agradi.nl

135.741 reviews in totaal   1.950 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.950 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 2 jun 2022

agradi.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, het grote en diverse assortiment en de hoge productkwaliteit. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle en correcte communicatie. Ook de stevige en beschermende verpakking, het soepele retourproces en de redelijke tot voordelige prijzen worden gewaardeerd. Aanbiedingen en spaaracties vallen eveneens in de smaak, net als de meestal duidelijke en proactieve communicatie rondom bestellingen. Sommige klanten merken echter op dat de beloofde levertijden niet altijd worden gehaald en pakketten soms vertraagd zijn. Er zijn verbeterpunten genoemd voor het aanbod binnen specifieke dieren of categorieën. Hoewel de klantenservice doorgaans positief wordt beoordeeld, zijn er enkele klachten over de beperkte bereikbaarheid. Af en toe wordt melding gemaakt van tegenvallende of beschadigde producten. De verpakking wordt soms als niet duurzaam ervaren door het gebruik van te veel plastic of te grote dozen. Het retourproces wordt door sommigen als omslachtig gezien, met klachten over kosten en beperkte mogelijkheden. Tot slot missen klanten soms updates bij vertragingen of voorraadproblemen.

Reviewsagradi.nl

Oranje halstersetje

Losse halster & los bijpassend oranje halstertouw gekocht, helaas was het oranje van de halster wel heel erg neonachtig qua kleur, daardoor net iets afwijkend van het "normaal" oranje touw. Verder prima in orde.

Verpakking en late levering

Hallo. Agradi is een prima bedrijf. Makkelijke website, grote variatie aan producten. Dit keer echter een week moeten wachten op mijn bestelling en de manier van inpakken was toch wel enigszins overdreven: véél te grote doos met tig tig plastic luchtkussentjes. Moet helaas nu wat terugsturen. Hoop dat dat goed gaat. Groetjes!!!
B M
Bianca M.
Duidelijke webshop, veel artikelen. Levertijd erg lang doordat 1 product niet op voorraad was. De andere artikelen konden niet verstuurd worden omdat deze onder een bepaald bedrag zaten. Beter kun je de mogelijkheid bieden om deze wel te laten versturen maar dan met verzendkosten.

Top webshop!

Ik bestel al heel wat jaren mijn paarden benodigheden bij Agradi. Altijd alles netjes verpakt en op tijd verstuurd en nette communicatie en ook nog een leuk spaar programma voor gratis producten. Mijn favoriete paarden webshop!
Great range and normally well priced. However, and I’m not alone in this opinion, many times when ordering, it states that item is in stock or can be delivered in one -three days. On many occasions this has not been the case with some item taking weeks! This is very annoying as normally when something is ordered, it is needed quickly. I’ve noticed this more and more over the years as I use Agradi.
Fijne webwinkel met een ruim assortiment en een fijne klantenservice. Van ruilen tot per ongeluk een foutje in het artikel, netjes te woord gestaan en altijd een fijne oplossing geboden. Ik winkel graag bij Agradi!
Er was even iets misgelopen met de verzending. Een mailtje gestuurd en ik werd heel snel geantwoord en vriendelijk geholpen. Heel blij met de service. Dank je wel om alles zo snel recht te zetten en de verzending meteen op de sturen.

Enorm tevreden

De producten had ik snel op de website gevonden. Er stond een goede beschrijving bij en de prijs viel me alles mee. De verzending ging super snel. Ik ben heel tevreden over Agradi en de service die zij velenden.
D J
Derk J.

Ze hadden precies wat ik nodig had!

Ze hadden precies wat ik nodig had nu de bloembakken om water vragen, dus een waterzak voor de kruiwagen gekocht. Kan ik wat extra water hier uit de vijver halen, nu de regentonnen bijna leeg zijn.
Ik ben tot hier toe al altijd heel tevreden over m'n leveringen van Agradi. Netjes verpakt en op tijd afgeleverd en ook m'n retourzending netjes afgehandeld. De extra cadeautjes mbt punten zijn ook echt wel top !! Twee geweldige extra borstels die plooien. Had ik ze niet met de punten meegekregen, had ik ze misschien niet geprobeerd en nietvgeqeten hoe geweldig ze zijn. Dus ....ik ben een happy Agradi-klant
Ik ben al jaren een tevreden klant. Ik bestel denk ik bijna alles van de paarden op deze site 😁 Vandaag voor de 1ste keer was er iets kapot aangekomen en dit is op 1 dag super vriendelijk opgelost..echt top!
Prima website voldoende producten. Enige minpuntje is als er iets niet op voorraad is de rest van de bestelling er op moet wachten. Aan de ene kant begrijpelijk maar je je wilt soms graag je spullen hebben
Snel geleverd, mag iets milieu vriendelijker verpakt worden Veel plastic in doos voor een klein potje. Goede nieuws, m'n kaketoe is dan weer blij om de doos te slopen🤣

Tijd voor verbetering

Ik heb nu meerdere keren besteld. Alle bestellingen kwamen niet op tijd zoals beloofd op de website (volgende werkdag). Je wordt niet goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Product had lange levertijd vanuit leverancier, langer dan vermeld. Dit werd niet gecommuniceerd. En ook de levering vanuit voorraad werd niet gecommuniceerd over de verlate levertijd. Ik bestelde met een reden (volgende dag in huis), en dan valt dat erg tegen. Ze hebben een groot assortiment, dat is wel fijn.

Kwaliteit en duidelijke communicatie

Kwaliteit, ruime keuze en heldere onschrijvingen bij diverse opties van vergelijkbare producten Daarnaast een goede pro actieve communicatie inzake de status van je bestelling
Het beviel me dat er ook kattenspeeltjes beschikbaar waren. Een mogelijk verbeterpunt is een groter assortiment voor katten. Het is lastig om mijn paardenspullen bestelling te combineren met kattenspullen.
De heel erg snelle levering en het advies omtrent een nieuw vliegendeken. Met ook de mogelijkheid om deze terug te sturen wanneer niet passend. Maar dat was dankzij de duidelijke meet-info niet nodig.

Prima

De producten zijn van zeer goede kwaliteit en keurig ingepakt. De bezorging is ook prima, alhoewel we door andere maatschappijen natuurlijk wel verwend met snellere leveringen.

Dpd is drama - laat me een depot of bezorgdienst kiezen

Het zoeken en vinden van de producten is lastig De verzending via Dpd is drama. Geklaagd maar t is op goed geluk als ze komen Vandaag was ik er zogenaamd niet maar ze zijn niet geweest. Zouden het pakket afgeven bij een depot - misschien gaat het norg gebeuren maar nu ligt het er nog niet Kan bezorging ook niet aanpassen naar een depot want die Dpd mensen en die irritante leugenachtige mail wil ik niet meer ontvangen
D K
Debby K.

Altijd goed.

Op de website van Agradi is het prettig rondkijken en makkelijk bestellen. Snelle levering en goede service bij retour. Voldoende assortiment en prima prijs-kwaliteit verhouding.

agradi.nl

Agradi is de grootste webwinkel met een passie voor de ruitersport, dierenvrienden en liefhebbers van het buitenleven! Je kunt bij Agradi genieten van het gemak van online bestellen en je bestellin...