Beoordelingen voor Ukje.nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 600 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Ukje.nl al 639 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Goed :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Prima levering Snelle service. :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Snelle levering. Netjes verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Een duidelijk assortiment, enorm snelle en nette levering.
En als je vragen hebt meteen een reactie via de mail.
Het zijn ook nog eens leuke producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
23-05-2019
allemaal prima in orde. Een extra ster valt enkel nog te verdienen met handgeschreven briefjes of andere attenties.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Mooi product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Mooie hoes, netjes afgewerkt en past perfect. Fijne service verleend nav een vraag per email.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
zag er prima uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
snel geleverd, top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
Mooi en fris product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
18-05-2019
Zag er allemaal prima uit, alleen jammer dat het er geen beschrijving bij was hoe de maxi cosi hoes gemonteerd moet worden. Via YouTube wel iets, maar ander type.
3.67
Goed

Ukje.nl antwoordt: 20-05-2019
Beste Klant, bedankt voor je feedback. Ik neem contact met je op over welke informatie je nodig hebt. Fijn dat je het doorgeeft dan kunnen we dit gaan verbeteren. Groet, Team Ukje

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
17-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
15-05-2019
Een goede en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
15-05-2019
Snelle reactie op je vragen En super snelle bezorging En mijn zus is blij met haar cadeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
Snelle levering, duidelijke instructies, mooie hoes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
14-05-2019
Heel tevreden. Snel een mooie zitting voor de trip trap geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
Mooi product, goede kwaliteit en super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
13-05-2019
Ik kocht de babybjorn original als extra hoes voor mijn wipper. De stof is heel degelijk met een heel leuk motiefje.Ik vind wel dat mijn zoontje met deze hoes meer hangt dan zit, de veiligheidsriem zorgt ervoor dat hij niet doorglijdt, ik denk doordat het zitvlak kleiner is of anders is gestikt misschien.
Ik ben wel helemaal tevreden van mijn leuke maxicosyhoes.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
Prachtige hoes. Echter na 1x wassen lijkt de hoes al vaal en verwassen met een koud was gewassen en met neutral. Omdat dit nodig is voor een pasgeboren baby. Ik heb ruim een week geleden gemaild. Helaas geen antwoord gekregen. Voor bijna 40 euro had ik toch wel wat betere kwaliteit verwacht.
3.00
Redelijk

Ukje.nl antwoordt: 17-05-2019
Beste Klant, Vervelend wat er is gebeurd. Blijkbaar hebben we een fout in ons systeem waardoor je mail niet is binnengekomen. We nemen contact met je op, ook omtrent de hoes. Het hoort inderdaad niet naar 1x wassen vaal te worden. Excuses voor het ongemak. Groet, Team Ukje

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
Webshop is duidelijk en overzichtelijk met duidelijke instructies over hoe de producten werken en welke producten geschikt zijn voor welk model. Betaling ging soepel. Verzending en bezorging was snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
11-05-2019
mooie hoes, prijzig maar dan heb je ook wat.een goedkopere versie heb ik onmiddelijk truggestuurd. past oor geen meter op het stoeltje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
11-05-2019
Het hoesje met flamingo’s is echt té leuk Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
De levertijd was super Bij de levering viel de kwaliteit van de stof mij tegen tot ze prijs die je er voor betaald. Super handig zijn wel de tutorials op YouTube. Anders had ik het niet kunnen gebruiken.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
Snelle levering. Zou eind mei zijn maar al op 8 mei binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
Snelle levering, mooie producten. Alles vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
08-05-2019
Top, snelle levering.goede en mooie kwaliteit Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
08-05-2019
ik heb jullie via een vriendin en ik geef het ook weer door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
08-05-2019
bestelling was de volgende dag al binnen , alleen had ik verwacht dat de hoes iets dikker zou zijn maar voor de rest prima product!
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
08-05-2019
Levering volgens afspraak en alles perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
08-05-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
07-05-2019
heel tevreden over de producten en de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
06-05-2019
Prachtige stofjes en afwerking. Bij de maxi cosi hoes zou er een kleine opening onderaan moeten komen voor het verstellint om de bandjes aan te spannen. Hele snelle en goede levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
04-05-2019
Keileuk product, snelle levering en goede service. Enkel spijtig dat het T-stukje voor tussen de beentjes niet op een of andere manier vast te maken is aan de rest van het zitje. Gezien we een zwarte hoes hebben gekocht en de originele rood is, valt het namelijk heel erg op wanneer de overtrek naar boven kruipt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
03-05-2019
Alles verliep prima en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
03-05-2019
Goede en snelle levering. Past gewoon door de brievenbus dus ideaal. Een tip voor Ukje, een plaatje hoe de hoes over de autostoel moet. Nu is het even puzzelen. Producten maar 3 sterren gegeven omdat ze erg prijzig zijn, het is niet gemaakt van bijzonder materiaal waardoor ik de kosten wel iets lager verwacht had. De hoes van mijn Newborn kuipje was helemaal verkleurd door de zon binnen 4 maand.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
17-04-2019
01-05-2019
Mooie producten van goede kwaliteit en geen problemen met de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
30-04-2019
Snelle levering en heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Ukje.nl klantbeoordeling

Ukje.nl

De leukste manier om groot te worden

Ukje is in 2011 opgericht door Sifra omdat zij mooie en praktische babymeubels wilde hebben. Met de hoezen kies je je eigen stijl en houd je alles makkelijk schoon. We maken alleen hoezen voor meubels waar wij enthousiast over zijn

Contact
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
info@ukje.nl
Ukje.nl
Winkel-exploitant
Ukje B.V.
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sifra Douma
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Ukje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.