agradi.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
agradi.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij agradi.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 2 jun. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor agradi.nl

15.588 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

119.523 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

14 apr. 2022

je kan makkelijk en snel kiezen wat je nodig hebt en de afhandeling is ook snel. Wat ik vervelend vind is dat ik heel veel kortingcodes heb, maar ze nooit kan inwisselen omdat ik steeds maar 1 item nodig heb als ik bestel, dus nooit boven de 50 euro uit kom. Dus maak het eens zo dat ik bij mijn volgende bestelling misschien een keer wel alles kan inwisselen zonder dat ik aan een bepaald bedrag moet voldoen. Ik zou zeggen beter een klant die regelmatig wat bestelt dan 1 die steeds moet wachten tot ie boven de 50 euro zit. In de tussentijd kan ik het dan wellicht makkelijker bij een ander halen. Ander idee is misschien dat je dat 1x per jaar doet in de verjaardagsmaand van de klant bijvoorbeeld, dan weet ik van te voren dat ik dan van alles kan bestellen met korting. Zoiets dan.

de meest kritische beoordeling

25 apr. 2022
Ik ging jullie normaalgezien 5sterren geven want ik had nooit klachten tot vorige winter. Ik plaatste een bestelling van meerdere artikelen (medisch) waarbij er een paar waren die ik uiterst dringend nodig had. Op de site stond dat alles in stock was, blijkt dat dit niet het geval was waardoor ik weken moest wachten. Ik moet zelf contact op gaan nemen met Agradi om dit te weten te komen ipv dat zij mij contacteren en zeggen excuseer dit product is jammergenoeg niet voorradig en dit kan even duren. Dus ik vraag hen kun je de rest al opsturen na enkele weken wachten en dan dat het andere product achter komt. Nee dat doen wij niet was de reactie die ik kreeg. Na nog enkele weken wachten krijg ik te horen dat mijn pakket eindelijk verstuurd zou worden, ik dus in blijde verwachting open ik het pakket en zie dat ze juist de producten die voorradig waren opgestuurd hebben maar die dat te kort waren niet mee gestuurd. Raar maar waarom konden jullie dit dan niet meteen versturen zoals altijd? Moest ik serieus weken wachten op enkel de artikels die jullie voorradig hebben en ik dringend nodig had. Jullie spreken jullie zelf dus tegen? Dan neem ik nog eens contact op blijkt dat de andere artikelen nog niet binnen zijn, en niemand bij jullie die de klant op de hoogte houd altijd de klant die jullie moet contacteren. Uiteindelijk toch nog ontvangen maar zeer miscontent! Ondertussen al nog bij jullie gekocht ik denk dat dpd niet de beste leverancier is, hebben we ook klachten van en vrienden van ons ook. Normaalgezien kun je het adres nog wijzigen was hier ook niet mogelijk bij hen en die jongens laten je wachten omdat ze uw pakketje zouden komen leveren en dan aie je niemand opdagen maar zeggen ze wel dat ze geweest zijn. Ik wil dit even meedelen omdat ik echt vind dat dit verbeterd kan worden!

Beoordelingen voor agradi.nl

Snel geleverd. Het is wel lastig om de haakjes door de ringetjes te krijgen. Het ringetje lijkt net iets te smal, hopelijk wordt dat snel minder.
8 mrt. 2023
Dat ik zonder problemen bestelde artikelen terug kan sturen en netjes mijn geld terugkrijg. Aan de telefoon ook altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goed overzicht van wat er als sponsorproducten besteld mocht worden. Was wel even zoeken naar de juiste pagina als je te ver terug geklikt had.
15 mrt. 2023
Makkelijk bestellen, levering zoals aangegeven. Het zou fijn zijn als oude adressen voor factuur en aflevering makkelijk te verwijderen zijn.
15 mrt. 2023
Ik ben tevreden van jullie producten maar wel spijtigals er een bepaald product niet is dat we dan zolang moeten wachten op wat er wel is.

van M A D.
Jullie hebben een hele fijne website, er wordt na belofte altijd snel geleverd, als iets niet voorradig is wordt dat ook netjes gemeld 👌🏼
Goede producten, ruime keuze, vaak scherp geprijsd. Er was iets stuk aangekomen, maar werd gelijk nieuw opgestuurd, dus dat was prettig!
6 mrt. 2023
Heel tevreden! Altijd een snelle levering en prima assortiment. Mag hier en daar wat scherper met de prijs zijn > paardensportartikelen.
6 mrt. 2023
Goede maatvoeringstabellen en meerdere aangezicht foto's. Is ook zeer nodig bij alle artikelen om retouren van artikelen tegen te gaan!
Meerdere bestellingen geplaatst. Ook al iets teruggestuurd omdat ik een dubbele bestelling had geplaatst en alles is mooi afgehandeld
Kies eens een ander bezorgdienst. DPD is soms een ramp, maar dit keer wel goed, tenminste hij kon niet wachten tt ik bij de deur was.
14 mrt. 2023

Eindelijk het favoriete speeltje van Paco de grasparkiet gevonden. Stad en land voor afgelopen. Snel geleverd! Wij blij, Paco blij!
Assortiment erg goed Prijs- kwaliteit goed Voorraad niet altijd direct duidelijk zelfs niet bij voorgeselecteerde maten bijvoorbeeld
de service in het algemeen, dat er zo snel wordt geleverd en dat dit nog altijd vanaf een bepaald bedrag gratis kan, vind ik super
12 mrt. 2023
Coldpacks werken goed. Ik heb maat full genomen, de klittenband kan dicht en coldpacks blijven goed zitten, maar het is erg nipt.
9 mrt. 2023
Levering was snel en de producten waren goed. De levering klopte ook. Helaas had de DPD bezorger het pakket verkeerd geplaatst.
Leuke materialen, maar jammer van de levertijd. Jammer dat artikelen niet apart verzonden kunnen worden, als je ze nodig hebt.
3 mrt. 2023
Ik vind dat de bestelling altijd keurig optijd en correct geleverd wordt, de webshop is ook superfijn en de prijzen zijn goed!
17 mrt. 2023
Snel geleverd. Zeer zachte handschoenen. Had alleen niet gezien dat ze met voering zijn. Maar is niet erg in deze rare tijden
11 mrt. 2023
Prijzen zijn goed. Alleen soms kan het langer duren voordat de spullen binnen zijn, dan dat vermeld staat bij het bestellen.