De ladder had verschillende krassen en deukjes, wat mij wat tegenviel voor een nieuw product. Ik werd wat ongerust toen de klantenservice in eerste instantie niet goed bereikbaar was. Maar het is binnen een week netjes opgelost. Ik heb de ladder gehouden met een korting.
Ik ben nu erg blij met de ladder. Hij is wat zwaarder dan een huishoudtrap, maar wel erg stabiel en lekker hoog.
Vijf dagen geleden een ladder besteld welke de volgende dag geleverd zou worden. De hele dag thuis geweest, geen bezorging. Op het telefoonnummer is er niemand bereikbaar, per email wordt er niet gereageerd en ook via WhatsApp geen antwoord. Tsja dan kan ik niet anders dan een 1 ster review geven voor een waardeloze service.
Snel bezorgd. Prima ladder, zeer compact op te bergen. Enig minpuntje was dat de boutjes om de steunbalk vast te zetten los in de doos zaten. Als er ook maar een kleine beschadiging aan de doos had gezeten waren die er wellicht uitgevallen.
Product keurig verpakt en op tijd geleverd, voldoet aan de verwachtingen.
Duidelijke website, eenvoudig bestellen, vlotte levering en mooi en degelijk product.
18 apr. 2023
Mooie en degelijke ladder. Snel geleverd en netjes verpakt
18 apr. 2023
Super ladder en snelle levering.
24 mrt. 2023
Het betreft een fijne website, overzichtelijk en duidelijk. Het betalingsproces verliep vervolgens ook soepel. Het verzendproces was wel wat verwarrend. Ik had een ladder en twee laddermatten besteld. Vervolgens zat in de mail een track&trace code, maar die bleek echter over één van de laddermatten te gaan. De overige track& trace codes heb ik niet ontvangen. In de mail ontving ik vervolgens dubbele mails van DHL Parcel over de verzending, maar dat bleek later om de twee laddermatten te gaan. De ladder zelf werd niet bezorgd en ik kon er ook geen track&trace info over vinden. Later bleek dat ieder product zijn eigen track&trace code mee had gekregen. Die zijn echter niet allemaal gecommuniceerd.
23 mrt. 2023
Stevige ladder, voldoet aan de wensen. Heel praktisch en gemakkelijk in gebruik. Gemakkelijk op te bergen, neemt weinig plaats in + je kunt de ladder als 't ineen geklikt is vastmaken en opbergen. Een pluspunt is ook de sporten zijn voorzien van antislip treden. Ook staat het heel stabiel. Ook de bijgeleverde info maakt dat de ladder gemakkelijk uit- en in elkaar gezet wordt. Als klant zeer tevreden met deze aankoop, bedankt
23 mrt. 2023
Prima productinformatie op de website. Vlotte levering.
De bestelde telescopische ladder/trap maakt 'n degelijke indruk. Ingeschoven is hij compact, maar door het hoge gewicht niet superhandig te hanteren. Het uitschuiven vergt even gewenning, maar is dan gemakkelijk te doen.
24 mrt. 2023
Ik heb in korte tijd, drie artikelen mogen ontvangen.
De derde aflevering duurde lang, en ik werd niet over de reden geïnformeerd.
Een "tweede kans" huishoud trap, was slecht verpakt en niet volledig, maar wel zeer bruikbaar.
6 mrt. 2023
Goed, stevig product. Heel makkelijk uit te schuiven en schuift semi-automatisch weer in. Er is goed over nagedacht. De ladder is goed verstuurd en is makkelijk in elkaar te zetten. En er is een gratis pen😉
Geïmporteerde beoordelingen: