Yourdecoration.nl

4.518 reviews in totaal

4.518 reviews since 6 feb 2020

Gecertificeerd sinds: 21 feb 2020
yourdecoration.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De goede kwaliteit van de lijsten wordt regelmatig geprezen en het brede, flexibele aanbod in maten, materialen en op maat gemaakte lijsten valt goed in de smaak. Het maatwerk wordt als groot pluspunt ervaren, doordat de lijsten perfect op maat geleverd worden. De klantenservice wordt als uitstekend en probleemoplossend omschreven; klachten en fouten worden snel en vriendelijk afgehandeld. Ook de zorgvuldige, stevige verpakking wordt gewaardeerd, omdat producten daardoor onbeschadigd aankomen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als goed beoordeeld. Sommige klanten merken echter op dat er incidenteel vertragingen of leveringsproblemen voorkomen. Daarnaast zijn er enkele teleurstellingen gemeld over materiaal- of afwerkingsproblemen bij de lijsten. Tot slot vinden enkele klanten bepaalde producten of de verzendkosten aan de hoge kant.

ReviewsYourdecoration.nl

Snelle bezorging en het is heel makkelijk om de poster in de lijst te doen.
Maken mooie lijstjes op maat voor m'n foto prints! Zeer tevreden, klantcontact is ook goed.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Heel fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
Een snelle levering van de lijst en de lijst ziet er mooi uit. Passend bij de poster die we er in hebben gekocht.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration

Pass Partout 45x45

Heb een pass partout besteld 45x45 voor mijn daimond painting. De lijst die ik hiervoor had ( afmeting 50x50) had een pass partout van 40x40. Zeer vlotte levering, de volgende dag al binnen en zorgvuldig verpakt en ook niet duur. Er zat een klein vuil plekje op de lijst maar daar doen we niet moeilijk over.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Mocht het vlekje je toch gaan irriteren, neem dan contact met mij op. Dan zorg ik voor een passende oplossing. Je kunt de e-mail sturen naar klantenservice@yourdecoration.nl t.a.v. Marga. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Heel fijn weekend gewenst en veel plezier op Koningsdag. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
Eigenlijk alles de snelle levering, de kwaliteit proficiat ga zo door!

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goed assortiment en snelle levering. Prijs kwaliteit is prima. Alleen vrij hoge verzendkosten.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Heel fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
Prachtige lijsten, helemaal gemonteerd, passe-partout perfect. Zeker aan te raden!

Antwoord van Yourdecoration.nl

Ik heb geen klagen het product was goed en goed verpakt. Ik heb geen tips ik zou zo zeggen ga zo door

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
Het zijn mooie lijsten, makkelijk in te lijsten en bij Your Decoration verschillende maten verkrijgbaar.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goede snelle levering, prijs kwaliteit verhouding is goed, en de persoonlijke bedank mail vind erg attent

Fotolijst.

We kregen de fotolijst snel en goed ingepakt. En de lijst was prachtig erg blij mee.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Kan alleen maar zeggen dat alles heel vlot ging en wel goed was afgeleverd. Dus complimenten

Antwoord van Yourdecoration.nl

Snelle levering product voldoet aan verwachting. Prettig contact, persoonlijke touch

Antwoord van Yourdecoration.nl

Super klantenservice. Er werd een verkeerde maat lijst geleverd. Donderdag achteraan gebeld, zaterdag had ik al de goede maat lijst in huis.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Romee Klantenservice Your Decoration
Ik ben perfect te woord gestaan. De oplossing en de service heb ik totaal niets op aan te merken. Top.

Goede kwaliteit lijst.

Goede kwaliteit lijst voor een zacht prijsje en super snel geleverd !

Altijd mooie lijsten!

Altijd mooie lijsten, goed verpakt en snelle verzending!

Antwoord van Yourdecoration.nl

Snel binnen en op maat gemaakt heel tevreden

Antwoord van Yourdecoration.nl

Prima wissellijst. Kleur komt ook overeen met voorbeeld op de site. Snelle levering in stevige verpakking. Ik had nog even contact met klantenservice over iets onbelangrijks en dat was ook goed en vriendelijk. Ik kijk hier weer als ik weer iets nodig heb.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Fijn om te lezen dat wij jou konden helpen. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Ik wens jou een hele mooie en zonnige dag toe. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration

Matig

Positief: dik papier/karton en duidelijke afbeelding Negatief: lange duur verzending, de titel in wit onderin de poster. Heel erg jammer, dit is nu te zien in de lijst. Voor mij een reden het niet meer hier te bestellen. Deze was afgeprijsd voor ongeveer 5,50€. De huidige prijs van 30€ is erg overpriced.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Het artikel was niet voorradig waardoor de levertijd langer was. De langere levertijd was vermeld bij het artikel op onze site. Over de prijs: Deze was en is nog steeds € 5,45. Heb je wel het goede artikel waarover je een review schrijft? Graag tot een volgende bestelling en mooie dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration

Ontdek bij ons verschillende vormen van wanddecoratie. U kunt uw muur behangen met fotobehang. Uw wand voorzien van een (ingelijste) poster of gewoon een mooie fotolijst kopen om uw eigen kunstwerk op...