Certificaat voor Ukje.nl

No. XC5BA9293C8C5373E0EE01B8BF5795F3B
 

Geldig vanaf
28-05-2019
Geldig tot
27-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Ukje.nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 529 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Ukje.nl al 707 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Mooie producten en correcte levering, een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Super leuk en passend Wel wat prijzig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Slechte ervaring, na 1 week al een scheur in stoelzitting . Hoe gaan we dan oplossen...
2.33
Matig

Ukje.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, bedankt voor je feedback. Zal je contact met ons willen opnemen, bijvoorbeeld via de mail? Ik kan zien dat je dit niet hebt gedaan en ik zal graag willen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Groetjes, Team Ukje

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
Ik heb een hoes besteld voor over mijn babybjorn Het past perfect & zelfs na wassen zit het nog steeds goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Ik had per ongeluk iets verkeerd besteld, maar het is super opgelost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Super mooie hoes en zonnekap. Had even wat handleiding en hulp nodig om te monteren maar mini prinses heeft een prachtige cosi
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
13-07-2019
Mooie producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
16-06-2019
13-07-2019
Helaas een uitgestelde levering maar verder zeer blij met het product
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Ukje.nl doet zaken met Pay.nl voor betalingen.
Erg slechte service, zeer klantonvriendelijkheid en komen niet met een oplossing Houden zich liever aan zogenaamde procedures dan tevreden klanten. Ik bestel hier nooit meer
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Snelle levering en mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Leuke site veel keus en snelle levering.Heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
09-07-2019
Heel goeie service heel vriendelijk perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Goede service, snel geleverd en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
Betaling verliep soepel. Snelle info over verzending. Tevreden over het product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Alles was correct en snel geleverd. Heel fijn materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Net zoals de fotos. Zeer tevreden voor levering naar belgie. Gaat snel. Goeie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
05-07-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
04-07-2019
Goede service en prachtige producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
Ik heb nog niets ontvangen allleen een mail dat het nog langer gaat duren voor het geleverd wordt
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
Door de brievenbus gepropt, verpakking gescheurd.
Verder ziet het kussentje er goed uit
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
Super blij met mijn 2e aankoop

Prettig en heel vriendelijk geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
Alles prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
16-06-2019
01-07-2019
Snelle levering.
Top kwaliteit
Alleen jammer dat niet alle hoezen voor elk autostoeltje geschikt is Verder wel echt super designs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
30-06-2019
Tweede keer dat ik bestel. Snel in huis. Leuk assortiment. Vorige keer heb ik mn bestelling gewonnen en geld retour. Was een super verrassing. Geen twijfel om weer bestelling te plaatsen voor mn vierde kleinkind.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
30-06-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
28-06-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
28-06-2019
Super snelle levering, en verzekerd verstuurd helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
27-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
25-06-2019
Correct en optijd verstuurd. Mooi afgewerkt en kwalitatief goed product’
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
25-06-2019
leuk kussentje, volgende dag geleverd, dus prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
24-06-2019
Mooie hoes past perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
23-06-2019
..... ..... prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
23-06-2019
Levering was goed, producten mooi, ben benieuwd hoe ze zijn als ik ze gewassen heb.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
21-06-2019
Als het iets goedkoper was zou ik eens vaker iets bestellen
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
20-06-2019
Jammer dat de voetenzak er wel in een bepaalde kleurstelling is voor de kinderwagen maar niet voor de maxicosi. De verleende service/reactie was niet toereikend
2.00
Matig

Ukje.nl antwoordt: 21-06-2019
Beste Klant, Bedankt voor je feedback en wat jammer dat je niet tevreden bent over ons aanbod. We hebben destijds je wens op ons wensenlijstje genoteerd en wellicht dat er met de herftcollectie jou gewenste product binnenkomt. Groet, Team Ukje

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
20-06-2019
Alles verliep vlot. Mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
20-06-2019
Heel tevreden tot nu toe, hopelijk behoudt de hoes voor de autostoel ook zijn kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
18-06-2019
Ik had iets verkeerd besteld van iemand gekregen. En was te laat om te ruilen. En toch mocht ik het nog ruilen Super service Bedankt
5.00
Uitstekend

Ukje.nl klantbeoordeling

Ukje.nl

De leukste manier om groot te worden

Ukje.nl werd op 28-05-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ukje is in 2011 opgericht door Sifra omdat zij mooie en praktische babymeubels wilde hebben. Met de hoezen kies je je eigen stijl en houd je alles makkelijk schoon. We maken alleen hoezen voor meubels waar wij enthousiast over zijn

Contact
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
info@ukje.nl
Ukje.nl
Winkel-exploitant
Ukje B.V.
Apolloweg 2J
8239 DA Lelystad
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sifra Douma
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Ukje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.