rubenrobijn.nl- Logo - Beoordelingen

rubenrobijn.nl
Beoordelingen:

489 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.420 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een robijn in zoisiet hartje besteld en gevraagd of het mogelijk was een hartje te ontvangen waar duidelijk kleur van het robijn in te zien is want er zijn ook die teveel groen zijn naar mijn zin,...in email schreven ze dat ze hun best zouden doen voor me. Ze hebben naar mijn idee hun stinkende best gedaan,..ik heb zo'n ontzettend mooi hartje mogen ontvangen,...heel erg bedankt ruben robijn

de meest kritische beoordeling

16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
BTW wordt zelfs op verzendingskosten meegerekend. Dat kan niet. Kleine zelfstandige (gepensioneerd) moet evengoed voor een groot bedrag aankopen willen de verzendingskosten vermeden worden. Kan dit aub aangepast worden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor rubenrobijn.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service!
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
IA
Ida A.
Alverna
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
uw verzendorganisatie vind ik niet klantvriendelijk, uzelf levert een goed product!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Musleidend ! Artikel is VEEL KLEINER in 't echt als op de foto !
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

attent

ik zag geen mogelijkheid een kaartje te doen bij mijn bestelling die ik als cadeautje wilde laten afleveren. ik had een korte felicitatie opgegeven bij de notities voor verzending en een medewerkster is zo lief geweest dit over te schrijven op een briefje zodat de ontvangster weet van wie het kwam.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De boeken die ik bestelde zaten onbeschermd in de doos. Sommige hebben krassen op de kaft en 1 zelfs een gespleten hoek. Ik bestelde voor mijn webshop maar sta er eigenlijk niet achter om het zo te verkopen. De overige producten waren verder prima!
Beoordeling melden