xaralyn.com

1.153 reviews in totaal

1.153 reviews since 26 nov 2021

Gecertificeerd sinds: 10 dec 2021
xaralyn.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit, werking en geurloosheid van de producten. De levering wordt meestal als snel en conform afspraak ervaren. Veel klanten vinden de prijs eerlijk en marktconform, en waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice wordt vaak geprezen als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ook de verpakking van bestellingen wordt als stevig en netjes beoordeeld. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of problemen bij de bezorgdienst. Daarnaast hebben sommige klanten moeite met de bereikbaarheid van de klantenservice. De communicatie wordt wisselend beoordeeld; naast positieve ervaringen geven sommige klanten aan dat er gebrekkige of ontbrekende informatie is, vooral rond de bezorging.

Reviewsxaralyn.com

Goeie service nadat bleek dat er 1 stammetje stuk was werd er gelijk een nieuwe opgestuurd.

Antwoord van xaralyn.com

Bedankt voor de review! Graag horen wij wat wij kunnen doen om volgende keer de 5 sterren te behalen :)
Heldere site, soepele afhandeling en levering. Mogelijk verbeterpuntje: Ik zou graag 10 of 15 liter verpakkingen kopen en dan overgieten in de liter flessen. Dat bespaart verpakkingsmateriaal en ik hergebruik de flessen maar die verkopen jullie niet.

Bedankt voor de review!

A great resource for bioethanol fuel

Xarolyn is a great resource for our bioethanol fuel for our fireplace. We can take advantage of bulk discounts and our orders are delivered very quickly, with good tracking information. Highly recommended!

“TOP”

Helemaal “TOP”

Bio Ethanol

Dit was voor ons de tweede keer dat wij een bestelling plaatse. De eerste keer waren wij tevreden over de bestelling, daarom kwamen we terug om een tweede bestelling te plaatsen. Alles gaat vrij soepel en binnen twee tot drie dagen wordt het thuis gebracht.

Bedankt voor de review!
Onduidelijkheid over het aflevermoment. DPD werkt niet in het weekend. Ik ben maandag niet thuis, dus nu moest ik nu iets regelen. Het pakket stond voor de deur voor mijn appartement, maar dat kon alleen als iemand van de buren de bezorgen binnen het complex heeft gelaten.

Antwoord van xaralyn.com

Bedankt voor de review! Deze review kunt u beter bij DPD achterlaten :)

Snel, betrouwbaar en prima kwaliteit, bijna zonde op te bransen.

Hooguit zou ik aanbevelen uw transporteur dezelfde kwaliteitszorg te laten leveren desgewenst wil ik graag bij een ophaalpunt ophalen als dat efficiënter effectiever kan zijn.

Snel en terzake kundig.

F V
fred v.
perfect zoals altijd. ik koop al langete tijd mijn bio ethanol bij xaralyn. goed product eerlijk geprijsd

C J
Clark J.
Deze brandstof bevalt mij prima. Geen storende geur, zo goed als reukloos. Wat straks met de Kerst wel erg aangenaam is, tijdens het diner met vrienden :-) Reeds eerder besteld. Behalve de sfeer van zo'n vlam geeft hij ook een aangename warmte Onze woonkamer van 32 m2 verwarmt hij met 2 graden extra :-) binnen een half uur. Mvg. Clark

Antwoord van xaralyn.com

Bedankt voor de review! Fijn dat u tevreden bent. En dan alvast hele fijne feestdagen gewenst! :)
W R
Wioletta R.

I'm a happy customer!!

Burns clean. Doesn't stink. Good price. Quick delivery.

Bedankt voor de review!
Zeer snelle levering en een eerlijke prijs voor de producten

Bedankt voor de review!
Gaat makkelijk en snel via de website, over het algemeen met drie dagen geleverd. Alleen jammer dat de chauffeur van DPD niet de vriendelijkste is maar daar kan Xaralyn niets aan doen.

Bedankt voor de review!

De haard van de toekomst! CO2 neutraal, geen schadelijke uitstoot dus geen schoorsteen nodig. Kies voor een veilige bio ethanol haard met keramische kern indien u van echte vlammen houdt of een elekt...