wearegarcia.nl

3.032 reviews in totaal   470 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en voldoet aan de verwachtingen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en de aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen worden gewaardeerd. De website wordt als duidelijk ervaren, met goede foto’s en beschrijvingen. Daarnaast wordt de geboden service meestal als vriendelijk, behulpzaam en efficiënt omschreven. Toch zijn er enkele verbeterpunten: de maatvoering wordt wisselend beoordeeld en er is soms kritiek op inconsistente maten. Sommige klanten ervaren teleurstelling wanneer producten na bestelling toch niet op voorraad blijken te zijn. Verder melden enkele klanten problemen met compensatie en retouren. Af en toe worden kleine verbeterpunten voor de website gesuggereerd.

Reviewswearegarcia.nl

Leuke site met leuke mode

Ik koop Garcia altijd bij mijn favoriete modezaak, maar de site is ook leuk voor items die bijvoorbeeld uitverkocht zijn. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat als je bijvoorbeeld een broek of rok hebt uitgezocht, er geen suggesties gedaan worden voor tops of shirts uit dezelfde lijn of uit andere lijnen die goed te combineren zijn.

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia
Alles prima gegaan. Pakje kunnen ophalen bij kluis, omdat ik afgelopen zaterdag niet thuis was. Had toen het pakje ook nog niet verwacht, omdat het 3 werkdagen zou duren, en donderdag avond besteld. Maar alles is goed gegaan!

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Garcia
Keurig verpakte kwaliteit kledingstukken die voldoen aan de foto's die op site gepresenteerd worden. Een tip, dat de modellen een leuke achtergrond hebben op basis van wat zij dragen. Bijvoorbeeld kleding voor zonnig weer, achtergrond een tuin of boulevard.

Antwoord van wearegarcia.nl

Alles keurig snel ontvangen. Maten waren voor mij correct, alleen is het jammer dat de kleuren van de producten niet voor de volle 100% overeenkomen als de foto’s op de site.

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia

Mooie jas, goede kleur

Mooie jas besteld, de kleur is heel mooi. Helaas was de pasvorm niet goed voor mij, dus heb ik de jas geretourneerd. Dit retourneren ging ook heel makkelijk met de code over de mail.

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Garcia
Goede telefonische afhandeling van vragen. Goede service met direct aktie eraan gekoppeld. Beter: omruilen gaat omslachtig en is niet erg duidelijk. Mooie producten. Maatvoering klopt

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia
De kledingmaat komt niet overeen met de werkelijke maat!? Ik heb hetzelfde model en dezelfde maat in verschillende kleuren gekocht. De maat is totaal anders, ondanks dat er dezelfde maat op staat. Een jaar geleden heb ik twee van hetzelfde artikelen gekocht, twee keer omdat ik het mooi vond, maar de maat was telkens anders. Er moet beter gecontroleerd worden! Weer moet ik terugsturen! Vervelend!

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Garcia

Korting

Toen een kortingscode van sovendus niet werd geaccepteerd door de site (melding ongeldige code), hebben ze mij goed verder geholpen em gezorgd dat ik de korting alsnog zou krijgen

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia

Mooie kleding

Verzending was snel, en het kledingstuk (broek) zit als gegoten, zoals alles wat ik tot nu toe van Garcia in mijn kast heb hangen. Blij mee!

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van de aankoop. Met vriendelijke groet, Garcia

Goedkoper in prijs en kwalitatief nieuwer en beter.

Ik had weer een leuke aanbieding bij deze site en bij Garcia zijn ze wel op voorraad en krijg je wel altijd wat je hebt besteld. Bij Jeans Centre helaas niet, want daar bestel ik ook wel. Dankjewel voor je bestelling bij Garcia. Het bestelnummer is ......... We verwerken je bestelling zo snel mogelijk en sturen je een e-mail zodra deze ons magazijn verlaat. Zo weet je precies wanneer je je bestelling kunt verwachten. Jouw bestelling op 27-10-2025: garcia russo 610 regular rinsed - 6062-rinsed Maat: 30-32 Barcode:8713215894037 2x Totaal € 89,99 Korting € 24,99 Subtotaal € 179,98 Totale korting € 49,98 Verzendkosten € 0,00 Betaalkosten € 0,00 Totaal € 130,00 Ik blij met de korting en de broeken die wel worden verzonden en bezorgd Garcia blij met hun verkoop Dus wat wil beide mensen nog meer dan een goed humeur?

Antwoord van wearegarcia.nl

Garcia geeft zekerheid en is betrouwbaar

Wat vind u belangrijker? Service, Zekerheid en wel bezorgd of.... Echt waar, Dit is helaas niet de eerste keer dat zoiets bij de Jeans Centre gebeurt en daarom deze beoordeling. Koop je 2 jeans in de aanbieding: Bestelling: ........(Privé) Van: 24 okt 2025 garcia russo 610 regular rinsed garcia russo 610 regular rinsed GARCIA 610 6062 Maat: 31 Lengte: 30 Geannuleerd / niet voorradig garcia russo 610 regular rinsed garcia russo 610 regular rinsed GARCIA 610 6062 Maat: 31 Lengte: 30 Geannuleerd / niet voorradig Ordernummer: ........ Besteldatum: 24 okt 2025 Afleveradres Mijn adres is niet belangrijk BESTELOVERZICHT Subtotaal 179.98 Korting - 62.98 Verzendkosten 0.- Totaal incl. BTW 117.- Afgelopen vrijdag had je het besteld en je denkt weer goedkope Jeans te hebben gekocht: Beste Martin, Bedankt voor je bestelling bij Jeans Centre. Het ordernummer van je bestelling is ......... We gaan zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag en sturen je een e-mail zodra deze ons magazijn verlaat. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Dit heb je besteld op 24-10-2025: garcia russo 610 regular rinsed - 6062-rinsed Maat: 31-30 Barcode:8713215893955 2x Korting Totaal € 89,99 € 31,49 € 117,00 Subtotaal Totale korting Verzendkosten Betaalkosten Totaal € 179,98 € 62,98 € 0,00 € 0,00 € 117,00 Dan krijg je niet vrijdag, zaterdag wanneer ze ook open zijn te horen dat ze niet leverbaar zijn, maar je hoort op maandagochtend eerst om 10.27 uur dat er 1 broek niet leverbaar is en dat deze is geanuleerd dus dan denk je dat je toch nog wel 1 broek overhoud......... Dezelfde bestelling en dezelfde soort broek had ik 2 van besteld en ik krijg om 12.28 uur pas te horen dat de 2de broek ook niet leverbaar is. Heb je 2 broeken besteld en toevallig kunnen ze vrijdag niet meteen zeggen dat ze NIET op voorraad zijn of eventueel zaterdag, maar komen ze er op maandag binnen 2 uur achter dan ze de broek niet op voorraad hebben. Volgens mij hebben ze een lang weekend gehad, want ze komen ook niet met een goede compensatie of een andere oplossing, maar als ik binnen 2 weken weer bij hun bestel dat ik dan 10% korting krijg terwijl ik via Soventus 20% korting krijg Hoi, veel plezier met jouw 20 % voucher voor Jeans Centre. Jouw persoonlijke waardeboncode: Inwisselvoorwaarden: • Jouw voucher is geldig tot en met 24/11/2025 • Niet geldig in combinatie met andere acties • Minimale orderwaarde € 49,00 • Alleen online inwisselbaar Gelukkig heb ik door mijn ervaringen bij wearegarcia nl/ nog net voor 130 euro dus 13 euro duurder dezelfde broeken kunnen kopen die misschien morgen al worden bezorgd. Wat doe je dan? Bestel je bij Jeans Centre waarbij je geen zekerheid hebt en geen goede compensatie of.... bestel je bij wearegarcia nl/ waar je misschien wel 13 euro meer kwijt bent, maar dan ben je wel zeker van bezorging? Aan u de keus wat u wilt doen, maar wearegarcia nl/ is betrouwbaar, goede service en je weet wat je besteld en wat je wel krijgt wat helaas bij Jeans Centre anders is. Wat doet u?

Heel tevreden!

De wijze waarop ik mijn maat kon berekenen op de website was accuraat. Snelle levering en kwaliteit van kleding. Vijf sterren ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwoord van wearegarcia.nl

Was broek niet leverbaar Gelijk geld weer op de rekening terug gestort.. Super bestel zekers weer hier

Antwoord van wearegarcia.nl

Mooie hemden. Asmaat zoals beloofd en kleuren zoals afgebeeld Levering goed en volgens afspraak

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre
Vlotte en duidelijke levering; vlotte en duidelijke reactie op retourzending. De maten kloppen niet altijd. Ene keer is maat goed en volgende is het te klein.

C L
corina l.
bestelling geplaatst en twee dagen later ontvangen. Dat is fijne service !!!

Antwoord van wearegarcia.nl

Mooie kwaliteit, past perfect, snelle levering, dus heb nog een jeans besteld!

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedendag, hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn erg blij te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Garcia
Snelle levering. Perfecte maat. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Antwoord van wearegarcia.nl

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs (in de sale).

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia

De maat en pasvorm past altijd goed

De maat past me goed, de broeken zitten perfect, truien en t-shirts voelen gewoon goed mooi getailleerd en niet te strak bij m’n buik. Kwaliteit is goed en de meeste stoffen voelen prettig aan m’n huid. Ik kom steeds weer terug bij dit merk

Antwoord van wearegarcia.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia