Certificaat voor yanini.nl

No. XC7401F4112FCBEB512E556BE5DA9069D
 

Geldig vanaf
27-12-2018
Geldig tot
26-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor yanini.nl



Uitstekend

4.83/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 10 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-08-2018.
In totaal heeft yanini.nl al 10 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
20-02-2019
Hartelijk dank Vera voor de snelle levering en de van onschatbare waarde shield en wheel off hope. Heb er veel baat mee en andere mensen in mijn omgeving kunnen het ook niet wegdenken in hun leven. Een bescherming tegen verschillende negatieve energieen is altijd voor iedereen aan te raden. Een mooi sieraad uit liefde voor jezelf is de shield. Lieve groet Annelies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
19-02-2019
Snelle levering. Bestelling in goede staat ontvangen. De sphere en levensboom krustal zijn van goede kwaliteit. Het handgeschreven bedankt kaartje van Vera gaf het iets persoonlijk. Leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
06-02-2019
De levering is zeer soepel verlopen en Vera informeert ook of het pakketje bij de buren kan worden afgeleverd, zodat je het zeker op de verwachte dag binnen krijg.
De producten zijn goed verpakt en de wheels in mooie zakjes meegeleverd. Qua service krijgt Yanini een 10. Uitgebreide telefoongesprekken (weekend/avond), tips, uitgebreide handleidingen over de producten, het ontbreekt je aan niets.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
04-02-2019
Super producten en ook nog eens prachtig om te zien en geweldig om te dragen het beschermd je en dat voel je ook.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
17-01-2019
Ben erg tevreden met snelle levering en persoonlijk contact via de mail. Kreeg erg snel antwoord op mijn vragen inclusief uitgebreide toelichting. Ben erg tevreden over product, had vorige helaas laten vallen dus wilde weer erg graag een nieuwe bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
11-01-2019
Alles was goed verzorgt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
09-12-2018
prima, service, zeer behulpzaam en neemt alle tijd voor je
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
07-12-2018
In het verleden heb ik al wat gekocht.
Ik heb het moeilijk om mijn bestelling te doen en Vera Hegeman helpt mij daar bij.
Ik ben 87 en ben niet meer met de tijd mee en zij helpt mij daar bij.
Ook zo kan ik mijn betaling direct langs de Bank doen.
Maandag heb ik mijn bestelling gedaan, heb dinsdag mijn betaling gedaan en nu wacht ik op het bericht, wanneer mijn bestelling zal geleverd worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
30-11-2018
Yanini geeft altijd goeie advies op al mijn vragen, de levering is altijd snel en op tijd.
Yanini heeft een grote assortiment dus voor ieder kwaaltje of probleem is er wel een oplossing.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
12-09-2018
19-10-2018
Fijne producten en heel goede uitleg door yanini over de producten.
4.67
Uitstekend

yanini.nl klantbeoordeling

yanini.nl

yanini.nl werd op 27-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Wilhelminastraat 59
6851 KN Huissen
Nederland
info@yanini.nl
yanini.nl
Winkel-exploitant
Yanini, Praktijk voor Body Mind & Spirit
Wilhelminastraat 59
6851 KN Huissen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Vera Hegeman
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met yanini.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.