Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering. Het zitcomfort van de stoelen wordt als zeer prettig ervaren en de productkwaliteit wordt vaak geprezen. Daarnaast wordt de montage meestal als eenvoudig ervaren en is men positief over de duidelijke handleidingen. De klantenservice valt in de smaak door vriendelijkheid, persoonlijke benadering en snelle oplossingen bij vragen of problemen. Enkele klanten noemen kleine verbeterpunten in het leveringsproces en geven aan dat instructies of onderdelen bij de montage beter kunnen. Ook zijn er opmerkingen over de afwerking of het materiaal van het product en wordt soms gesuggereerd om de handleidingen te verbeteren of anders aan te leveren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewscomfychair.nl
Prima
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor de mooie review!
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering. Heel veel plezier gewenst met uw aankoop.
Het Comfy Chair team
Mooi hout, prachtige stoel.
Voorboren gaatjes op alle plekken zou makkelijker zijn. Ik ben Ikea gewend :)
Het verlijmen is een behoorlijke klus.
Ben benieuwd hoe het hout zich gaat houden. Is zacht.
Antwoord van comfychair.nl
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u de stoel en het hout zo mooi vindt! Bedankt ook voor uw feedback over het voorboren en verlijmen — we begrijpen dat dit wat meer werk kan zijn dan u gewend bent. Het verlijmen zorgt echter voor extra stevigheid, zodat u nog langer plezier heeft van de stoel.
Het hout is van duurzaam Western Red Cedar, een weersbestendige houtsoort die het hele jaar door buiten kan blijven staan. Na verloop van tijd zal het hout door weersinvloeden natuurlijk vergrijzen. Veel liefhebbers waarderen juist die karakteristieke vergrijzing, maar als u liever de originele kleur behoudt, kunt u de stoel behandelen met een speciale olie.
Meer informatie over het onderhoud en behandelen van de stoelen vindt u op onze onderhoudspagina.
Vriendelijke groet,
Het Comfy Chair team!
Prima persoonlijk contact en erg flexibel in de verzending. En natuurlijk een prachtig product.
Beter? De montage instructie kwam met de factuur en toen zaten de stoelen al in elkaar.
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u blij bent met onze service én de stoelen & kussens.
Wij sturen altijd een mail met belangrijke informatie over de bestelling meteen nadat de bestelling is geplaatst. In deze mail staat onder andere ook een link naar de pagina op onze website waar u alle montagehandleidingen kunt vinden. Wellicht is deze mail aan u aandacht voorbij gegaan of wellicht in de spambox terecht gekomen? Goed om te horen dat u de stoelen in ieder geval in elkaar heeft kunnen zetten.
Geniet van uw prachtige stoelen en weet dat u altijd bij ons terecht kunt bij vragen of opmerkingen.
Nog altijd super tevreden
Aantal jaar geleden twee witte kunststof Comfy Chairs gekocht. Nu hebben we er twee kussens bij gekocht. Nog altijd super tevreden, zijn heerlijke stoelen en nog steeds mooi!
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review!
We zijn blij om te horen dat u na een aantal jaar nog altijd tevreden bent met de stoelen. Veel plezier van uw kussens en nog veel zitplezier gewenst!
Het team van Comfy Chair
Super Product, blij mee!
De snelle service. Product was goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Een vrolijke aanwinst voor onze tuin!
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat een mooi geheel qua kleuren zo op de foto! :-)
We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan altijd voor u klaar bij vragen.
Tip
Maak vooral gebruik van de mogelijkheid de producten in de showtuin te bekijken, de productontwikkeling en de filosofie, van fabricage tot en met de verkoop en levering, te ervaren.
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review en uw waardevolle tip!
Wat fijn dat u benadrukt hoe waardevol het is om onze producten in de showtuin te bekijken en zelf te ervaren hoe wij werken. We vinden het belangrijk dat klanten niet alleen onze producten zien, maar ook ons verhaal en onze filosofie erachter leren kennen.
Veel plezier met uw aankoop!
Het team van Comfychair.nl
Snelle levering en mooie kussens die perfect passen in onze stoelen die we eerder hebben aangeschaft bij Comfy chairs
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Leuk om u weer terug te zien bij Comfychair. Onze stoelen zelf zijn al heel comfortabel zoals u weet, maar met de kussens erbij wordt het extra genieten. Laat de zon maar schijnen!
We wensen u veel plezier met uw nieuwe kussens en een hele fijne zomer!
Het team van ComfyChair.nl
Topservice en superkwaliteit ! Direct een 2e besteld.
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor de mooie review en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service.
Dat horen we graag!
Heel veel plezier gewenst met uw mooie stoelen :-)
Zeer goede ervaring
Supersnelle levering, de stoelen waren snel in elkaar te zetten. Ze zien er prachtig uit en zitten fantastisch.
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat u ook enthousiast bent over onze producten en dat de levering vlot is verlopen.
Wij doen altijd ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren.
We wensen u veel plezier met uw nieuwe stoelen.
Bij vragen staan we altijd voor u klaar.
Het team van ComfyChair.nl!
Fijne stoelen en goede service!
Het team van ComfyChair.nl
Snelle levering, duidelijke beschrijving hoe het tafeltje in elkaar gezet moet worden!
Mooi is het tafeltje zeker!🤗
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de montagehandeleiding duidelijk is en dat de levering vlot is verlopen. Wij doen altijd ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren.
We wensen u veel plezier met uw nieuwe tafeltje.
Bij vragen staan we altijd voor u klaar.
prima geregeld
Antwoord van comfychair.nl
Hartelijk dank voor de mooie review!
Heel veel plezier gewenst met uw aankoop.
Diverse verbeteringen gewenst.
Gereedschap (bitje) meeleveren in de verpakking zodat dit niet kwijt kan raken tijdens transport. Volgorde van montage aanpassen zodat rugleuning deel eenvoudiger te monteren is. Betere schroeven (Torx) gebruiken.
Antwoord van comfychair.nl
Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring.
Wat betreft het ontbrekende bitje:
Helaas is dit tijdens transport zoekgeraakt. Na ons telefonische contact hebben wij er direct voor gezorgd dat u een nieuw bitje ontving, zodat u verder kon met de montage.
Uw suggestie over de volgorde van de montage, specifiek voor het rugleuningdeel, is waardevolle input. Tot op heden hebben wij hierover geen eerdere meldingen ontvangen, maar wij zullen uw opmerking zeker intern beoordelen en overwegen of aanpassing nodig is.
Wat betreft de schroeven:
Wij gebruiken bewust Canadese schroeven. Onze stoelen produceren wij in Canada en om de authenticiteit en het karakter van onze stoelen te behouden, kiezen wij bewust voor originele Canadese schroeven. Deze hebben niet alleen een esthetische meerwaarde, maar wij vinden ze ook kwalitatief goed. Om de montage voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, leveren wij daarom standaard een speciaal Canadees bitje mee in de verpakking.
Nogmaals dank voor uw feedback – het helpt ons om continu te verbeteren.