Klanten zijn erg tevreden over de snelle en nette levering van de producten. Ook wordt de kwaliteit van de sokken veelvuldig geprezen en ervaren de meeste klanten de sokken als comfortabel, met een goede pasvorm en bescherming tegen blaren. Er zijn echter enkele klachten over de sokken die soms te strak of te klein uitvallen, en incidenteel wordt er melding gemaakt van slijtage of dat de prijs aan de hoge kant is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsde Wandelsok
Teensokken
Gewassen aangedaan en heerlijk op gelopen
geen blaren meer.
ik hoef geen tenen af te tapen
Snelle levering! Blij met de sokken.
Snelle verwerking en ontvangst van artikel.
Ruime keus en snelle levering
Snelle levering. Goed en netjes verpakt
Vlotte service en duidelijke website !
Zeer goede en stevige sokken!
Niet goed
Ik heb merinowollen teensokken gekocht waarvan achteraf blijkt dat deze eigenlijk onder een andere sok gedragen moet worden. Dit is niet duidelijk te lezen op de site.
Deze andere sok is alleen niet los te koop, alleen in combi met... je raadt het al de ondersok die ik al heb. Tamelijk teleurstellend.
Antwoord van de Wandelsok
Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent over je aankoop. Het is natuurlijk altijd vervelend als een product anders is dan je vooraf had verwacht.
We willen wel graag even toelichten dat we in de tekst op onze website duidelijk vermelden dat deze merinowollen teensokken bedoeld zijn als ondersok. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je hier tijdens het bestellen per ongeluk overheen hebt gelezen!
De reden dat we de buitensok niet los aanbieden, is omdat deze twee sokken speciaal als één systeem zijn ontworpen. Ze werken echt het allerbeste wanneer je ze als complete set koopt en draagt. Overigens kun je de teensokken die je nu hebt gekocht ook heel goed dragen onder je eigen, normale (wandel)sokken. Daar zijn ze ook perfect voor!
We willen natuurlijk dat je een aankoop hebt waar je echt iets aan hebt. Neem gerust even contact op met onze klantenservice via support@wandelsok.nl. Dan kijken we samen of je de sokken wilt retourneren, of dat we deze wellicht kunnen omruilen voor de complete set. We helpen je heel graag verder.
Wist niet dat het zo prettig zou voelen
Prima producten en keurig geleverd
Zitten prima, niet te warm.
Helaas niet tevreden over de geboden service
Ivm hygiëne geleerd sokken te wassen op 40 of 60 graden. Zeker wandelsokken.
Het advies bij wandelsokken.nl is om de sokken te wassen op 30 graden. Dat snap ik omdat ze daarna 2 maten kleiner waren.
Helaas 26 euro verknald
Antwoord van de Wandelsok
Wat vervelend dat je teleurgesteld bent en dat de sokken zijn gekrompen. We begrijpen heel goed dat je wandelsokken vanuit hygiënisch oogpunt het liefst op 40 of 60 graden wast. Dat is inderdaad een logische gedachte!
Toch geven wij het wasadvies van 30 graden met een goede reden. Onze sokken zijn gemaakt van speciale, hoogwaardige materialen (zoals wol of coolmax) die gevoelig zijn voor hitte. Bij wassen op hogere temperaturen beschadigen de vezels en krimpen de sokken helaas aanzienlijk. We kunnen je dan ook verzekeren: wanneer de sokken netjes op 30 graden worden gewassen, krimpen ze absoluut niet en behouden ze gewoon hun perfecte pasvorm. Overigens worden de sokken met de moderne wasmiddelen van tegenwoordig ook op 30 graden volledig hygiënisch schoon.
Heel fijne sokken
De boord van de sokken die zitten te strak helemaal als na verloop van je wandeling vocht vast gaat houden.
Goede kwaliteit
Goeie sok maar wel duur
Sokken was veelste klein
Ik dacht een mooie sokken te krijgen
Ik heb me op verkeken
Volgende keer beter