agradi.nl- Logo - Reviews

agradi.nl

1.404 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden134.760 reviews in totaal

agradi.nl- Logo - Reviews

agradi.nl

De reviews voor agradi.nl zijn constant positief. Klanten waarderen vooral de snelle levering, het ruime assortiment, de goede tot uitstekende productkwaliteit en de scherpe prijzen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak geprezen. Ook de klantenservice wordt meestal als vriendelijk en goed bereikbaar ervaren. Retourzendingen en terugbetalingen verlopen doorgaans soepel. Verder wordt de website als duidelijk en informatief beschouwd. Aan de andere kant zijn er enkele klachten over vertraagde leveringen en het niet op voorraad zijn van producten ondanks andere verwachtingen. Sommige klanten geven aan dat het afhandelen van problemen door de klantenservice niet altijd naar wens verloopt. Ook worden bijkomende kosten en omslachtige procedures bij retourzendingen genoemd, en zijn er opmerkingen over de zoekfunctie en voorraadweergave op de website.

Reviews voor agradi.nl

Agradi heeft goede schoenen, en die koop ik zo af en toe, ik zou zeker vaker bij ze kopen als hun website niet zo beroerd werkte. ik vul braaf maat, heren en zo in, en dan krijg je dames en heel andere maten, bovendien op raadselachtige wijze gesorteerd.
Deze keer een snelle levering

Heel tevreden

Elke bestelling wordt binnen twee dagen geleverd. En als er iets niet goed is, kan het zonder problemen retour.

Artikel sind super und es gibt oft Schnäppchen

Der Versand dauert immer eine Weile, die Rücksendung ist immer etwas problematisch. Aber das Preis,- Leistungsverhältnis ist super!
- goede prijzen - mega uitgebreid assortiment - super vriendelijke klantenservice -snelle verzending
Perfect
LN
Louiza N.
Tolle Produktauswahl und schneller Versand!
snelle levering
Duidelijke communicatie. Er was meteen duidelijk dat een shirt dat ik bestellen wilde drie dagen onderweg zou zijn. Tussendoor kreeg ik steeds een update
JM
Jeanette M.
Ik bestel veel bij agradi, uitgebreide keuze.
Prima prijzen voor prima producten. Veel keuze. Onze eerste bestelling werd geannuleerd, omdat het zo gezegd niet meer op voorraad was. Dit zou eigenlijk al bij het bestellen duidelijk moeten zijn. En ook de totale bestelling werd geannuleerd. Niet enkel 1 product.

snelle levering correcte product zoals… heel tevreden!

snelle levering correcte product zoals beschreven
JH
Jan H.

Top bedrijf.

Agradi komt zijn afspraken naar zowel artikel als levertermijn voor een redelijke prijs.

Beaucoup de choix et de promotions

Beaucoup de choix chez Agrandi, et beaucoup de promotions. Seul bémol : les retours ne sont pas gratuits, c'est dommage.
Retourneren zonder kosten a.u.b.

Klantenservice gebeld

Toen het even duurde voordat de vitaminen voor de paarden werden bezorgd, heb ik daarover de klantenservice gebeld en daarna werd het sneller geregeld en had ik het zo in huis. Dank daarvoor!
Heel content
Parfait