Certificaat voor Ukje.nl

No. XC5BA9293C8C5373E0EE01B8BF5795F3B
 

Geldig vanaf
28-05-2019
Geldig tot
27-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Ukje.nl



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 463 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Ukje.nl al 798 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
19-09-2019
Prima levering. Zeer duidelijk montagefilmpje.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
17-09-2019
De hoezen van Ukje zijn ontzettend stevig. Fijn dat ze voor verschillende stoelen (triptrap en babybjörn wipper) dezelfde hoezen voeren. Onze baby vindt de zwarte neushoorns op de donkergrijze stof heel interessant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
17-09-2019
heel snel in het verwerken van bestellingen en retouren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
17-09-2019
Hoes past niet goed op mijn maxicosi citi, terwijl er wel op de site staat dat hij hier ook op moet passen....
3.67
Goed

Ukje.nl antwoordt: 19-09-2019
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Als je met ons contact opneemt en wellicht een foto stuurt van het probleem kunnen we met je mee kijken en samen een oplossing vinden. We horen graag van je. Hartelijke groet, Team Ukje

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
16-09-2019
Prima producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
14-09-2019
Mooie hoes.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
14-09-2019
Alles was in orde. Snelle levering, product was zoals omschreven. Heeft een heel mooie pasvorm. Was een hoes voor de maxi cosi axiss fix.
Wel geen goedkoop product maar tot nu toe investering wel waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
14-09-2019
Prima product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
12-09-2019
wuY
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
10-09-2019
Super mooie voetenzak. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
05-09-2019
Mooi product. Past goed. Nu in de aanbieding betere prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
05-09-2019
Het was mijn eerste bestelling, ging goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
04-09-2019
Zag er super netjes uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
04-09-2019
alles prima verlopen ondanks een foutje in het adres
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
03-09-2019
Hele snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
17-08-2019
01-09-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
18-08-2019
01-09-2019
De hoes zit losser en minder netjes dan de plaatjes doen vermoeden.
3.33
Redelijk

Ukje.nl antwoordt: 02-09-2019
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling en jammer dat je niet geheel tevreden bent. Je mag gerust een mailtje met een foto van het probleem sturen. Zo kunnen we met je meekijken en waar nodig het probleem gezamenlijk oplossen. Ik hoor graag van je. Groet, Team Ukje

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
30-08-2019
Kussentje voor in de tripptrapp stoel ziet er heel goed uit. Goede kwaliteit.
Kleur precies zoals op de foto en past goed in de stoel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
30-08-2019
niet meer leverbaar product . uitleg welke keuzes ik had. Het product was niet tijdig van de website gehaald maar was net weg voordat ik het aankocht, Met die uitleg kan ik best leven hoor maar dat het artikel dan nog steeds op de website staat als leverbaar dat dus niet. Mijnkeuze doorgegeven aan de klantenservice maar geen bevesting daarover ontvangen Echt slecht
2.33
Matig

Ukje.nl antwoordt: 02-09-2019
Beste klant, Bedankt voor je bericht en beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent met onze service. Ik ga nogmaals contact met je opnemen om het probleem op te lossen. Ik neem aan dat hier iets niet helemaal goed gaat. Groet, team Ukje

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
30-08-2019
Mooie hoes en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
28-08-2019
Very good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
27-08-2019
10 alles correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
27-08-2019
Leuke website, goede service, fijne producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
26-08-2019
Snelle levering, product ziet er prachtig uit Heb het nog niet gebruikt, dus weet niet hoe mooi het blijft. Tot nu toe 100 tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
26-08-2019
Snelle levering.
Product beantwoordt aan de verwachtingen.
Uitleg op de site was heel duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
26-08-2019
Prachtige hoes binnengekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
25-08-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
24-08-2019
Erg mooie en goed passende hoes voor de maxi-cosi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
23-08-2019
Super snelle levering Producten van topkwaliteit. Heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
23-08-2019
Correct, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
23-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
23-08-2019
snel en duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
21-08-2019
Snelle levering en antwoord op mijn mail over ; hoe de autostoel te overtrekken
Super leuke spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
19-08-2019
Het is snel geleverd en het product is van een goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
Pakketje nergens te vinden maar we ail gehad dat het geleverd was. Klantendienst gecontacteerd maar tot op heden nog geen oplossing gekregen. Wel veel geld kwijt
1.00
Slecht

Ukje.nl antwoordt: 19-08-2019
Beste klant, we weten dat het heel vervelend is voor je en we zijn op dit moment via de mail met jou en ook de postbezorgdienst in overleg. We gaan dit probleem zeker oplossen deze week en we vragen nog om iets meer geduld totdat de bezorgdienst met een antwoord komt. Hartelijke groet en een fijne week alvast, Team Ukje

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
17-08-2019
Nvt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
17-08-2019
Zo blij mee Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
17-08-2019
Mooie degelijke producten die snel bezorgd worden. Als je wilt retourneren of je hebt een vraag dan krijg je snel en persoonlijk antwoord op je vraag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
17-08-2019
Na mijn mailtje met de vraag of de kussenset die ik graag wilde hebben nog terug kwam in de webshop, kreeg ik al heel snel antwoord dat er weer eentje te bestellen was. Meteen gedaan en snel ontvangen. Heel blij mee Evenals met de newbornhoes die ik eerder al gekocht had. Mooie producten in verschillende stijlen, voor ieder wat wils, wat ik op andere websites lang niet altijd kan vinden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
17-08-2019
Nu twee keer bij Ukje.nl een bestelling gedaan en zeer tevreden Fijne overzichtelijke website. Mooi producten. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Ukje.nl klantbeoordeling

Ukje.nl

De leukste manier om groot te worden

Ukje.nl werd op 28-05-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ukje is in 2011 opgericht door Sifra omdat zij mooie en praktische babymeubels wilde hebben. Met de hoezen kies je je eigen stijl en houd je alles makkelijk schoon. We maken alleen hoezen voor meubels waar wij enthousiast over zijn

Contact
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
info@ukje.nl
Ukje.nl
Winkel-exploitant
Ukje B.V.
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sifra Douma
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Ukje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.