Beoordelingen voor Ukje.nl



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 551 Trusted Shops beoordelingen sinds 29-03-2018.
In totaal heeft Ukje.nl al 551 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
18-03-2019
Snelle levering van mijn bestelling. Een mooi Noppies dekentje voor onze kleindochter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
18-03-2019
oke
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
15-03-2019
Erg leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
15-03-2019
Goed product, snel bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
12-03-2019
Snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
09-03-2019
Erg tevreden over alles,
Ik koop veel hoezen van Ukje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
07-03-2019
Mooi product, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
07-03-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
06-03-2019
Top kwaliteit, snel geleverd. Eenvoudig op het stoeltje te plaatsen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
06-03-2019
Ik ben super-tevreden met mijn aankoop bij Ukje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
06-03-2019
Snelle levering, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
06-03-2019
Alles perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
05-03-2019
Snelle levering, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
05-03-2019
Mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
04-03-2019
Supersnelle levering en mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
17-02-2019
03-03-2019
Fast shipping, everything was perfect, thanks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
14-02-2019
02-03-2019
Mooie hoes, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
28-02-2019
Een vergissing gemaakt doordat we 2 hoezen voor de maxi cosi hadden besteld, maar de stickers verwisseld waren waardoor we de hoezen op de verkeerde zitjes hebben geplaatst. Gelukkig na goed teruggekeken op de site gewisseld Dat is de kracht van juist stickeren en verpakken. Maar een geweldig product Wij zijn super fan van Ukje
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
28-02-2019
Alles was naar wens. Bovendien ultra snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
27-02-2019
Verkeerde hoes besteld, maar snel de juiste ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
26-02-2019
Uitstekende online shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
24-02-2019
Goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
24-02-2019
Alles verliep perfect qua bestelling en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
19-02-2019
Niets aan toe te voegen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
16-02-2019
Snelle verzending en prachtige kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
15-02-2019
Erg blij Staat supermooi... je hebt meteen een nieuwe maxicosi. En de levering heb ik echt nergens nog zo snel meegemaakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
13-02-2019
Perfect geleverd. Het zitkussentje vr op de Tripp Trapp stoel is heel mooi en afwasbaar, heel handig in onderhoud dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
12-02-2019
Erg goede en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
11-02-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
11-02-2019
Super snelle levering en product helemaal naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
11-02-2019
Ik had de verkeerde hoes besteld. Ik werd supervriendelijk en goed geinformeerd over het retourproces. De nieuwe hoes werd alvast voor me gereserveerd en deze had ik heel snel binnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
09-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
09-02-2019
Snelle levering.
En prachtige hoezen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
16-01-2019
09-02-2019
Pas na 2 dagen antwoord via FB Messenger (terwijl er in hun standaard antwoord staat dat er binnen 24 uur wordt gereageerd). Onjuiste informatie over kussenhoes, deze zou passen volgens ukje(had ik speciaal nagevraagd voor het type stoel wat ik heb), maar dat bleek helemaal niet zo te zijn Kortom: geen goede ervaring met Ukje
2.00
Matig

Ukje.nl antwoordt: 12-02-2019
Nogmaals onze excuses hiervoor Linda Hartelijke groet, Annalia

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
08-02-2019
Snelle en correcte levering in België.
Mooi afgewerkt product ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
08-02-2019
Snelle en goede service en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
07-02-2019
Fijn product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
05-02-2019
Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
21-01-2019
04-02-2019
Zeer snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
18-01-2019
03-02-2019
erg snelle levering
5.00
Uitstekend

Ukje.nl klantbeoordeling

Ukje.nl

De leukste manier om groot te worden

Ukje is in 2011 opgericht door Sifra omdat zij mooie en praktische babymeubels wilde hebben. Met de hoezen kies je je eigen stijl en houd je alles makkelijk schoon. We maken alleen hoezen voor meubels waar wij enthousiast over zijn

Contact
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
info@ukje.nl
Ukje.nl
Winkel-exploitant
Ukje B.V.
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sifra Douma
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Ukje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.