Waterfilterwinkel.com

56.869 reviews in totaal   5.079 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, en het eenvoudige bestelproces. De prijzen worden als scherp en eerlijk ervaren, vooral vergeleken met originele merken. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven, waarbij problemen doorgaans snel en naar tevredenheid worden opgelost. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen positief beoordeeld. Sommige klanten ervaren echter problemen met de bezorging of het gedrag van koeriers. Ook wordt er soms geklaagd over het ontbreken van duidelijke productinformatie, gebruiksaanwijzingen of communicatie omtrent bestellingen. Enkele kleine minpunten ten aanzien van de productkwaliteit worden incidenteel genoemd.

ReviewsWaterfilterwinkel.com

Bestelling wordt correct en vlot uitgevoerd. Bestelling is verzekerd tijdens de bezorging. All Spares is een prima waterfilter.
Alles was goed. De prijs was prima en de levering was snel. Ik heb nog wel een vraag: mag ik dit filter bij het restafval weggooien?

Vlotte levering en fijne retour afhandeling

Vlotte levering en toen bleek dat ik een verkeerde maat oven roosters had gekocht heb ik een hele fijne retour procedure gehad.
L M
Loek M.
Heb bij Waterfilter Winkel een aantal ontkalkingsets besteld tegen een aantrekkelijke prijs en deze werden de volgende dag al geleverd.

Top producten

Goedkopere alternatieve dan origineel. En deze filters werken net zo goed. Duidelijke website. Geen poespas. Hou ik van. Snelle levering. Goede prijs - kwaliteit.

Correcte firma

Waterfilter is voor ons al een aantal jaren bekend. De firma heeft een groot assortiment waterfilters en levert altijd zoals afgesproken. Ook tevreden van de filters en toebehoren ook al zijn die alternatief.

Top klantenservice!

Snelle verzending. Helaas was een verpakking kapotgegaan tijdens de verzending. Email gestuurd en binnen 1 werkdag antwoord, dat er al een nieuwe was verstuurd! Snelle en goede klantenservice, zou dit bedrijf zeker aanraden!

Prima service

De eerste keer nog moeten zoeken welke filter de juiste is. Bij de tweede keer gewoon de QR code op de verpakking van de filter moeten scannen. Zo kon ik direct de juiste bijbestellen. Prima bedacht. Levering is super snel.
Goed product voor een eerlijke prijs. Werd meteen verzonden en de volgende dag meteen ontvangen. Wat wil een klant nog meer?
Het was prima in orde! Alleen post.nl zet alles gewoon neer( niet eens aan de voordeur) zonder zelfs maar eens aan de voordeur te bellen.
E L
Evelyne L.

Prima service en klantgericht

Ik had een vraag ivm welk type waterfilter geschikt was voor mijn koelkast. Ik kreeg snel antwoord met enkele nuttige tips. Prima service
Ondanks dat ik geen orderbevestiging en factuur per mail had ontvangen, na contact alsnog deze ontvangen, top👍
Waterfilter.com is een hele betrouwbare, kwalitatief en gebruiksvriendelijke website waar ik al mijn produkten koop die nodig zijn voor het onderhoud van mijn Mellita volautomatische koffiemachine.
Helaas is de eerste zending niet aangekomen, zonder problemen en extra kosten een nieuw product toegestuurd gekregen.

prima !

De filter is zoals beschreven en het werd tijdig geleverd. Na een aantal filteringen smaakt het water beter dan het leidingwater dat we er in gieten. We zijn zeer tevreden. Een klein minpunt: de kraan is te klein en het duurt wel wat om water af te tappen.

Fijne winkel!

Het is heel duidelijk omschreven welke producten geschikt zijn voor ons type koffiemachine. Nu twee keer een bestelling gedaan die beide keren de volgende dag al werden bezorgd.

Snel weer aan de koffie voor een goede prijs

Wanneer ik m’n Siemens Espressoapparaat voor €89 kan repareren met nieuwe zetgroep is dat een gouden greep. Snelle levering waardoor we ook maar een ochtend wakker hoefden te worden zonder een kop koffie.

Een goede aankoop

De douche 🚿 heeft een hele fijne water straling. Voelt erg fijn op de huid. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zeer goed geholpen door een medewerker.
S S
S S.

Snelle levering, goede klantenservice

Nadat ik de bestelling snel ontvangen had dacht ik dat de filters niet geschikt waren voor onze kan zoals beloofd. Na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik wederom snel antwoord. Het bleek wel correct te zijn, maar ik had iets over het hoofd gezien. Heel tevreden!
Van de tabletjes valt niks te zeggen die zijn goed maar jullie hadden het ook door de brievenbus kunnen bezorgen dan hoefde ik niet zoveel bezorgkosten te betalen dus de volgende keer ga ik toch kijken waar ik ze nog meer kan bestellen zoner bezorgkosten