Lucardi Juwelier Almelo

872 reviews in totaal   224 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het personeel, dat als bijzonder vriendelijk, behulpzaam en meedenkend wordt ervaren. Ook wordt het deskundige en persoonlijke advies bij aankopen gewaardeerd. Klanten geven aan dat ze snel en efficiënt geholpen worden in de winkel, waarbij medewerkers geduldig en met aandacht de tijd nemen, vooral bij kinderen of bij specifieke wensen. De klantenservice wordt als uitstekend en oplossingsgericht omschreven, met snelle reacties en goede nazorg. Daarnaast wordt de kwaliteit van de sieraden vaak als goed en duurzaam beoordeeld.

ReviewsLucardi Juwelier Almelo

Leuke verkoopster en ze denkt mee
Vriendelijke ervaren personeel 2 dames in dit geval.
Goed advies. Luisteren goed naar je
Goede winkel en Service uitstekend.! ✌️

Gaatjes schieten

Ze deden het erg leuk toen mijn dochter gaatjes liet schieten. Werd goed uitgelegd wat er gebeurde.
Een fijne behulpzame medewerkster die alle tijd nam voor zowel mijn zoon als dochter
Super netjes geholpen alleen jammer dat de kortingscode op 1 cent niet werkt
Goed geholpen dankbaar voor
Werd snel geholpen
Vriendelijk verkoopsters
Zeer vriendelijk en hulpvaardig geholpen!
Hekel vriendelijke verkoopster en zeer op de hoogte van bv horloges
Altijd vriendelijk en etjes behandeld
Leuke armbandjes tegen mooie prijs. Betaalbare sieraden, daarom mooie winkel voor cadeautjes.
Erg vriendelijk personeel. Heel behulpzaam en meedenkt in oplossingen. Zeker een aanrader

Top geholpen door een medewerker.

Top geholpen door een medewerker toen we terugkwamen met een armband waarvan de magneetsluiting stuk was. Perfect alle tijd voor ons. 👍🤗👍
Op 58 jarige leeftijd heb ik nieuwe oorbelgaatjes laten schieten, omdat mijn oude gaatjes blijkbaar dichtzaten door littekenweefsel. Ik werd erg vriendelijk geholpen en ik ben heel blij met mijn oorbellen en ik verheug mij op het eindelijk dragen van mijn mooie oorbel collectie.
Vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je.goede kwaliteit sieraden.
Aardig en netjes geholpen
Vriendelijk, behulpzaam