paardenspuljudithbeukema.nl

1.076 reviews in totaal   350 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 10 jul 2024

paardenspuljudithbeukema.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering, waarbij bestellingen vaak snel en op tijd worden bezorgd. De communicatie wordt gewaardeerd, met duidelijke en tijdige updates over bestellingen en eventuele vertragingen. Klanten spreken zeer positief over de goede kwaliteit van de producten. Het persoonlijke contact met de klantenservice wordt als prettig en behulpzaam ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk en voordelig beschouwd. Klanten waarderen het deskundige en snelle advies bij vragen of het maken van keuzes. Het retourproces wordt meestal als correct en vriendelijk ervaren, hoewel eigen retourkosten en uitzonderingen worden genoemd.

Reviewspaardenspuljudithbeukema.nl

S O
Sabrina O.

snelle levering, goede producten

Fijne webshop met leuke aanbiedingen. Producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Snel ,vriendelijk ,Communicatief.top
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag over de bestelling.
Vlotte service goede kwaliteit
Leuke spullen en snelle levering. Zelf een opstapje besteld en de kerbex vliegenspray, nou dat spul stinkt dus blijven die vliegen vanzelf weg 😉
Ik werd netjes op de hoogte gehouden dat het iets langer zou duren, en toen vond ik de verzending nog snel. Het was netjes verpakt
Snel geleverd ondanks vakantie. Mooie shirts, blije dochter.
vlot geregeld geheel volgens afspraak
M P
M.E.A. P.

Prima

Snelle, nette levering van T-shirts met korte mouwen, zitten erg lekker

Zeer tevreden!

Meerdere keren al artikelen besteld. Altijd netjes op tijd binnen en een hele goede prijskwaliteitsverhouding!!

Een aanrader

Snelle levering, geleverd zoals besteld, het paard en ik zijn tevreden.
Mooie halsters en super snel geleverd!!!!
De service
Goede kwaliteit artikelen en uitstekende klantenservice. Ik beveel deze winkel aan!
Item snel ontvangen. Goed op de hoogte gehouden van het proces.
Snelle levering, goede kwaliteit

paardenspuljudithbeukema.nl

Paardenspul Judith Beukema verkoopt ruitersportartikelen tegen een scherpe prijzen. Onze missie is om de paardensport betaalbaar te houden voor iedereen!