Yourdecoration.nl

4.389 reviews in totaal   906 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de lijsten wordt doorgaans geprezen, evenals de zorgvuldige en stevige verpakking die beschadigingen voorkomt. De klantenservice wordt als vriendelijk, snel en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed tot uitstekend beoordeeld. Op maat gemaakte lijsten worden gewaardeerd, vooral bij bijzondere formaten en persoonlijke wensen. Het bestellen, monteren en gebruiken van de lijsten verloopt meestal eenvoudig. Er zijn enkele opmerkingen over beschadigingen of de materiaalkeuze van de lijsten. Ook zijn er klachten over onduidelijkheid bij de montage.

ReviewsYourdecoration.nl

Snelle reactie op een vraag van mij Snelle verzending en zorgvuldig ingepakt

Aanrader!!!

Heel fijn bedrijf. Ze zijn goed bereikbaar, klantgericht, probleemoplossend...

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
Het is een mooie lijst, perfect voor mijn diamond painting. Alleen het was een rampenplan om uit te vogelen hoe de painting in de lijst te krijgen. Het is uiteindelijk gelukt.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Romee Klantenservice Your Decoration
De fotolijsten werden heel snel geleverd. Kwaliteit weer hartstikke goed.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
De bestelling was geheel volgens de beschrijving en snel in huis. Super tevreden

Antwoord van Yourdecoration.nl

Moeiteloos gekozen uit breed assortiment en probleemloze aflevering. Top

W Z
Wil Z.

Een echte aanrader voor een lijst .

Voor de derde keer een lijst voor mijn painting gekocht. En weer tot volle tevredenheid. De vierde gaat ook zeker bij decoration vandaan komen.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Door de sneeuwperikelen in ons land is de levering wat later geworden dan vooruit voorzien was. Bij ontvangst bleek een deel van het plakband los te zitten, maar dat heeft geen consequenties gehad want de lijst was verder heel zorgzaam en stevig ingepakt. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. We zijn er heel blij mee.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Ik wens jou een heel mooi weekend! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
M S
Monique S.
Fijn en snel contact gehad via email, omdat ik wat vragen had. Prima geholpen. Heb de 5 lijsten inmiddels ontvangen. Waren goed verpakt en niet beschadigd. Bedankt

Antwoord van Yourdecoration.nl

Mooie fotolijsten, goede service en snelle levering.

Bij een 1ste bestelling was een passe partout niet meegeleverd voor een lijst van 70x40. Heb daar e-mail contact over gehad en zou alsnog geleverd worden. Omdat de lijsten heel mooi zijn, Tucson zwart geborsteld en in ieder formaat verkrijgbaar zijn, gaf ik aan nog een paar lijsten te willen bestellen met passe partouts. Bestelde nog 1x fotolijst 80x40 (makkelijk om de passe partout in te doen) en 1x fotolijst 50x50 met 2 zw. passe partouts. Pakketten thuis uitgepakt. Passe partout voor 70x40 ontbrak en er was 1x passe partout 50x50 grijs in plaats van zwart. Foto’s gemaild wat ik ontvangen had en gemaild en de 2 passe partouts werden direct afgestuurd. Collega’s op het werk waar de lijst 70x40 met passe partout en de diamondpainting die zij mij gegeven hadden vonden het heel mooi geworden. Zie de foto’s van de diamondpaintings, mooi toch om aan een muur te hangen. Your decoration dank je voor de goede service en in de toekomst weet ik waar ik zijn moet. Groetjes Anita 😊

Antwoord van Yourdecoration.nl

Hallo Anita, Hartelijk dank voor jouw hele mooie beoordeling. En ik kan alleen maar bevestigen wat jouw collega's ook aangaven. Het is heel erg mooi geworden. En de volgende keer, ga ik ervoor dat alles in 1x geleverd gaat worden en goed. Maar je weet mij nu te vinden. Graag tot een volgende bestelling en mooie dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
Prima lijsten. De aluminium had wat steviger mogen zijn. De houten goed stevig. Snel bezorgd.

Zeer tevreden!

Mooi product... goeie kwaliteit! Goede bezorging mede dankzij een klein en duidelijk levervenster... top!

Antwoord van Yourdecoration.nl

Perfecte lijst ontvangen van jullie , de foto van mijn kleinkind staat er geweldig mooi in👍👍👍

Antwoord van Yourdecoration.nl

Mooie stevige lijst. Snelle levering. Ik ben er blij mee.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Dat is samen heel mooi geworden. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration

Netjes geleverd alleen te groot besteld maar wij hebben het netjes passend gemaakt.

S P
Simon P.
Handig systeem en snel geleverd, erg blij met de lijstjes

Mooie lijst.

Mooie lijst besteld. Precies wat we zichten.
Online bestelgemak. Product exact als beschreven en getoond op de site. Goed verpakt en snel geleverd. Bedankt!

Mooie degelijke lijst

Mooie degelijke fotolijst, prima verpakt.
Een mooie stevige lijst (eiken rustiek), 50 x 65 cm met eenvoudige achterkant en clipjes, makkelijk om canvasdoek in te doen. Snelle en nette aflevering. ''van gogh'' is er zeer blij mee.

Antwoord van Yourdecoration.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. En ik denk dat niet alleen Van Gogh er blij mee is. Het is heel mooi geworden. Ik kijk uit naar een volgende bestelling. Hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration