Klanten zijn overwegend tevreden over de kwaliteit, smaak en werking van de producten. De bezorging wordt vaak als snel en netjes ervaren. Ook worden de extra's en cadeautjes bij bestellingen gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over hoge prijzen, incidentele tegenvallers en producten die vaak niet op voorraad zijn of uitverkocht raken. Sommige klanten ervaren vertragingen of problemen met de bezorgdiensten. De meningen over de klantenservice zijn verdeeld, waarbij miscommunicatie en een slechte afhandeling soms worden genoemd. Daarnaast wordt er soms meer variatie in de extra's gewenst.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewscleanfoods.nl
Alles netjes bezorgd en altijd weer een presentje erbij! Ik ben fan van cleanfoods! Heerlijke producten!
Ik vind de levering met post.nl iets minder goed dan DPD . Maar over de producten zelk ben ik zeer tevreden en een trouwe klant
Goed produkt
de eerste bestelling is nooit bij mij aangekomen en kwam zonder reden weer terug bij Clean Foods.
Zeer lekker en snelle levering
Meer eetprodukten in de kadootjes
Goede dieetproducten
Commandes extrêmement en retard, mauvais suivi, mauvaise qualité de livraison, mauvais service client.
Souvent on passe des commandes alors qu’en réalité les produits ne sont pas en stock et nous ne sommes pas prévenus. On nous dit que la commande est transit pendant des semaines. Désolée de dire ça mais ensuite, quand on se plaint, le service client ment en disant qu’ils envoient le lendemain et enfin, depuis un mois je reçois tout en néerlandais, langue que je ne parle pas, bien que je leur aie déjà dit !
De producten zijn erg goed alhoewel ook erg duur.
Netjes bezorgd en ook nog wat extra artikelen om uit te proberen in de doos!
Producten zijn prima vervangers pasta en spaghetti