Lucardi Juwelier Wageningen

338 reviews in totaal   103 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat zorgt voor een prettige en ontspannen winkelervaring. Het deskundige, eerlijke en professionele advies wordt zeer gewaardeerd, evenals de tijd die voor klanten wordt genomen. De algehele service wordt als uitstekend ervaren, met bijzondere waardering voor het oplossen van problemen en het bieden van extra's. Het personeel wordt bovendien als kundig, geduldig en meedenkend omschreven, wat het vertrouwen in de aankoop vergroot.

ReviewsLucardi Juwelier Wageningen

Super fijn en vriendelijke personeel, Dacht goed mee naar waar ik opzoek was en hielp me met de kettingen om doen
Fijn geholpen door een vriendelijke dame.
Mooie winkel vriendelijk personeel niets aan veranderen

Een hele fijne service van het winkel pesoneel

Een hele fijne service van het winkel personeel
Ik ervaarde een prettige contact. De medewerkster dacht goed met me mee.

Persoonlijke aandacht

Fijne hulp en aandacht voor mijn moeder voor het uitzoeken van een ring voor moederdag.
Fijn personeel goed geholpen
De verkoopster was vriendelijk, behulpzaam en in voor een praatje.
Erg vriendelijk personeel met eerlijk advies waar je wat mee kan. Zeker een aanrader
Goede bedining neemt de tijd voor je.
Super leuke ring ondanks mijn grote vinger maat!

Antwoord van Lucardi Juwelier Wageningen

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je ring en dat je een mooi exemplaar hebt gevonden dat perfect past. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Team Lucardi.
Fijn en behulpzaam personeel. Erg aardig en denkt goed met je mee
ik had een vervelende ervaring in Arnhem! Sluitingstijd is sluitingstijd! Ik wist al wat ik moest hebben, maar 5 minuten langer blijven was niet mogelijk! En ook niet klantvriendelijk! Waar is de tijd gebleven dat een klant koning is! Ik dacht, de volgende x ga ik naar een ander filiaal en wel in Wageningen! Dit was een geheel andere klantvriendelijke benadering!
Vriendelijk en goed geholpen.