Beoordelingen voor Ukje.nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 494 Trusted Shops beoordelingen sinds 29-03-2018.
In totaal heeft Ukje.nl al 494 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Levering was een dag later dan verwacht, maar nog ruim op tijd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
Top product. Degelijke kwaliteit en fijn materiaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
16-01-2019
Prima snelle levering en een heel prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
16-01-2019
Hele snelle levering en zeer kwaliteitsvol materiaal met hoogwaardige kleuren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
14-01-2019
Snelle levering, kussentje past goed op de stoel, mooie kleur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
14-01-2019
Heel gemakkelijk aan te brengen en ziet eruit zoals op de foto.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
14-01-2019
Snelle reactie bij vragen en snelle levering.

Echter passen de twee recent gekochten hoezen voor de cybex sirona niet zo goed als de eerder gekochten hoezen voor de cybex cloud q. Dat is jammer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
13-01-2019
Precies zoals omschreven en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
13-01-2019
Snelle levering en artikelen zijn mooi en precies zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
12-01-2019
Snelle levering, zelfs tijdens feestdagen
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
12-01-2019
Snel, goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
12-01-2019
Snelle service en geweldige kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
11-01-2019
Snel verzonden, snelle ontvangst. Super kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
08-01-2019
Mooi product, kleuren waren iets anders dan verwacht. Goede pasvorm
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
07-01-2019
product is precies zoals omschreven en de kleur is exact zoals op de foto
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
22-12-2018
05-01-2019
Tja, beoordeling kan niet stuk natuurlijk ;-) Bij de eerste kennismaking werd ik al winnaar van de winactie en kreeg mijn geld terug van de bestelling. super leuk
Bestelling ondanks kerstdrukte 2 dagen later in huis. Kinderstoel triptrap kussenset, ziet er gaaf uit. Super bedankt Ukje en veel succes met jullie winkel/internet shop
5.00
Uitstekend

Ukje.nl antwoordt: 07-01-2019
Bedankt Anja, voor je lieve review Heel veel plezier ermee. Hartelijke groet, Team Ukje, Annalia

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
22-12-2018
05-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
04-01-2019
snelle en correcte bediening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
04-01-2019
Super leuke printjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
20-12-2018
03-01-2019
Mooie hoes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
01-01-2019
Super leuke producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
17-12-2018
01-01-2019
Snelle levering,goed produkt
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
01-01-2019
Een snelle afhandeling via de site en de producten werden snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
30-12-2018
Snelle levering en product ziet er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
29-12-2018
Product voldoet aan verwachtingen en werd snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
28-12-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
28-12-2018
Geen commentaar. De service en het product beantwoordden helemaal aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
28-12-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
27-12-2018
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
27-12-2018
Ik heb nog niets ontvangen. Slecht idee om zo'n enquête al te doen voor de levering van de bestelling
2.33
Matig

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
23-12-2018
Super snelle levering van een erg mooie voetenzak voor de maxi cosi Mijn kleintje heeft het er heerlijk warm in
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
23-12-2018
Ik heb een voetenzak besteld.. ziet er goed uit maar praktisch zou het handiger zijn als de achterkant wat breder was dan de voorkant. Zodat je beter bij de rits kan..
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
23-12-2018
Fijne webshop, kussentje voor de tripptrapp is heel fijn en afneembaar, wat een dikke plus is met een kleine kliederkont in huis. Pakketje snel geleverd, al met al dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
22-12-2018
Zeer snel en ooooh zo mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
20-12-2018
Snelle, prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
19-12-2018
Gewoon prima zoals t hoort te zijn.
Dat verdient toch gewoon maximale score
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
19-12-2018
Een was instructie had ik ook wel handig gevonden. Verder héél erg tevreden, super stof heerlijk zacht voor ons ukje. Prachtige kleuren. Echt perfect
5.00
Uitstekend

Ukje.nl antwoordt: 21-12-2018
Bedankt voor je feedback! We hebben sinds gisteren onze nieuwe webshop en hier staat op vermeld hoe er gewassen mag worden. Je hoezen mag je wassen op 30 graden in ieder geval. Veel plezier met je hoes! Lieve groet, team ukje

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
17-12-2018
Alles prima verlopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
15-12-2018
Vlotte afhandeling en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
15-12-2018
Snelle reactie op mijn vragen die ik gemaild had - zeer vriendelijk - snelle levering en super mooi product - kortom super
5.00
Uitstekend

Ukje.nl klantbeoordeling

Ukje.nl

De leukste manier om groot te worden

Ukje is in 2011 opgericht door Sifra omdat zij mooie en praktische babymeubels wilde hebben. Met de hoezen kies je je eigen stijl en houd je alles makkelijk schoon. We maken alleen hoezen voor meubels waar wij enthousiast over zijn

Contact
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
info@ukje.nl
Ukje.nl
Winkel-exploitant
Ukje B.V.
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sifra Douma
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Ukje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.