Fabory Nederland

1.081 reviews in totaal   248 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle leveringen, het eenvoudige en overzichtelijke bestelproces via de website, en het ruime assortiment. De klantenservice wordt vaak als goed en behulpzaam ervaren en klanten waarderen het wanneer zij op de hoogte worden gehouden van hun bestelling. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid rondom de levering en vinden de prijzen vaak (te) hoog, mede door prijsverhogingen. Daarnaast is er kritiek op de kwaliteit en duurzaamheid van de verpakking, waarbij klachten zijn over beschadigde of onnodig grote dozen. Ook is er soms sprake van gebrekkige of trage communicatie over leveringen of retouren en zijn enkele klanten ontevreden over de service in specifieke situaties.

ReviewsFabory Nederland

De leveringen zijn meestal vlot. We hebben 1 levering gehad afgelopen jaar die niet soepel verliep en daar ook niet van op de hoogte werden gehouden, dat was jammer. De documenten zijn overzichtelijk en het is heel fijn dat er geen vrachtkosten worden berekend.
Goede afstemming met onze voorraad kasten en het bestelgemak hiervoor. Het besteld bedrag voor franco levering vind ik wel iets te hoog en zou afgestemd moeten kunnen worden met de klant naar aanleiding van de jaarlijkse hoeveelheid er besteld word.
Makkelijke site en overzichtelijk. Soms wordt van een bestelling niet alles tegelijk geleverd en dan wordt het bij een grote bestelling wel even puzzelen. Ook met goedkeuren van bijbehorende factuur.

Top

Via de website bestellen met io referentie erbij is ideaal! Altijd snel geleverd tot nu toe en leveringen die geen snelle levertijd hebben zijn relatief accuraat met wat er op de site staat
Uitstekende back up support/service Komen afspraken na * met DHL rond de tafel gaan zitten. Leveringen gaan nogal vaak fout en dit gaat ten kosten van de reputatie van Fabory!
Makkelijk te bestellen via de shop. Alleen jammer dat in sommige gevallen grote aantallen moeten worden besteld. Voor een klein bedrijf als het onze zijn vaak enkele stuks nodig.

Top leverancier

Alle aanvragen en leveringen worden altijd netjes afgehandeld. Bij problemen word er telefonisch of per email contact opgenomen wat de beste oplossing zouden zijn.

Producten helemaal prima / verpakking en behandeling DHL minder

Producten helemaal prima, maar manier van inpakken/verzenden blijkbaar niet geschikt voor gooi en smijtwerk van DHL. Dun doosje helemaal kapot, draad van studs over elkaar heen, maar gelukkig nog net het bestelde aantal in gescheurd doosje. 20 stuks B7/2H M12x120
Snelle service, goede kwaliteit. Dozen van bepaalde soorten bouten die per 50 waren verpakt erg slap en vielen uit elkaar
Goeie morgen. Het word altijd snel geleverd dat vind ik enorm fijn. Gr hj ganseij spie wijhe
Online bestellen gaat makkelijk. Goede producten. Alleen jammer dat levering volgende dag nooit lukt. Dit moet je dan ook niet vermelden bij bestelling. verder niets op aan te merken.

Foy gelopen maar goed hersteld.

Werd onverwacht later geleverd en na telefonische reclamatie een dag later toegezegd wat niet gebeurde. Is daarna snel en goed opgepakt zodat wij de betreffende schroefjes op konden komen halen.
Tussendoor de status doorgeven, ookal is er nog geen definitief antwoord op mijn vraag
Zeer snelle service, slechts 1 dag levertijd en voor vragen diezelfde dag antwoord.
snelle levering, goed technisch advies, vriendelijk te woord gestaan

Excellent service

Fijn systeem om mee te werken, snelle levering en voldoende keuze.
Door de vakkundige medewerkers en goede voorraad pakken we nooit mis
beste producten, overzichtelijk, en snelle leveringen

Precies wat ik zocht, veel keuze.

Ruime keuze, gevonden wat ik zocht. Snelle levering, prima prijzen

Niet duurzaam verpakt en verzonden.

Een zending van ca. 1 kg verzonden in drie (grote) dozen. Niet heel duurzaam... Schroefjes, moertjes, ringetjes, M3... Verpakking ringetjes was ook nog open gegaan.

Fabory Nederland

Fabory is al sinds 1947 hét adres voor alle bevestigingsoplossingen. Daarnaast biedt deze winkel ook een groot assortiment gereedschappen, industriële en veiligheids-artikelen.