cleanfoods.nl- Logo - Beoordelingen

cleanfoods.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.519 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Betrouwbaar.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische webshop

Ik bestel heel vaak producten bij CleanFoods het is echtwaar het geld dubbel en dwars waard!!! Nooit problemen, alle producten komen goed en snel aan.
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en smaakvolle producten Snelle levering
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
keurig op tijd binnenen verzorgd
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overall prima

Snelle levering, Shake is goed te doen. 1e 2 kilo is eraf. Nu doorgaan. Klantenservice via chat vriendelijk en duidelijk. De thee en koffie is minder lekker.
Beoordeling melden
MB
Marina B.
Koersel
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de producten zijn lekker en vooral de chocolade😁
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goed heb al verschillende producten gekocht , het is wel duur niet voor iedereen te kopen🙏😘😘
Beoordeling melden
IH
Inge H.
Alphen aan den Rijn
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De smaak, de weinige calorieën en de snelle levering. Ga zo door.
Beoordeling melden
IH
Inge H.
Alphen aan den Rijn
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en heertlijk

Snelle levering en heerlijke caloriearme producten
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vind vooral de shake lekker en makkelijk
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

duidelijke website+snelle levering

duidelijke website, snelle levering
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede produkten, goede service
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden