TegelStore.nl- Logo - Beoordelingen

TegelStore.nl
Beoordelingen:

46 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden93 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
We ordered some tails for our bathroom renovation project from TegelStore. Good price, fast delivery, extensive reviews made our choice. And as it always happens with newly in a renovation we made a mistake and ordered wrong tale size. We realise our mistake when 30+ boxes of tales was delivered to our address... We contacted TegelStore and sales manager Sjoerd quickly resolved our problem by accepting return and created a new order with correct tales sizes. I wish more web-shops service could work same way as TegelStore. Thank you Sjoerd for your help!

de meest kritische beoordeling

9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen. Ook geen verzendbevestiging of track&trace
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor TegelStore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
FS
Femke S.
Rotterdam
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed contact, snelle levering, nette afhandeling en keurig qua prijs!
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Communicatie en klant gerichtheid

In bijzonder vond ik de communicatie en levertijd erg prettig.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
EH
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Directe service

Directe, goede service, zakelijk, betrouwbaar. Overleg met de groothandel in Echt tijdens je telefoongesprek zodat je snel weet waar je aan toe bent, wat kan en wat niet. Netjes op tijd geleverd. In Duitsland!
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen tegels afgenomen, maar wel hee behulpzaam en goed meegedacht.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
de snelle levering + alles in goede staat ontvangen
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede service
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Great service and support

We ordered some tails for our bathroom renovation project from TegelStore. Good price, fast delivery, extensive reviews made our choice. And as it always happens with newly in a renovation we made a mistake and ordered wrong tale size. We realise our mistake when 30+ boxes of tales was delivered to our address... We contacted TegelStore and sales manager Sjoerd quickly resolved our problem by accepting return and created a new order with correct tales sizes. I wish more web-shops service could work same way as TegelStore. Thank you Sjoerd for your help!
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere communicatie met de koerier n.l. deze heeft geen half uur van te voren gebeld echter dit was wel afgesproken en stond ook in het verzend overzicht.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk , behulpzaam.

Vriendelijk geholpen met een uitdaging voor reparatie. En uitstekend meegedacht
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en snel goede service
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en hulpvaardig
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Men reageert niet bij klachten.
Beoordeling melden