agradi.nl- Logo - Reviews

agradi.nl

1.404 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden134.760 reviews in totaal

agradi.nl- Logo - Reviews

agradi.nl

De reviews voor agradi.nl zijn constant positief. Klanten waarderen vooral de snelle levering, het ruime assortiment, de goede tot uitstekende productkwaliteit en de scherpe prijzen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak geprezen. Ook de klantenservice wordt meestal als vriendelijk en goed bereikbaar ervaren. Retourzendingen en terugbetalingen verlopen doorgaans soepel. Verder wordt de website als duidelijk en informatief beschouwd. Aan de andere kant zijn er enkele klachten over vertraagde leveringen en het niet op voorraad zijn van producten ondanks andere verwachtingen. Sommige klanten geven aan dat het afhandelen van problemen door de klantenservice niet altijd naar wens verloopt. Ook worden bijkomende kosten en omslachtige procedures bij retourzendingen genoemd, en zijn er opmerkingen over de zoekfunctie en voorraadweergave op de website.

Reviews voor agradi.nl

Schnelle Lieferung immer top über den aktuellen Stand informiert

Gute Qualität zum fairen Preis.

Die Decke ist qualitativ in Ordnung und wurde zu einem sehr fairen Preis angeboten. Dieser Händler ist empfehlenswert.

Meestal snelle service en prima

Meestal snelle service en ‘whats you see is what you get’
Snelle levering en goede kwaliteit producten
CV
C V.
SV
Simone V.
Ruim assortiment. Zoeken is soms wat moeilijk.
Goede levering en service.
Super schneller Versand! Klasse Preis und tolle Pferdedecke 🥰
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Voor ieder wat wils

Je kunt hier voor elke prijscategorie terecht.
Alles snel ontvangen super fijne peeskappen
HN
Hedwig N.
Mooie kwaliteit regenjas hond. Levering was snel. Alles top!

Fijne website

Altijd netjes geleverd soms duurt het iets langer maar je krijgt het altijd Nu al een poosje niks besteld maar zodra ik iets nodig heb bestelbus bij agradi
Ik waardeer vooral de degelijkheid en duurzaamheid van de geleverde producten voor mijn trekpaard.
Article reçu rapidement et suivi colis au top du top
Snelle service, verkopen goede merken

Uitgebreide keuze en goede klantenservice

Uitgebreide keuze, meestal snelle verzending. Fijne klantenservice, moest er toch eens iets op zich laten wachten. Vlot bereikbaar. Ik koop hier heel regelmatig en steeds tevreden.
Goede afhandeling