Waterfilterwinkel.com

57.762 reviews in totaal

57.762 reviews since 11 okt 2022

Gecertificeerd sinds: 18 nov 2022
waterfilterwinkel.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en tijdige levering. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of vragen. De prijs/kwaliteitverhouding wordt als gunstig en concurrerend gezien, met veel waardering voor het huismerk en de scherpe prijzen. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit en werking van de producten. Het bestelproces, de website en het vinden van het juiste product worden meestal als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. Ook waarderen klanten de heldere en tijdige communicatie, inclusief updates over bestellingen. Problemen met bestellingen of producten worden doorgaans snel en klantgericht opgelost door het bedrijf. Er zijn enkele negatieve ervaringen met bezorgdiensten. Daarnaast zijn er klachten over defecten of ongeschikte producten. Klanten noemen sporadisch misverstanden of onduidelijkheid in de communicatie.

ReviewsWaterfilterwinkel.com

Geen gedoe, heel efficiënt. Het huismerk voor waterontkalker en koffiefilter is even goed als de A- merken maar veel goedkoper. Huismerk altijd op voorraad, duidelijke webshop, makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

All Spares waterfilter

Vandaag nabestelling All Spares waterfilters ontvangen. Snel én goed verpakt! Filters werken prima in onze Brits Maxtra waterkannen. Kwaliteit en een prima prijs!
Na de bestelling en directe betaling, komt bevestiging in de spam terecht ( dit was niet bekend) na telefonisch contact was dit duidelijk. Na 3 dagen pas bericht dat het geleverd werd. Het geleverde voldeed aan de verwachting prima, 4 sterren wegens de onduidelijkheid.

Uitstekend!

Nou, ik vind het een prima apparaat, eenvoudig en doeltreffend. Met al die rotzooi in alles tegenwoordig moet je je maatregelen wel nemen, helaas. Ben heel tevreden en het water smaakt prima. Met dank en groetjes, Edita de Lussanet-Wilson.
Eerst verkeerd product besteld daarna goed geholpen door medewerker om goede product te bestellen. Snel geleverd en retourzending snel geregeld

Waterfilter en ontkalkingsvloeistof snel geleverd

Waterfilter en ontkalkingsvloeistof besteld en dit werd (zoals beloofd) inderdaad de volgende dag (op een zaterdag) door PostNL geleverd.
Altijd goed van kwaliteit, heb een groot pakket besteld goed voor een jaar, er zitten er 12 stuks in. Met vriendelijke groeten 👋
Superfijne service! Pakketje was zoekgeraakt bii de koerier en na contact met de klantenservice kreeg ik de volgende dag al mijn bestelling netjes afgeleverd.
Product en repons van waterfilter was prima, levering door PostNL was echter beneden alle peil (bezorger beweert dat wij niet thuis waren, bij ophalen bij afhaalpunt, 2 dagen later, bleek de verpakking, zowel buiten- als binnendoos erg beschadigd, de inhoud gelukkig niet - ik vermoed dat deze beschadiging de reden is geweest voor de bezorger om niet aan huis te leveren).

Antwoord van Waterfilterwinkel.com

Beste klant, Onze excuses dat de levering van je bestelling niet goed is verlopen. Helaas hebben wij niet altijd invloed op het verloop van de bezorging. Mocht je in de toekomst problemen ervaren met de levering van je pakket, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je dan graag verder. Met vriendelijke groet, Waterfilterwinkel.nl
Blijven doen met hoe jullie nu presteren, en alert blijven vooral op de werkvloer. Want daar wordt het geld en jullie geld verdiend.
Fijne website, duidelijk info, goede aanbieding voor het product waar ik naar zocht en ook super snel geleverd.
Makkelijk in gebruik, met watervaste stift zet ik de datum erop en je doet er best wel lang mee.Scheelt echt in kalkaanslag dus machine gaat ook langer mee.
G D
G.J d.
Wat een ideale kan, ben er blij mee en alles smaakt ook een stuk beter. Had ik veel eerder moeten aanschaffen. Mijn vrienden gaan hem ook kopen.😁👍
Het eigen merk werkt prima op min Samsung koelkast. De service was subliem, vrij snel binnen en de betaling werkte ook als een tierlier. Chapeau, medewerkers van Waterfilter.
Het pakket was doorin nat en gescheurd. Het afhaalpunt heeft het terug gestuurd. Ik weet niet of waterfilterwinkel het slecht heeft verpakt, ik wacht dus af wat er verder zal gebeuren.
Binnen 2 dagen juist waterreservoir voor stoomoven binnen. Te vinden op overzichtelijke website Geen verbeterpunten op dit moment

Met vriendelijke groeten.

Beste, Ik ben tevreden over de waterfilter, ook over het hele verloop.Bestelling,levering en goede prijs. Kortom,een tevreden klant. Met vriendelijke groeten. Gust Van Hoof
T V
T. v.

Goede prijs, vlotte levering en voordeliger.

Goede prijs, vlotte levering en veel voordeliger dan de "originele" filters die ik anders voor mijn koffiemachine zou moeten kopen.
Dezelfde producten als het origineelaar dan het huismerk.. Ze zijn even goed maar een pak goedkoper.
Kwaliteit voor een goede prijs. We bestelde voordien bij een andere keten, maar deze prijs was beter voor dezelfde items.

De Waterfilterwinkel is een onderdeel van Power Components B.V., een groothandel in onderdelen en accessoires voor wit- en bruingoed, opgericht in 1995.