ecuafina.nl/nl

244 reviews in totaal   133 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten, die als prachtig, duurzaam en comfortabel worden omschreven. Het design, de kleuren en de uitstraling van de producten worden veelvuldig gewaardeerd en als sfeervol ervaren. Veel klanten roemen de warmte en het comfort, wat ideaal is voor koude dagen of avonden. De snelle en correcte levering wordt als groot pluspunt genoemd. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven, met snelle reacties en persoonlijke aandacht bij vragen of fouten. Klanten waarderen dat de producten duurzaam, ethisch en eerlijk geproduceerd worden, en voelen zich goed bij hun aankoop. Ook het gebruiksgemak van de website, het bestelproces en de duidelijke verpakking dragen bij aan een prettige winkelervaring. Er is incidenteel sprake van vertraging of een fout bij de levering.

Reviewsecuafina.nl/nl

Duidelijk en snelle levering van mooi produkt

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dank voor je mooie review, en wellicht weer tot snel! In het najaar komen er weer een mooi aantal nieuwe producten op de website.
prachtige deken, en supersnelle levering!

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dank voor je review Karien, altijd weer heel nuttig voor nieuwe klanten die kennis willen maken met deze mooie Ecuafina producten uit Ecuador!

2 Mini plaids zijn uitstekend

2 Mini plaids besteld. Snel geleverd Ze zijn precies zoals ze in de afbeeldingen staan. Niet te dik of te dun maar lekker warmte regulerend waar wol om bekend staat. Uitermate fijn voor de koude avonden. Van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. De maat is ook goed en ze zijn makkelijk op te bergen.

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dank voor deze mooie review! Heel veel plezier met deze mooie kleine plaids, inderdaad heerlijk warm en makkelijk.
Degelijke producten, snel geleverd en prima verpakt

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dankjewel Jacques, voor de mooie duidelijke review!
Goed product, eerlijke prijzen voor fabrikant.

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dankjewel Ad, dankjwel voor je review. En inderdaad, wij kopen de producten rechstreeks tegen keurige prijzen in, bij de kleine familiebedrijven in Ecuador. Vandaar dat onze leveranciers ook blij zijn als we in Ecuador zijn om bij hun mooie nieuwe producten in te kopen.
Vriendelijke service en fantastisch woondeken. Heerlijk warm en staat prachtig bij het interieur.
Website en story voelt heel betrouwbaar aan. Met Klarna betalen vind ik handig. Prachtige poncho en snel in huis. Ga zeker nog eens bestellen.
Zulke mooie breisels. Met super afbeeldingen.

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dankjewel Nelleke, voor je mooie review. Eigenlijk is de inkoop van dit soort producten in de Andes het leukste, maar ook het lastigste deel van ons werk, want er zijn zoveel mooie kleuren en motieven waaruit we een keus moeten maken voor onze website. Dus dan helpen deze reviews natuurlijk heel goed! In het najaar gaan we trouwens weer een hele serie nieuwe dekens toevoegen op www.ecuafina.nl Tegen die tijd zal je ongetwijfeld een nieuwbrief ontvangen.
Ik had al eerder een plaid van Ecuafina gekocht. Weer super service.. alleen deze keer is het kleed minder zacht dan degene die ik al had. Dat vind ik wel jammer. Hij is verder wel weer echt prachtig dus toch wel tevreden.

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dank voor je review Jannie, de dekens worden bij verschillende kleine familiebedrijven ingekocht, dus er kunnen wel eens wat afwijkingen zijn in kleur en zo te zien ook in zachtheid. We blijven daar heel alert op. Volgende week zijn we weer in Ecuador voor inkopen en zullen dit punt zeker alle aandacht geven.
Zo prachtig materiaal 🙏🏽

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dankjewel Nick, die kleine familiebedrijven in Ecuador maken inderdaad prachtige producten van mooie materialen. En in fantastische kleuren! In September krijgen we weer een mooi aantal nieuwe producten op de website!
Heerlijk deken! Fijn stof en lekker groot zodat je er makkelijk met z'n tweeen onder past. We hadden er al een paar jaar 1, en hebben er niet 1 extra bijbesteld.

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dankjewel Nina! We zullen er nog eentje voor je reserveren, je weet maar nooit.....
Het geleverde grote deken is prachtig!

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Dankjewel Marc voor je review, goed om te zien dat je dekens prachtig vindt!! En wellicht tot een volgende keer...
gevraagd om een extra binnenkussen met een bestelling mee te sturen naar Frankrijk en dit is zonder problemen en in korte tijd gedaan! chapeau!
Deken is heerlijk zacht, heel groot en toch niet zwaar. Mooie kleuren. Snel geleverd. Geeft een goed gevoel om hier iets te kopen.

Antwoord van ecuafina.nl/nl

Wat een leuk bericht om te lezen, we blijven ons best te doen, uiteraard samen met onze partners in Ecuador, die kleine familiebedrijven die deze mooie producten in kleine oplages maken

Snelle levering, prachtig kleed!

Snelle levering, goed verpakt maar bovenal een prachtig product. Erg blij mee!
Zeer snelle bezorging, ondanks de feestdagen, prachtige dekens, heerlijk zacht, heel fijne poncho's. Niets dan lof.l