xaralyn.com

1.124 reviews in totaal   567 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten, het eenvoudige bestelproces en het gebruiksgemak. De service wordt als uitstekend ervaren, met klantgerichte en snelle probleemoplossing. De communicatie met het bedrijf is doorgaans duidelijk en vriendelijk, en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beoordeeld. Er zijn echter regelmatig klachten over vertragingen en problemen met het transportbedrijf, met name DPD, waarbij gebrekkige communicatie en onveilige afleveringen worden genoemd. Ook wordt het gebrek aan informatie bij levering soms als negatief ervaren en vinden sommige klanten de bezorgkosten aan de hoge kant. Daarnaast zijn er af en toe opmerkingen over complexe handleidingen.

Reviewsxaralyn.com

Prima service. Bestellen, leveren volgens afspraak, klaar. Mooie én kwalitatief goede spullen.

Bedankt voor de review!
Alles keurig in orde, snel verzonden en eerlijke prijzen. Ik raad dit bedrijf aan.

Bedankt voor de review!
Snelle bezorging, heel fijn. Heel tevreden met mijn bio-ethanol kachel!

Bedankt voor de review!

Het beste product voor een tafelhaard

Heel goed product en een spersnelle levering

Bedankt voor de review!
Wij zijn ontzettend blij met onze 2 bio-ethanol haarden. Door ons enthousiasme weten we dat in ieder geval 2 andere stellen een verrijdbare haard hebben aangeschaft en daar ook heel blij mee zijn

Bedankt voor de review!
goede prijs kwaliteit verhouding. Zelfs een winkel zoals action is even duur met bio ethanol, maar de uwe brand langer. alleen jammer van DPD, hun site werkt vaak niet naar behoren. dus ik plak maar voor zekerheid briefje op de deur, voordat ze 48 flessen afleveren bij mijn buurvrouw van 80 ;)

Bedankt voor de review!
Heel vlug geleverd, Maandag besteld dinsdag thuis

Bedankt voor de review!
Heel goed product en heel snel geleverd!!

Goede communicatie 👍

Snelle levering, minder mooi handvat.

Snelle levering, snelle respons klantenservice bij vragen voorafgaand aan aankoop. S brander gekocht. Enige minpunt; handvat van de afdekplaat waar maar 1 ipv 2 schroeven bij geleverd waren. Beetje een tuttig greepje wat qua kleur opvalt als de haard afgesloten is. Zwart zou hier beter passen.

Antwoord van xaralyn.com

Bedankt voor de review! Een zwarte handgreep staat waarschijnlijk erg leuk, toch is het zo dat bij veiligheidsobjecten de keuze voor veiligheid en zichtbaarheid voorgaat op esthetische aspecten. Wij wensen u veel plezier met uw brander!
Goede en snelle levering Zeer tevreden

Bedankt voor de review!
⭐⭐⭐⭐⭐ Topervaring met XARALYN! Supersnelle levering van de flessen bio-ethanol tegen een zeer scherpe prijs. Alles was perfect verpakt en de service verliep vlekkeloos. Absoluut 5 sterren en zeker een aanrader!

Het is een goed product

Bedankt voor de review!
Zeer tevreden over de bio-ethanol. Andere merken zoals action geprobeerd en je mrkt echt verschil.. Xaralyn ethanol geeft een mooie vlam. Zelfs tijdens het branden ruik je eigenlijk niets, wat heel prettig is in huis.

Bedankt voor de review!

Top producten en service! Niet twijfelen, maar doen.

Hele snelle reactie op vragen. Denken erg goed mee (bv naar alternatieven). Goede prijs-kwaliteit-verhouding! Uitstekende service en mooie producten.

Snelle levering Goed verpakt Prima