jumbosports.com

8.821 reviews in totaal   3.219 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de doorgaans snelle levering, het brede en gevarieerde assortiment en de aantrekkelijke, concurrerende prijzen. Ze waarderen daarnaast het deskundige advies, de persoonlijke aandacht bij (club)fitting en winkelbezoek, en de vriendelijke, behulpzame klantenservice. Ook het retourproces wordt meestal als duidelijk en goed afgehandeld ervaren. Enkele verbeterpunten zijn de soms onjuiste voorraadinformatie op de website en het niet beschikbaar zijn van producten na bestelling, wat tot onvrede leidt. Klanten ervaren af en toe vertragingen of gesplitste zendingen, wat verwarring of ongemak veroorzaakt. Daarnaast zijn er bij een kleine groep klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice, trage terugbetaling bij retouren en wensen sommigen meer keuze of merken in het assortiment. Ook worden de prijzen incidenteel als aan de hoge kant ervaren.

Reviewsjumbosports.com

Levering supersnel, service nog sneller. Helaas een kapotte schoen ontvangen maar het probleem via de service desk binnen het uur erkend. Daarna een ticket op densiteit en volgende dag om 1300 had ik een vervangend paar binnen. Goed gedaan 👍

Antwoord van jumbosports.com

Beste Job, Bedankt voor je feedback! Onze excuses voor de kapotte schoen, maar we zijn blij dat we het snel naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Veel draagplezier met je nieuwe paar en bedankt voor je vertrouwen! Sportieve groet, Jumbo Sports

retourneren verliep niet soepel

Het betrof een wintergolfbroek die ik een maat te klein had besteld. Dus geretourneerd en grotere maat besteld. Bij het retourneren moest ik de klantenservice bellen voor het retourlabel. Het werkte niet om dat online te doen. Vervolgens prima te volgen welke route het retourpakketje volgt en dat het gearriveerd was bij Jumbo. Dan volgt een mail dat het retourpakketje is gearriveerd bij Jumbo en dat het wordt verwerkt en terugbetaling binnen enkele dagen zal volgen indien het geretourneerde in orde is. Na 10 werkdagen nog geen bericht ontvangen over de status van het geretourneerde en ook het bedrag nog niet retour ontvangen. Toen maar even gebeld. Ik kreeg te horen dat er wel een creditnota was aangemaakt, maar dat die niet was verstuurd naar de firma die de terugbetaling verzorgt. Dit werd wel direkt gecorrigeerd en 2 dagen later had ik mijn geld retour. Ondertussen al wel heerlijk gegolfd in dezelfde broek maar dan in een maat groter.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Dank je wel voor het delen van je uitgebreide ervaring. Vervelend dat het retourproces langer heeft geduurd dan je mocht verwachten en dat je hiervoor contact moest opnemen, onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat het na je telefoontje direct is opgepakt en dat de terugbetaling alsnog snel is geregeld. We waarderen je feedback en nemen dit mee om ons retourproces verder te verbeteren. En mooi dat je ondertussen al heerlijk hebt kunnen golfen in de juiste maat! Sportieve groet, Jumbo Sports
Prijs en snelheid zijn top. Beschrijving in detail van het product kan soms beter. Beschikbaarheid van sommige producten zou ook ietsje beter kunnen.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. Bedankt ook voor je feedback over de productinformatie en beschikbaarheid, we nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Sportieve groet, Jumbo Sports
Levering was snel maar ik was niet thuis voor ontvangst de gls bezorger liet een bericht achter met een qr code waarmee ik moest inloggen bij gls aan te geven wat mijn wens was voor bezorging. Nadat ik dat gedaan had werd het pakket volgende netjes bezorgd maar helaas was het maar de helft van de bestelling (via mijn ring camera zag ik dat de bezorger in eerste instantie wel een doos en een zak wilde afleveren). En bij jumbo stond de hele zending wel als verzonden. Na wat gebel heen weer kwam ik er achter dat jumbo de bestelling gesplitst had in twee zendingen en dat de bezorger alleen een bericht had achtergelaten voor deel 1. Het tweede deel lag dis nog steeds bij GLS en moest ik ook weer afroepen. Conclusie ik heb nu de hele zending binnen maar het heeft veel tijd en verwarring opgeleverd.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de levering uiteindelijk is aangekomen, maar vervelend dat dit gepaard ging met zoveel verwarring en extra moeite. Onze excuses voor het ongemak. Veel plezier met je aankoop. Sportieve groet, Jumbo Sports

Snelle levering, meer foto's op de website

Snel geleverd en de schoenen waren hier goedkoper dan bij andere winkels. Er mogen wel meer productfoto's op de website komen. Zeker bij schoenen zijn 2 plaatjes niet genoeg. De zijkant bleek bij het uit de doos halen toch anders dan verwacht doordat die afbeelding ontbrak...
Ik heb een cadeau bon gekocht voor een vriendin, zij heeft het ontvangen maar wist niet van wie het was, er was geen plek voor een boodschap!

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je review en je feedback. Wat jammer om te horen dat je vriendin niet wist van wie de cadeaubon afkomstig was. We nemen je feedback zeker mee, want we begrijpen dat dit een waardevolle toevoeging zou zijn. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Sportieve groet, Jumbo Sports
Ondanks dat een tweede artikel niet op voorraad was, is het eerste artikel voor de 2e prijs berekend. En de service en beantwoording was adequaat en correct en vriendelijk.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze service, communicatie en afhandeling als vriendelijk en correct zijn ervaren. Ook goed om te weten dat de prijsaanpassing naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer! Sportieve groet, Jumbo Sports

Mixed feelings

De bezorging ging snel en het contact met de klantenservice was ook snel en vriendelijk. Wel jammer dat er niets wordt gedaan met het feit dat ik de verkeerde club heb besteld mbt typenummer, omdat er een foto bijstond van de club die ik wel wilde hebben. Ik heb dus niet goed opgelet maar ik vind het vreemd dat je een foto van het verkeerde product bij iets zet.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de bezorging snel is verlopen en dat je contact met onze klantenservice als vriendelijk en vlot is ervaren. We vinden het wel jammer dat er verwarring is ontstaan over het typenummer. Onze excuses voor het ongemak. Sportieve groet, Jumbo Sports

Prima advies!

Er werd goed de tijd genomen tijdens de "fitting sessie". Ze hebben helaas niet alle producten op voorraad om te testen dus zodoende kom je wellicht wel bij een andere "set" uit dan je vooraf had bedacht... Zeker als het de iets voordeligere golfsets betreft. Toch wel erg goed om te zien wat de verschillen zijn voor je eigen swing en de afwijkingen die je dan hebt en die verschillen voor de diverse clubs kunt vergelijken. Dat is echt behulpzaam!

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Dank je wel voor het delen van je ervaring en je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat je de fitting sessie als prettig en behulpzaam hebt ervaren en dat er ruim de tijd is genomen om de verschillen tussen de clubs goed inzichtelijk te maken voor jouw swing. We zijn blij dat de sessie je toch heeft geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Sportieve groet, Jumbo Sports

Verpakking

Onze ervaring is dat cadeaubonnen er niet altijd "gezellig" uitzien. Deze zijn heel gezellig ingepakt! Een feestje om te krijgen. Dikke plus hiervoor!

Antwoord van jumbosports.com

Beste Annemiek, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de verpakking van onze cadeaubon. Bedankt voor je compliment en we hopen je snel weer terug te zien! Sportieve groet, Jumbo Sports
4 items besteld waarvan 2 met een langere onverwachte levertijd. Communicatie in deze heel attent en afwikkeling top. Ben blij met matje en softballen👍

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ondanks de onverwachte langere levertijd van enkele artikelen tevreden bent over onze communicatie en afhandeling. We doen ons best om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden wanneer er iets wijzigt in de levering. Veel plezier met je matje en softballen en graag tot een volgende bestelling! Sportieve groet, Jumbo Sports

Keurig

Toen de bezorging wat langer duurde dan gedacht kreeg ik keurig antwoord op mijn vraag waarom het langer duurde dan normaal.

Antwoord van jumbosports.com

Beste Joop, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je vraag snel en netjes is beantwoord. Graag tot ziens! Sportieve groet, Jumbo Sports

Prima ervaring met online bestelling

Deze keer ben ik niet in één van de filialen geweest, met heb online en bestemming geplaatst. De bestelling heb ik binnen 2 dagen al ontvangen. Prima geregeld dus.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Sportieve groet, Jumbo Sports

Clubfiting en aanschaf

Langs geweest bij Bob voor een clubfitting. Uitstekende service zelfs nog wat tips over houding gehad ;p na besluit netjes op de hoogte gehouden over de levering van de clubs. Echt top!

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je een uitstekende ervaring hebt gehad tijdens je clubfitting met Bob. Geweldig dat je niet alleen goed bent geholpen met het vinden van de juiste clubs, maar ook nog wat handige tips over je houding hebt meegekregen. Ook leuk om te horen dat de communicatie rondom de levering naar wens was. We geven je complimenten uiteraard door aan Bob en het filiaal. Daar zullen ze ongetwijfeld blij mee zijn! Veel plezier met je nieuwe clubs en graag tot ziens! Sportieve groet, Jumbo Sports
Goede persoonlijke service in winkel, nadat on line gekochte golfschoenen te kleine maat bleken te zijn. Tip koop schoenen altijd in winkel. Levering on line duurde 4 dagen, kan sneller.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de persoonlijke service in onze winkel. Jammer dat de bestelde schoenen niet de juiste maat bleken te hebben, maar goed dat we je in de winkel verder hebben kunnen helpen. Dank ook voor je feedback over de levertijd. We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen en nemen je opmerking mee. Veel plezier met je nieuwe golfschoenen! Sportieve groet, Jumbo Sports
Jammer dat je de bestelling niet gratis naar de winkel kan laten sturen zoals bij veel andere sites wel. Nu moet je transportkosten betalen en als je het terug wil sturen nog een keer terwijl de winkels toch bevoorraad moeten worden.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat gratis bezorgen naar een winkel fijn zou zijn. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk, omdat online bestellingen en winkelbevoorrading via verschillende logistieke processen verlopen. We nemen je opmerking zeker mee. Sportieve groet, Jumbo Sports

Goede service na foute levering.

Ik kreeg de verkeerde club configuratie thuis gestuurd. Een GT3 in plaats van de GT2. Deze is keurig in de vestiging Amsterdam overgezet. Dank. Blij met de nieuwe driver.

Antwoord van jumbosports.com

Beste, Bedankt voor je review. Onze excuses dat je in eerste instantie de verkeerde clubconfiguratie hebt ontvangen. Fijn om te horen dat dit in onze vestiging in Amsterdam snel en netjes voor je is opgelost. Veel plezier met je nieuwe driver en graag tot ziens! Sportieve groet, Jumbo Sports
Snelle en perfecte levering. Door miscommunicatie had m’n zoon hetzelfde artikel besteld, dus heb ik teruggestuurd. Terugbetaling onmiddellijk uitgevoerd

Antwoord van jumbosports.com

Beste Chris, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat zowel de levering als de terugbetaling snel en soepel zijn verlopen. Graag tot een volgende keer! Sportieve groet, Jumbo Sports
Waarom geen keuze voor een online bon levering ipv levering per post? Dit is sneller, goekoper en efficiënter.

Antwoord van jumbosports.com

Beste Heidi, Bedankt voor uw review en het delen van uw suggestie. We begrijpen dat een online bon sneller en efficiënter kan zijn. We hebben er als bedrijf echter bewust voor gekozen om onze bonnen per post te versturen. We waarderen uw feedback en nemen deze zeker mee in onze toekomstige overwegingen. Sportieve groet, Jumbo Sports
service rapide et conforme. J'ai dû commander via le site car le chariot n'était plus disponible en magasin

Antwoord van jumbosports.com

Merci pour votre bel avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que tout s'est déroulé rapidement et conformément à vos attentes. Nous sommes désolés que le chariot ne soit plus disponible en magasin, mais heureux que vous ayez pu le commander facilement via notre boutique en ligne. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat ! Sportieve groet, Jumbo Sports