Ik heb gebeld om te vragen of bepaalde tegels op voorraad waren. Ondanks dat het om een heel kleine order ging, werd ik uiterst vriendelijk geholpen en werden de verschillende voorraden gecheckt. Ook werd ik erop gewezen dat ik de tegels bij mij in de regio kon afhalen om zo de verzendkosten te besparen. Top!
Binnen 2 dagen na bestelling kon ik de tegels afhalen.
Bij de verdere restauratie van onze woning zal ik zeker hier weer bestellen.
Stuur je email word er op reageert stuur je antwoord daar op geen reactie stuur je nog x antwoord daar op ook geen reactie
Je kunt de tegels beter ergens bestellen waar ze wel op voorraad zijn!! En reageren!!
Breed assortiment en snelle service. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Echter veel te hóge verzendkosten.
22 apr. 2023
De levering was perfect. Op tijd en alle tegels waren heel.
26 apr. 2023
Goede snelle service.
Maak je niet meer mee in deze tijd👍
21 apr. 2023
Goede service en snelle levering
4 apr. 2023
7 mrt. 2023
Eerst via mail contact over beschikbaarheid tegels. Snel reactie met navraag bij leverancier (Mosa). Bleken nog op voorraad bij magazijn van Mosa. Ik kon ze uiteindelijk zelfs daar ophalen. Top service!
9 mrt. 2023
17 feb. 2023
Fijne service
goed telefonisch geholpen, tegels waren op voorraad en zijn snel geleverd
bezorgafspraak telefonisch , erg goed!!
1 feb. 2023
Goede afspraken met elkaar gemaakt over snelle levering.
24 feb. 2023
Prima service, ben blij met hun advies.
14 feb. 2023
Zeer vriendelijk en netjes geholpen.
16 feb. 2023
Telefonisch correct geholpen
6 feb. 2023
5 feb. 2023
19 jul. 2022
Binnen 2 dagen na bestelling kon ik de tegels afhalen.
Bij de verdere restauratie van onze woning zal ik zeker hier weer bestellen.
12 jan. 2023
mooie Mosa tegels besteld. Omdat we een grote bestelling hadden heb ik ze eerst gemaild met betrekking tot de voorraad en levertijd. Ze antwoordden snel en binnen 2 weken hadden we de tegels in huis. Echt heel mooi! 5 sterren!
12 nov. 2022
Artikel werd netjes geleverd, eventueel na de bestelling de klant laten weten of een artikel op voorraad is en/of de verwachte leveringsdatum doormailen.
12 okt. 2022
Bedrijf denkt per mail met je mee en komt met aanvullend advies waar ik veel aan had.
11 jul. 2022
Doosje tegels besteld. Goede open communicatie, snelle levering. Prima zaak!
15 jul. 2022
Medewerkers is erg behulpzaam en denkt met je mee, tegels zijn top.
Geïmporteerde beoordelingen: