Het is jammer dat je de vouchers niet bij kleinere bestellingen kunt plaatsen, heb er een heleboel, maar kan er weinig mee. En dat je bij een grotere bestelling moet wachten tot alle producten leverbaar zijn voordat het verzonden word. Mits je een mail stuurt dat je het supplement bijv echt nodig hebt, dan word het wel verstuurd wanneer deze op voorraad is. Verder een mooie duidelijke overzichtelijk site met veel informatie en met vragen kun je altijd terecht en krijg je kundige informatie.
1 december een bestelling gedaan en vandaag 12 december nog steeds niet geleverd, ondanks dat de producten op voorraad zijn. Ik heb een e-mail gestuurd naar de klantenservice en kreeg de mededeling dat het nu eenmaal erg druk was..... Ik heb vandaag gebeld, maar er was niemand bereikbaar. Ik kon wel een bericht inspreken. (?!) Ik weet niet wat er mis gaat bij jullie, maar ik ben er helemaal klaar mee. Een van onze honden, die op leeftijd is, had ik graag zijn nieuwe jasje gegund met dit weer, maar helaas.
Geïmporteerde beoordelingen