Bergfreunde.nl

45.262 reviews in totaal   3.454 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.454 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 21 jul 2014

bergfreunde.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer positief over de vriendelijke, behulpzame en snelle klantenservice. Ook de snelle en correcte levering wordt gewaardeerd. Het retourproces verloopt doorgaans eenvoudig en snel. Het grote, diverse en kwalitatief sterke assortiment met veel merken en regelmatige aanbiedingen valt in de smaak. Klanten zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, scherpe prijzen en aantrekkelijke kortingen. De producten worden geprezen om hun duurzaamheid en goede materialen. Verder wordt de website ervaren als overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en informatief. De maatvoering is vaak goed. Sommige klanten uiten echter kritiek op de telefonische bereikbaarheid van de klantenservice. Er zijn ook opmerkingen over vertragingen bij de levering of de bezorgdiensten. Het retourproces kan soms kosten met zich meebrengen of langer duren dan verwacht. Daarnaast ervaren klanten af en toe afwijkingen in de maatvoering of missen zij duidelijke maatinformatie.

ReviewsBergfreunde.nl

Goede reactie op wat je besteld hebt. Je kan de bestelling goed volgen en wanneer het bezorgd wordt. En een van de belangrijkste reden …..prijstechnisch een van de goedkoopste winkels waar ik fjallraven korte broeken kan bestellen! Dus gewoon zo doorgaan Bergfreunde.

Zeer goede online winkel.

De bestelde schoenen voldoen precies zoals de beschrijving het weergeeft. Snelle verzending en scherpe prijs. Het brede assortiment en de goede beschrijving van producten overtuigd mij om hier mijn outdoor producten te kopen.

Enorm goede service

De enorme goede service. Ik had , voordat ik bestelde, een vraag gesteld waarop ik enorm uitvoerig en zeer klantvriendleijk een antwoord heb gekregen. Naar aanleiding hiervan de bestelling geplaatst en gekregen wat ik verwachtte.

snelle en adequate afhandeling

snelle en adequate verzending van de bestelde goederen. Daarnaast was ook de afhandeling van de retourzending snel en professioneel en werd het geld binnen een paar werkdagen teruggestort.
Alles naar wens. Ook contact moment werd snel op gereageerd. Aanbevolen 115 cm is perfect. Enige puntje van aandacht er stond dat deze leki response het Shark systeem hebben. Dit is echter niet het geval. Het is het vorige systeem nog. Maar ook dit werkt goed

Merino ondergoed zit prettig

Merino ondergoed besteld omdat we klaar waren met gewicht en zweet opname van katoen bij huttentochten. Het zit heerlijk, moet het nog uitproberen met wandelen maar we hebben al veel merino en dat droogt altijd snel.

Super webshop!

Bergfreunde heeft altijd mooie merken, fijne producten in veel kleuren, soorten en maten, van hoge kwaliteit. Ik blijf terugkeren. De service is ook uitstekend, snelle verzending, eenvoudig retourneren als het toch niet past.
K Z
Klaas Z.
Snelle reactie na het besteld te hebben, normaal ontvangen wij de bestelling (zondag besteld) dezelfde week donderdag of vrijdag, deze keer wel een dhl melding van ontvangen bij dhl maar verder geen actie, deze keer kwam het de negende dag na bestelling.
Telefonisch waren jullie lastig te bereiken. Pas toen ik het duitse nummer draaide kreeg ik een nederlandse medewerker aan de lijn, al duurde dat even. De afhandeling was verder top! Toen ik jullie eenmaal te pakken had was alles snel en super vriendelijk geregeld. Producten waren goed en super kantenservice uiteindelijk.

Wat je ziet is wat je krijgt.

De webshop bevat duidelijke foto's en uitgebreide info. Kleuren komen overéén met de afbeelding. Ik ben zeer tevreden, daarom bestel ik hier al een aantal jaren mijn yoga shirts in diverse kleuren. Bestelling word keurig verpakt en snel bezorgd
Nu twee keer wat besteld. Netjes en snel bezorgd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Helaas een keer een een gedeelte retour wegens te klein. Maar ook dat liep vlot zonder problemen.

De lange beenbeschermers zijn prima!

De lange beenbeschermers werden snel geleverd en hebben hun nut al bewezen tijdens de eerste fietstochten. Goede kwaliteit en makkelijk aan te trekken.
Alles was precies zoals omschreven, met behulp van de maatwijzer alles in 1 x goed. Ik heb niets terug hoeven sturen. Een waardevolle toevoeging aan mijn uitrusting.

Alweer een goede aankoop!

Ik open de doos en de inhoud is precies wat ik had verwacht. Kwaliteit producten voor een hele nette prijs. En nog wat, de kleuren kloppen met wat er op het scherm te zien is.....
goede overzichtelijke site met makkelijk te vinden categorieën. Prima filters en aankondigingen van bijv. aanwezigheid diverse maatvoeringen. Ik heb alle vertrouwen in deze site. Guido
Goede communicatie, snelle verzending. De verpakking van de hikestokken had beter/steviger gekund. De stokken staken door de plastic verpakking heen. Gelukkig waren ze niet beschadigd.
A S
Annette S.

Een foute verzending netjes behandeld

Vlak voor aflevering ging het pakket retour naar Bergfreunde. De klantenservice heeft het netjes en zorgvuldig opgepakt. Heel prettig, dat is bij andere webshops vaak niet zo.
Groot assortiment en met regelmaat goede aanbiedingen. Heel fijn dat er bij elk artikel een omschrijving is geplaatst waardoor je een goed beeld krijgt en weet of je het wilt bestellen. Ook zijn de leveringen snel en bij een retour is het snel afgewikkeld.
Snelle levering. Keurige afhandeling ( vorig jaar iets besteld bij BF de., bezorgdienst kon mijn adres niet vinden , dus retour afzender. Keurig geld teruggestort zonder er om hoeven te vragen) .

Ruim aanbod van kwalitatieve outdoor spullen!

Mooi en ruim aanbod van kwalitatieve outdoor spullen. Vlotte site, bestel- en retourproces is correct. Bij kledij staan maattabellen, wat handig is. Zeer betrouwbare site.

Bergfreunde.nl

Elk outdooravontuur begint bij Bergfreunde! Wandelen, klimmen, fietsen, hardlopen of wintersport: bij ons vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie hoogwaardige uitrusting en kleding van ’s werel...