TegelStore.nl

245 reviews in totaal   88 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de service, die als hulpvaardig, oplossingsgericht en klantgericht wordt ervaren. Het team wordt vaak omschreven als vriendelijk, behulpzaam en prettig in contact. Daarnaast waarderen klanten het actief meedenken bij het vinden van passende oplossingen en keuzes. De snelle en stipte levering wordt door vrijwel alle klanten gewaardeerd, net als de heldere, vriendelijke en snelle communicatie. Ook het assortiment, met bijzondere en moeilijk verkrijgbare tegels tegen een goede prijs, krijgt veel lof. Enkele klanten ondervinden echter vertraging of onduidelijkheid bij de levering. Daarnaast zijn er klachten over het niet reageren op vragen, wat wijst op ruimte voor verbetering in de communicatie.

ReviewsTegelStore.nl

Vriendelijk en vlot geholpen!

Super fijn geholpen door Sjoerd. Altijd snel en vriendelijk, en deed net een stapje extra voor mijn gevoel door contact op te nemen met leveranciers en groothandels om de juiste tegels op het juiste moment voor onze verbouwing bij ons geleverd te krijgen. Blij mee!

Top winkel van enorm vriendelijke en meedenkende eigenaren

Bij deze winkel wordt er heel goed meegedacht. Ook kreeg ik (Winckelmans) tegels mee om thuis te kijken naar het effect om de beste keuze te kunnen maken. Hele fijne winkel!
Goed contact bij leveren specifieke tegels voor reparatie-doeleinden, snel en goed geholpen

Meedenken met de klant

Mooi assortiment en fijne communicatie. Voorafgaand aan de levering kregen we een mail met advies over de tegelstrip. Achteraf bleken we een onjuiste maat te hebben besteld en dat was opgevallen. Zo werd dit tijdig opgelost voor ons. Fijn!
Vriendelijke communicatie en netjes bezorgd op de afgesproken datum.
Top zaak. Eigenaren bieden heel goede service en denken mee waar kan.

Aanrader!

Hier tegels besteld die verder nauwelijks te krijgen waren of met een lange levertijd. Kreeg snel antwoord op vragen via de app en werd goed op de hoogte gehouden van de (zeer snelle) levering. Tegels waren met een paar dagen al binnen! Top!

Mooie prijs, goede service

Mooie prijs voor Mosa tegels, snelle levering met een duidelijk tijdvak van 1 uur. Je hoeft dus geen halve dag thuis te blijven wachten.
Niks gekocht maar lieve mensen! Ze beantwoorden de vraag goed en denken mee. Leidde voor mij niet tot een oplossing maar daar konden zíj́ niks aan doen!
goede en snelle levering, alles is goed en ongeschadigd binnengekomen

Na foutje goede oplossing geboden

Ophaalafspraak is niet goed verlopen, maar er is wel een goede oplossing geboden.
Alles keurig volgens afspraak.
Heel vriendelijk en bereikbaar, antwoorden snel in de chat. Alles in orde.
Goede service, meedenkend, behulpzaam, goed assortiment
Uitstekende service en bezorging
Heel begripvol toen de verzending mis ging en gezorgd dat de fijne producten opnieuw zonder kosten werden gestuurd. Geweldig bedrijf👏
Fijne mensen!
Sneller levertijd, en direct contact bij een onduidelijke bestelling, die daarop kon worden aangepast.