carpwhisperer.com

1.119 reviews in totaal   668 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 8 mei 2025

carpwhisperer.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Snelle en tijdige levering wordt vaak geprezen en draagt bij aan de tevredenheid. De duidelijke uitleg, instructiefilmpjes en uitgebreide informatie over de producten worden gewaardeerd. Ook wordt de service als professioneel, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, zelfs bij fouten of vragen. Wanneer er iets misgaat met een bestelling, wordt het snel en netjes opgelost. Daarnaast worden de overzichtelijkheid, duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de webshop vaak genoemd als pluspunten. Hoewel de prijzen meestal als redelijk worden ervaren, vinden sommige klanten deze soms aan de hoge kant. Ook worden er enkele kleine verbeterpunten genoemd wat betreft de overzichtelijkheid van de webshop.

Reviewscarpwhisperer.com

Kwalitatief zeer goed (end tackle) producten, die altijd snel geleverd worden en prima geprijsd zijn. Tevens een leuke website met goede filmpjes met uitleg. Koop er al jaren graag. Tevens een erg leuke goodiebag ontvangen bij de laatste bestelling. Top hoor, ga zo door! Verbeterpunt: De boilies mogen in prijs wel wat omlaag.

Zeldzaam fijne site

Al jaren klant. Volgens mij van het begin. Zeer hoge kwaliteit en echt goede producten:
Heb de bestelling goed ontvangen en ben tevreden over het product Gr John
M V
Mike v.
Goede produkt keuze en tevens een zeer goede omschrijving ervan. De produkt videos zijn hier een echte meerwaarde. Voor een beginnend visser een een uitstekende manier om de eerste stappen te zetten in de wereld van het karper vissen.
M S
Marcel S.
Zeer positieve ervaring gebruik de endtackle en boilies met veel vertrouwen

Top producten, snelle verzending

Top producten, snelle verzending…. Mijn favoriete webshop voor kapermateriaal.

Zeer tevreden klant

Had afgelopen week al een zeer positieve reactie gegeven dat de snelheid en de kwaliteit van de materialen uitstekend is Ga zo door team Carpwhisperer
Top service, snelle levering 👍🏻
Bestelling weer snel en tip top verzonden. Ik vis al jaren met producten van cw. De constante kwaliteit geeft mij vertrouwen tijdens het vissen. Zodat ik mij kan concentreren op de tactiek tijdens mijn visserij.
A D
Ad D.
Zoals altijd zijn de producten van eerste klas materiaal en ligt het weer snel op de deurmat.
Goed spul tegen goede prijzen.
Top site met geweldige producten. Goede info en tips over de artikelen. Daarnaast worden de artikelen keurig verpakt verzonden. En als er onverhoopt toch iets niet goed is wordt dat opgelost. Zeker voor de beginnende karpervisser a place to be👌👍
Top materiaal. Ook de pop ups High Visual zijn vangers🎣💯
Zeer snelle levering en een prima kwaliteit. Wat mij betreft is er niets wat verbeterd kan worden.

Top

Goedemorgen service en meer dan prima materialen.

Ronduit fantastisch en kwalitatief goed 👍🏻

Elke bestelling is top en zit wat extra’s bij snel verzonden en ja gewoon hele goede producten. Ik ben fan van deze producten werkt gewoon fijn is is praktisch en kwalitatief goed 👍🏻.
Alles op voorraad, duidelijke site, goede producten
Unieke website, producten zijn voorzien van veel informatie...
Duidelijke uitleg over onderlijnen te maken. Misschien een tip misschien met foto’s of filmpjes hoe tuig je een hengel op met verschillende loopsystemen Van begin tot eind. Zeker voor de beginners
Snelle levering en top materiaal

carpwhisperer.com

Carp Whisperer is dé specialist voor karpervissers die op zoek zijn naar hoogwaardige end tackle, betrouwbare rigs en bewezen aas. Vanuit passie voor het karpervissen ontwikkelen wij doordachte produc...