeker dat ze erg leuk zullen staan.
Alles was perfect Levertijd En het product de floatsac is super

Vrolijk object in onze kamer

Vrolijk object en fijn ,dat het ook led verlichting is

Mooie producten en snelle levering

Erg blij met deze unieke producten. Ze hebben een goede kwaliteit en passen perfect in ons huis. Daarnaast ook nog snel geleverd.

Mooie website

Super fijne, overzichtelijke website! Alles werkt snel en je vindt meteen wat je zoekt. Strak design en lekker gebruiksvriendelijk!

Makkelijk te vinden!

Makkelijk te vinden wat ik zocht, ruime keuze aan producten en kleur. Leuk!
Chatbot werkt heel matig maar nadien via de mail zeer prettig en professioneel geholpen.
kennis mee gemaakt in een hotel in Abu Dhabi en thuis gelijk eentje aangeschaft
Beste mensen, Er is reeds over gebeld door mij. Door de jaren heen heb ik nu 6 sets van de racket vuurpijl. Ik ben echt super blij met het avond licht en de duurzaamheid. Helaas scheuren de kleine puntige kapjes. Van de week 3 nieuwe onderdelen gekocht. Mijn punt: waarom kan ik niet alleen het kapje kopen. Jullie melden dat het zo wordt aangeleverd punt. Dit zouden jullie toch kunnen laten wijzigen? Zo jammer om weer meer plastic te moeten weggooien! Hartelijke groet, Jeanne de Vries
Maak de sfeer compleet Mooi warm licht en past perfect bij de andere fatboy meubels
G S
Guus S.
Snelle levering. Correct geholpen door de klantenservice
Goede service en vriendelijke mensen
Mooi product, kwaliteit. Mooie vormgeving. Èn ook nog met korting. Een cadeautjes dus. Bellboy tafellamp en Oloha sfeerlicht.
W M
Wendy M.
Razendsnelle levering, mooi product.. maar na 20 x rondrennen zat het nog niet vol lucht.. De volgende dag nog eens geprobeerd, toen stond er flink wind. Maar bleef halfvol lucht. Niet wat ik zoek.

Zwart/wit poef

Alles zo houden! Paste precies bij mijn interieur! Misschien meer advertenties! Via mijn dochter bij jullie terecht gekomen!
Erg tevreden over Fatboy: mooi design, topkwaliteit en heerlijk comfortabel. Echt een aanrader!
Zeer goede service om Onderdelen te krijgen voor reparatie
Hele fijne website, met mooie producten. Alles goed te vinden en goede service. Heel mooi merk!