LevaLeva.nl

297 reviews in totaal   210 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de uitstekende en persoonlijke service, waarbij medewerkers vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht zijn. De levering wordt vaak genoemd als snel, netjes en volgens afspraak. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke, persoonlijke en snelle communicatie. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen als stevig, degelijk en mooi. Veel klanten vinden de montage eenvoudig en goed uitgelegd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en veel klanten noemen de prijzen eerlijk of voordelig. Retouren worden vlot, volgens de voorwaarden en klantvriendelijk afgehandeld. Er zijn enkele opmerkingen over vertraging in de levering door externe omstandigheden. Incidenteel wordt een verbeterpunt genoemd in de communicatie. Voor sommige producten wordt de montage als een uitdaging ervaren. Daarnaast zijn er slechts enkele kritische noten over de productkwaliteit.

ReviewsLevaLeva.nl

Buiten het model en de kleuren.. ziten ze heerlijk.. we krijgen alleen maar leuke reactie! Ik de stof is helemaal top!!

Buiten get model

We bestelden een stoel in een kleur die niet paste bij de rest. We stuurden zitting en rugleuning terug. Het wachten op de goede kleur duurde wel lang. De mail werd niet altijd vlot beantwoord. Toch zijn we goed geholpen.

We bestelden een kleir die t niet
Netjes geleverd, op de afgesproken datum.. kan niet anders zeggen dan top

Finally found my ideal dining room chairs

Very pleased with my dining room chairs. Amazing quality and price! Fast delivery!
Stevige stoelen. Goed verpakt en heel makkelijk in elkaar te zetten
Zeer goede persoonlijke communicatie vooraf.en top stoelen

Super snelle levering

Prachtige salontafels van Bree's New World besteld. Elders wekenlange levertijd en door LevaLeva binnen 3 dagen bezorgd! Super!!
Goede stoel

Eetkamerstoelen rib

2de bestelling gedaan, het bizonder is leuke stoelen voor een mooie prijs Heel goed ingepakt en aardige bezorger

Top!

De mooie stoelen. En de service. TOP
Mooie en goede stoelen en fantastische levering
Bestelling kwam lekker snel en goede bezorging maar communicatie hierover kan beter.

Nette afhandeling van retour

Helaas waren de stoelen toch niet wat ik zocht. Contact hierover verliep prettig en de retournering is, volgens de voorwaarden, netjes en snel afgehandeld.
Vriendelijke service. Er werd met mij meegedacht.
De stoelen zitten heerlijk. Geen spijt.
vooral het zit oppervlak is uitstekend
Ik ben blij met mijn stoelen.

Prima bedrijf!

Duidelijke communicatie over levertijd. Stoelen waren heel goed verpakt. Fijne stoelen.