Matrasaanhuis.nl

5.571 reviews in totaal   165 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en nette levering van hun producten. De kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid van de matrassen en toppers worden vaak geprezen. De service wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ook het deskundige en toegankelijke advies via telefoon of website wordt gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten vinden de communicatie over het algemeen duidelijk, vriendelijk en accuraat. Daarnaast wordt de nazorg, zoals reminders voor matrasonderhoud, als een waardevolle toevoeging gezien. Enkele klanten geven aan dat de communicatie over het exacte bezorgtijdstip voor verbetering vatbaar is.

ReviewsMatrasaanhuis.nl

Heerlijk zacht en toch stevig matras. Voel me overal goed ondersteund.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Marike, Dank voor de 5-sterren beoordeling! Onze Favourite Plus matras is inderdaad een erg fijn stevig matras, dat toch zacht aanvoelt door de traagschuimvlokken in de tijk! Goed om te lezen dat je tevreden bent. Wie weet tot ziens in onze webshop/showroom. Team Matrasaanhuis.nl

merinowollen onderdeken

Wij hebben een merinowollen onderdeken aangekocht. Wel 2 weken goed moeten verluchten omwille van schapengeur. Nu slapen we er heerlijk onder. Past perfect op matras en verschuift niet.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Lucienne, Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling! Onze Merino wollen onderdeken is inderdaad een erg fijn product; koel in de zomer, en heerlijk warm in de winter! Wie weet tot ziens in onze webshop en/of showroom! Team Matras aan huis
Topmatras! Superkwaliteit en erg comfortabel. Echt een aanrader!

Verkeerde lig hoek

De wigkussen bleek. Iet geschikt voor mij…de hoek waar in je dan ligt is erg oncomfortabel
Goed stevig matras, snelle levering, prima prijs

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Saar, Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling. Je hebt gekozen voor de Monaco Special in de stevige variant. Inderdaad goed stevig, maar tóch comfortabel! Goed om te lezen dat je ook tevreden over de levering en de prijs/kwaliteit verhouding! Wie weet tot ziens in onze webshop/showroom. Team Matrasaanhuis.nl

Betrouwbaar bedrijf goede communicatie

De matrassen zijn zoals beschreven. Goede kwaliteit matrassen en niet duur. Uitstekende klantenservice. Zij geven snel antwoord op alle vragen. Snelle levering. De matrassen zijn vacuüm verpakt. Handig als je ze moet vervoeren.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Yvonne, Dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent over ons als bedrijf en over onze matrassen! Je hebt bij ons 2 matrassen type Favourite Orthopedic besteld. Dit is een pocketveringsmatras met koudschuim, als zacht/medium gewaardeerd. Wij hopen dat je nog lang veel plezier zal hebben van de matrassen. Wie weet tot ziens in onze webshop en/of onze showroom. Team Matras aan huis
Goede stevige matras en niet duur
Simon B.
Leiden

Een uitstekend matras voor een reële prijs.

Een hele attente klantenservice en ook een uitstekende bezorgservice. Het matras, type ‘Monaco Special’ is speciaal voor ons op maat gemaakt. We zijn er erg blij mee.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Simon, Hartelijk bedankt voor de mooie en fijne 5-sterren beoordeling! Wat fijn dat jullie tevreden zijn over ons als bedrijf, maar ook over jullie nieuwe matras type Monaco Special. En ook prettig dat het goed is gegaan met het retour nemen en afvoeren van jullie oude matras. Wie weet tot ziens in onze showroom en/of webshop! Team Matras aan Huis

Gewoon goed

Snelle verzending, heerlijk matras!

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Suzanne, Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent over de verzending én je nieuwe matras! Onze Favourite Orthopedic is ook een echte allemansvriend, die erg goed wordt gewaardeerd door onze klanten. Wie weet tot ziens in onze webshop en/of showroom. Team Matrasaanhuis.nl