355 reviews in totaal   97 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

355 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijke, aardige en warme benadering van het personeel. Het personeel wordt vaak als zeer behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast waarderen klanten het eerlijke en deskundige advies dat bij aankoop en keuzes wordt gegeven. Veel klanten ervaren dat het personeel ruim de tijd voor hen neemt en geduldig is. De algehele service wordt als uitstekend, prettig en klantgericht ervaren. Ook de kwaliteit van de producten en het aanbod wordt regelmatig positief genoemd.

ReviewsLucardi Juwelier Wageningen

Super fijn!

De verkoopmedewerker was super aardig, wist precies wat er wel/niet op voorraad was, en had goeie tips voor oorbellen die het beste bij mij zouden passen!
Heel goed. Werd meteen geholpen.
Goed netjes vriendelijk geholpen en niet de duurste gouden oorbellen willen verkopen
Je wordt heel goed geholpen heel vriendelijk medewerkster een tien hoor leuke winkel
ik word altijd heel fijn geholpen in de winkel. ook prettig om gewoon eens rustig rond te kijken in de winkel. ik kom er graag.
prima geholpen en advies
Vandaag 10april , onwijs fijn en goed geholpen. Meisje was heel meedenkend , heel erg geduldig. Dus ik ben blij en tevreden de deur uit gegaan. Heel blij met m’n nieuwe armband en ringen.
Super fijne service. Altijd behulpzaam en meedenkend in Wageningen.
Wij zijn super goed geholpen
Een zeer fijne verkoopster Heel leuk geadviseerd
Altijd goeie service en hele gezellige dames in de lucardi in Wageningen. Hele tevreden klant!
Fijn geholpen. Rustig eerst zelf kunnen kijken. Goede adviezen.
Aardige en geduldige verkoopster
Geduldig personeel, namen de tijd.
Super fijn en vriendelijke personeel, Dacht goed mee naar waar ik opzoek was en hielp me met de kettingen om doen
Fijn geholpen door een vriendelijke dame.

Lucardi Juwelier Wageningen

Wageningen heeft een groot winkelaanbod en vooral het aanbod van modewinkels is groot en uitgebreid. Alle winkels zijn binnen handbereik en vooral de levendigheid van de stad zorgt ervoor dat er zo’n ...