carpwhisperer.com

1.038 reviews in totaal   988 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de razendsnelle levering van bestellingen. De producten worden als van hoge en betrouwbare kwaliteit ervaren, wat veel vertrouwen wekt. De service wordt als uitstekend en klantgericht beschouwd, vooral bij vragen of problemen. Ook wordt de duidelijke uitleg, informatie en educatieve content over producten en vissen gewaardeerd. Problemen of fouten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Daarnaast worden de prijzen vaak als redelijk of aantrekkelijk gezien. De webshop wordt als overzichtelijk en informatief ervaren. Soms geven klanten aan dat er praktische verbeterpunten mogelijk zijn aan de webshop. Ook zijn er af en toe opmerkingen over de prijzen die verder verbeterd kunnen worden.

Reviewscarpwhisperer.com

De gevlochten lijn van CW is zeker één van de beste op de markt. Hoge trekkracht, dunne diameter en in vgl met andere gevlochten lijnen zeer onopvallend. Minpuntje is dat ze tijdens de dril of tijdens het uitvaren makkelijk in takjes en vuil vast komt te zitten. Snelle levering en goede info over de producten op de website. Top !
Gewoon geweldig! Snelle levering. Bij mijn laatste bestelling een mooie goodiebag met spullen waar je tenminste wat aan hebt.. Ook vorig jaar wat vragen over haken, rigs en aas en snel professioneel antwoord terug waar ik ook daadwerkelijk karper mee gevangen heb. Bedankt!!
Een fijne webshop. Met een hoop uitleg over karpervissen. Ik ben zeer tevreden over het materiaal die ze verkopen zeker een aanrader

Levering

Ik had vragen over de bestelling. Werd snel en goed geholpen via de mail. De bestelde artikelen een dag later geleverd.
Snelle levering van de bestelling. Voldoende keuze van de producten. Aantrekkelijk prijzen.

Perfecte kwaliteit.

De kwaliteit en de supper snelle levering. Wat jullie beter kunnen doen is volgens mij, gewoon lekker doorgaan zo.
M S
Marcel S.
zeer snelle levering aan huis prima uitleg van producten op de website zeer vriendelijke mensen aan de telefoon was wat vergeten bij mijn bestelling na contact prima opgelost
Snel geleverd goed verpakt duidelijke website makkelijk te bestellen. En boven kwalitatief goed produkten.
Snel besteld en snel geleverd en nog een leuke korting gehad! Wat wil je nog meer.
De goede kwaliteit zelfbouw lijnen Snelle levering ook Wat beter kan is dat je bij het bezoek vd website je email kan versturen voor kortingscode en 10%. Die code komt nooit dus ik bestel gewoon... Bij de bestelling zit dan wel je bent een gouden klant en bij de volgende bestelling krijg je 15% Ja dan heb ik alles op dat moment Snap je Warme sportieve groeten Rene en Julian
Zoals gewoonlijk! Prima service, duidelijke uitleg en supersnelle verzending. En hartstikke bedankt voor de gratis stormaansteker en mooie sticker 👍🏻
B B
Bert B.
Ik kreeg bij bestelling verkeerde maat haken binnen. Na een mail hierover binnen een uur reactie. Volgende dag al de juiste maat haken binnen plus retour label verkeerde haken. Top geregeld!!
W V
Wim v.
Jullie hebben topaas,mits een kleine behandeling vang ik daar praktisch overal mee. Maak met jullie ervaring eens een topboillie,gebaseerd op vismeel (bv haringmeel) ln combinatie met Robin red.ik weet het veel merken doen het maar geen enkele voldoet. Een uitdaging,groeten Wim Vanhaele
Altijd verse en goede boillies. Goede tackle en snel geleverd

Snelle levering en kwaliteit.

Snelle levering. En de items zijn van zeer goede kwaliteit.
M V
Mike v.
Het aanbod is gewoon goed en de bijhorende uitleg wordt steeds weer gewaardeerd. Met een gerust gevoel aan de waterkant.
Veel nuttige informatie op de website en snelle correcte levering
Producten van hoge kwaliteit Duidelijke informatie over aas en material Snelle service
Snelle levering goed verpakt En verbeterpunten gewoon zo doorgaan
De aansteker die ik er bij kreeg en de sticker vond ik een leuke verassing zeer tevreden