agradi.nl

agradi.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten prijzen de snelle levering, de goede tot uitstekende productkwaliteit en het ruime aanbod, waardoor zij meestal vinden wat ze zoeken. De klantenservice wordt als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast wordt de website doorgaans als duidelijk en makkelijk in gebruik beschouwd. Veel klanten vinden de prijzen scherp en aantrekkelijk, en de verpakking wordt als degelijk ervaren. Ook het retourproces wordt overwegend als soepel omschreven. Toch worden er regelmatig vertragingen en onduidelijkheden rondom de levertijd gemeld. Er zijn sporadisch klachten over defecte of niet passende producten en sommige klanten voelen zich overweldigd door het grote aanbod. Het ontbreken van telefonisch contact bij de klantenservice en trage reacties via e-mail of chat zorgen voor frustratie. De zoekfunctie, filters en de app worden geregeld als onhandig of storingsgevoelig ervaren. Klanten geven soms aan dat verzendkosten of het kortingsysteem verwarrend of nadelig kunnen zijn. Verder worden de dozen vaak als te groot beschouwd en het gebruik van plastic in de verpakking als overdreven. Tot slot zijn er klachten over kosten, beperkte mogelijkheden en onduidelijke informatie bij het retourproces.

Reviewsagradi.nl

Dik tevreden

Ik bestel niet vaak maar altijd kom ik bij agradi uit. Mooie producten, soms iets teveel keuze waardoor het moeilijk kiezen is. En de prijs is goed, de levering is snel. Minpuntje is dat ik best ver moet reizen als er onverhoopt een product terug moet. De optie om het pakket via een andere koerier te retourneren zou fijn zijn.
Ons paard was zonder ijzers gevoelig op harde ondergrond en met de aangeschafte hoefschoenen loopt ze op de weg nu super! Voetmaat van de schoenen past perfect volgens meting, de bovenrand van de schoenen blijft iets open staan. Tot nu toe nog niet afgevallen/uitgegaan onderweg dus so far so good...
Goede producten, goede kwaliteit en zeer snel ontvangen. Alles was stevig verpakt, bij 1 item waren wat korrels uitgeraakt uit de verpakking maar originele verpakking in de omdoos was niet beschadigd wel beetje open gegaan wsl bij het transport. Was zeker wel heel goed beschermd door bubbel plastiek.

Naar tevredenheid

Levertijden zijn niet altijd 100% accuraat, maar uiteindelijk wordt het wel geleverd en is het al wel vele malen beter dan een aantal jaar geleden. Ze verkopen prima spullen. Het is fijn dat klanten extra foto's kunnen toevoegen en het puntensysteem zorgt ervoor dat ik meer bij hen bestel dan overal en nergens shop.

Super snelle bezorging!

Donderdag om 20:30 besteld, vrijdagmorgen om 10:20 bezorgd. Als alles op voorraad is snelle bezorging en groot assortiment tegen normale prijzen. Goede commutatie. Ennnnn: Agradi heeft echt heel leuke winacties op de Social media!

2 voer opslag containers besteld/ te kleine sluitdeksel meegeleverd

2 voer opslag containers besteld, te kleine sluitdeksels ontvangen . eerst met chatbot aan de slag, geen oplossing te regelen, toen proberen klantenservice te bellen helaas geen nummer , vervolgens in een chat terecht gekomen , en later wel keurig te woord gestaan in de chat voor een mogelijke oplossing. Geen reactie ontvangen , de volgende dag weer mail gestuurd hoe we het gaan oplossen. Geen losse sluitdeksels te verkrijgen maar storten keurig het bedrag retour en kan ik nieuwe order plaatsen voor 2 complete sets inclusief deksel.
Ik ben zeer te vreden alles word netjes verpakt en als er iets is of een vertraging(wat kan gebeuren) word je daar netjes van op de hoogte gebracht ook als je naar de klanten servis bel word je vriendelijk te woord gestaan en word er mee gekeken nar een oplossing de produkten zijn precies zoals beschreven en ik bestel regelmatig
Groot assortiment, leuke kortingen en meestal snel geleverd. Ik vind het fijn als ik het de volgende dag in huis heb dus dat is misschien een streven voor jullie om het echt de volgende dag bezorgd te hebben. De borstbeschermer had ik gelukkig de volgende dag in huis en niet pas volgende week. Top!
Super fijne site om te shoppen. Hele snelle levering en alles was inorde. Ik heb de Kerbl Zwachtels Equilastic zelfhechtende tape in het groen besteld voor onze hondenschool en nu lopen al onze honden het hele jaar wedstrijden in dezelfde kleuren echt geweldig.
Ik kocht voor mijn kat Joris een vachttrimmer vanwege klitten in zijn vachtje. Ik heb een prima aankoop gedaan en mij laten adviseren door AI. Snelle verzending en degelijk verpakt, alleen een enorme te grote doos voor dat kleine doosje met het scheerapparaat erin. Beetje overdreven.

Lang wachten voor leveringen maar top producten

De laatste tijd duren leveringen behoorlijk lang. Wacht bvb al van eind augustus op een aangepaste singel voor mijn paard we zijn 20september en heb nog niks ontvangen. En communicatie er rond is echt niks. Dit is ruim langer dan 10 werkdagen wachten en nog niet zeker zijn dat het er doorgaat komen. De producten zelf zijn wel goed gelukkig. De prijs kwaliteit verhouding ook maar de non communicatie over verlate levering vind ik echt niet ok.
C S
C. S.
Ze hadden het Kingsland item dat ik graag wilde hebben. Super fijn! Ook fijn: achteraf betalen. Minpunten: Ik miste een artikel dat niet door Agradi verkocht wordt; daarvoor moest ik naar een andere ruitersportwinkel. Ook is de verzending via DPD niet zo snel als dat ik gehoopt had. Verzenden is niet gratis maar wel als je hier een jaarabonnement voor betaalt.
Ik ben zo blij dat ik bij Agradi producten kan bestellen Altijd snelle levering, zeer correct! Mijn paarden doen het super goed op de Phytonics supplementen Mijn oudste paard wat zeer koliek gevoelig altijd was! Nu met gastri comp is zijn gevoeligheid verdwenen Ik ben een tevreden en gelukkig baasje 🐴
Retour beleid makkelijker te vinden op de website. Geen contact mogelijk met een klantenservice medewerker. Paul, de virtuele assistent kan niet specifieke vragen beantwoorden; als je e-mailt naar de klantenservice gaat Paul - de virtuele assistent ook de e-mail beantwoorden. Met een standaard e-mail. Product geretourneerd, en ergens anders maatje kleiner besteld, van de Muck regenlaarzen. Klantenservice is cruciaal voor een goed draaiende business. Ik heb dat hier helaas niet ervaren.

Ruim assortiment, levering kan beter

Ruim assortiment waardoor ik er eigenlijk altijd wel kan vinden wat ik nodig heb. Persoonlijk ben ik niet een heel groot fan van de levering. Dpd heeft al meerdere keren mijn pakket terug laten sturen of het duurde weken voordat het er was. Dat zou nog een verbetering kunnen zijn, daarom 4 sterren.
Ontzettend snel verzonden. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend binnen. Ik heb de winterdekens van Imperial Riding ook, nu de regendeken aangeschaft, omdat ik er ontzettend tevreden over ben. Leuke kleur.
P M
Pauline M.

Verzending kan vlotter... de rest oké

Op zich prima producten voor een goede prijs. Ik baal alleen wel als ik items bestel met vlotte levertijd "voor 21 uur besteld is dezelfde dag verzonden" die komt Agradi in mijn geval vier van de vijf keer niet na. Klantenservice gecontact. Een verstoring bij het inpakken. Dus de levertijd blijkt dan (weer) een valse belofte. Jammer...
M P
Manja P.
Super snelle levering, klasse. De groene leem had ik snel nodig vanwege een wond op de neus van mijn paard. Met al die vliegen was ik bang voor ontsteking. Maar met de klei erop zat er binnen een dag een mooie dichte korst op. Geen vliegen meer!

Top...

Eerste keer dat ik hier bestel. Snelle levering. Het goede product.. het product is ook nog beven verwachting goed. En op een top manier verpakt.. totaal geen klachten. Ging het altijd maar zo. Kan je niet van elk bedrijf zeggen.
Groot assortiment. Een spaar programma voor gratis producten (alhoewel ik het eerdere programma met vouchers veel beter vond) en vaak goede prijzen tijdens de sale, vooral handig als je een ongewone maat nodig hebt want die hebben ze vaak nog wel.

Agradi is de grootste webwinkel met een passie voor de ruitersport, dierenvrienden en liefhebbers van het buitenleven! Je kunt bij Agradi genieten van het gemak van online bestellen en je bestellin...