Gute Preise, viel Auswahl. Die Bestellungen werden normalerweise zügig versandt und die Qualität ist auch gut. Kundenservice ist freundlich und gut erreichbar. Immer wieder gern.
Snelle verzending
Punten sparen voor gratis spullen
Groot assortiment
Bestelling steeds correct geleverd
Wat wij lastig vinden is een product opzoeken op de website, als je iets gericht opzoekt krijg je heel veel andere artikelen waar je niet om vraagt.
Ook de levertijd kan beter, er staat dat er de volgende dag geleverd gaat worden maar dit kan soms dagen duren, bij navraag blijkt dat niet alle artikelen dan aanwezig zijn en er nog niet verzonden wordt.
Dit begrijpen wij helemaal maar vinden het prettig als dit aangegeven wordt.
Prima winkel, maar bezorging duurt lang
Prima winkel maar komen belofte van volgende dag leveren niet waar. Het is een nieuwe trend dat je na bestellen een melding krijgt dat het pakket aangemeld is bij de pakketbezorger. Dan lijkt het alsof deze onderweg is, maar dat is niet het geval.
Goede aanbiedingen en een ruim assortiment, de bezorgtijd en communicatie kunnen beter.
Ik had een graasmasker besteld voor een mini-shetlander, maar dit masker was veel te klein. Misschien in de productbeschrijvingen de afmetingen en diameter van het product geven, dat zegt meer dan de maat.
Goede service en kwalitatief materiaal.
Eerste keer dat ik iets terugstuur. Je moet wel enige vaardigheid met de computer, maar het is wel heel correct geregeld met dat retouretiket en het werkt. maatvoering voor ponydekens is van belang dat je niet alleen de ruglengte pakt, maar ook de totale lengte, bij de boeg wordt het snel veel te groot.
Zeer goed bevallen. Ze belden me zelf op want er waren probleempje en ze hebben het direct opgelost
Ruim assortiment. Snelle service en bezorging
Groot assortiment. Fijne webshop. Prima!
Agradi heeft een groot assortiment met kwaliteitsproducten. De verzending van een bestelling duurt soms wel een beetje lang.
Heb laatst een accu scheermachine besteld en ben er zeer blij mee 👍 . En zeer snelle levering. Groet Geert.
snelle bezorg
Super snelle bezorging altijd! Super fijn