aldorr.nlReviews

: 1.214Goed

4,31

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
aldorr.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij aldorr.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
aldorr.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij aldorr.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor aldorr.nl

89 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.214 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 jul. 2022
De ladder had verschillende krassen en deukjes, wat mij wat tegenviel voor een nieuw product. Ik werd wat ongerust toen de klantenservice in eerste instantie niet goed bereikbaar was. Maar het is binnen een week netjes opgelost. Ik heb de ladder gehouden met een korting. Ik ben nu erg blij met de ladder. Hij is wat zwaarder dan een huishoudtrap, maar wel erg stabiel en lekker hoog.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 sep. 2022
Vijf dagen geleden een ladder besteld welke de volgende dag geleverd zou worden. De hele dag thuis geweest, geen bezorging. Op het telefoonnummer is er niemand bereikbaar, per email wordt er niet gereageerd en ook via WhatsApp geen antwoord. Tsja dan kan ik niet anders dan een 1 ster review geven voor een waardeloze service.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor aldorr.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle, goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
De ladder had verschillende krassen en deukjes, wat mij wat tegenviel voor een nieuw product. Ik werd wat ongerust toen de klantenservice in eerste instantie niet goed bereikbaar was. Maar het is binnen een week netjes opgelost. Ik heb de ladder gehouden met een korting. Ik ben nu erg blij met de ladder. Hij is wat zwaarder dan een huishoudtrap, maar wel erg stabiel en lekker hoog.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
6 feb. 2022
in eerste instantie was het even wachten op de bestelling en het eerste contact verliep moeizaam. Maar vanaf het moment dat er mail-contact was, was deze uitstekend. Elke vraag werd binnen een dag beantwoord. Aldorr deed er ook alles aan om de zending op te sporen en terug geleverd te krijgen. Uiteindelijk heeft het iets langer in beslag genomen om de zending te ontvangen, maar gezien het contact goed was en er steeds geantwoord werd, was er altijd een gevoel van vertrouwen. Het product zelf voldoet volledig aan de verwachting.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
22 apr. 2022
Die Lieferung ist schnell erfolgt. Danke dafür. Die Leiter ist ja ziemlich schwer und für einen Transport mit einem Lieferservice ist die Festigkeit der Verpackung nicht ausreichend. Der Karton war völlig zerrissen und die Leiter hat ein paar Kratzer abbekommen. Das ist nicht schlimm. Aber es wäre besser, wenn der Hohlraum im Karton mit Styropor ausgefüllt wäre, damit die Leiter sich im Karton nicht bewegen kann. Freundliche Grüße E. Theisen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Na ontvangst van het gevraagde artikel bleek er een klein mankement. Daarnaast had ik per abuis iets verkeerds besteld. Echt supersnel heeft de firma Aldorr alles hersteld en het teveel betaalde geld teruggeboekt. Waanzinnig goed geregeld allemaal. Alles wat beloofd is, is 100% waargemaakt. Wanneer ik 10 i.p.v. 5 sterren kon geven, dan zou ik dat doen. Ik ben supertevreden.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
7 mrt. 2022
Mooie ladder, excellente kwaliteit, snelle levering, prijs is prima. Toch een opmerking: gebruiksaanwijzing (in bijlage bijgeleverd) te lezen in tal van talen... maar niet in het Nederlands. Terwijl er toch belangrijke veiligheidsvoorschriften in worden beschreven... Een Nederlandse vertaling op een los velletje papier kan nauwelijks een probleem zijn...
Beoordeling melden
Geïmporteerd
25 apr. 2022
We ordered the ladder for the renovation of our holiday home's fetch balcony. The delivery was very fast, even though we live in Germany. The packaging was very economical - not too much and not too little material. The information on the homepage was all accurate and we are very happy with the ladder. Acquaintances want to buy the ladder now too.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
18 apr. 2022
Snelle levering en product ziet er goed uit, alleen jammer dat op de website de maat niet goed stond van eerder bestelde ladder. Klantenservice maar één keer contact kunnen krijgen dus andere ladder kunnen bestellen, daarna niet meer gelukt. Het is nu alleen nog wachten op retour label die zat niet bij de mail.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
21 mrt. 2022
Product mist een handleiding voor zaken die niet geheel duidelijk zijn. Vervelend dat Aldorr niet telefonisch bereikbaar is, en de mail die terug werd gestuurd niet bij mij is aangekomen. Na wat gedoe is mijn klacht uiteindelijk goed opgelost.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
19 apr. 2022
Keurige levering in slechts 1 dag tijd. Ladder werkt erg pretting bij in en uitschuiven. De stabiliteitsbalk monteren was goed te doen, ondanks wat negatieve recenties daarover. Ik kan de Aldorr telescoop ladder (3.80m) iedereen aanraden.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
9 mrt. 2022
Snelle reactie nadat de verkeerde ladder was bezorgd en heel snel gezorgd dat de goede trap is gebracht. Daarna is er nog gereageerd door het bedrijf of het allemaal goed is gegaan en nogmaals excuus aangeboden, netjes geregeld dus!
Beoordeling melden
Geïmporteerd
8 mrt. 2022
Snelle levering, goede prijs. Er was een defect aan een van de scharnieren van de ladder; mailtje naar de klantenservice met uitleg - volgende werkdag werd een nieuw exemplaar verzonden. Perfecte afhandeling!
Beoordeling melden
Geïmporteerd
7 mrt. 2022
Ik had een professionele ladder besteld doch deze was tijdelijk niet meer leverbaar maar ik ging accoord met een andere type en deze werd de volgende dag netjes bij mij thuis afgeleverd. Top 👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snelle shipping, scherpe prijs. De ladder was al wel eerder uitgepakt en opgezet, was al beschadigd en de verpakking was erg beschadigd. Maar de ladder werkt perfect, daar gaat het om.
Beoordeling melden