Waterfilterwinkel.com- Logo - Reviews

Waterfilterwinkel.com

4.848 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden56.391 reviews in totaal

Waterfilterwinkel.com- Logo - Reviews

Waterfilterwinkel.com

De reviews voor Waterfilterwinkel.com zijn constant positief. Klanten waarderen de snelle en stipte levering, de scherpe prijzen en het voordelige huismerk. De klantenservice wordt als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook de kwaliteit van de producten wordt doorgaans als uitstekend gezien. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen eenvoudig, en het ruime aanbod aan filters en accessoires, inclusief alternatieven voor originele merken, valt in de smaak. De communicatie over bestellingen, voorraad en levering wordt meestal positief beoordeeld. Er zijn enkele opmerkingen over bezorgproblemen of nalatigheid van koeriers. Daarnaast worden onverwachte bijkomende kosten soms genoemd. Af en toe is er een klacht over een defect product en er zijn wensen voor meer proactieve updates in de communicatie.

Reviews voor waterfilterwinkel.com

correcte levering - goed verzorgd - korte levertijd
Juiste producten snel geleverd.
goede en snelle service
Service
Zeer goede prijzen Perfecte en snelle levering
MB
M B.
Bestellen is makkelijk, levering super snel
Bestellen ,2 dagen later in huis. Top
Was heel snel geleverd
Prima filters, ook een 0 meting met de tds meter en een stuk goedkoper als de originele.

Vertrouwen

Juiste materiaal,correct geleverd
SNELLE LEVERING EN KOSTEN
patronen voor Britakan besteld en ontvangen. Tot zover alles ok. Bij het ingebruiknemen van de patronen bemerkt dat het water niet door de filter loopt. Blijkbaar foutief type wat bij het bestellen niet is opgemerkt. Heb al gaatjes geboord, maar dat gaf grauwe gruis in het water. Ik zit nu met 9 ongebruikte maar voor mji onbruikbare exemplaren. Wellicht heeft U hiervoor een oplossing. Ik verneem graag nader van U. Bij voorbaat dank voor Uw reactie. Bert van de Sande.
Antwoord van Waterfilterwinkel.com
Beste, Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@afzuigkapfilterwinkel.nl Dan helpen wij je graag verder. Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel.nl
Pakket zoekgeraakt bij PostNL. Werd snel en gratis vervangen