Klanten zijn doorgaans tevreden over de snelle levering, de kwaliteit en functionaliteit van de geleverde producten en het eenvoudige bestelproces. De service wordt vaak als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij fouten snel gecorrigeerd worden. Ook zijn er positieve ervaringen met de communicatie. Er zijn echter klachten over vertragingen bij de levering en frustratie wanneer er geen reactie komt bij problemen. Daarnaast ervaren klanten soms verwarring over de actuele voorraadstatus en vertragingen door niet-voorradige artikelen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsijzerwarenwebshop.nl
Snelle correcte levering
Problemen worden snel behandeld en opgelost
Materiaal kwam snel.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Super bedankt voor je mooie 4-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We doen elke dag ons best om de service zo optimaal mogelijk te maken, dus we zijn erg blij met deze mooie beoordeling.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Wat een geweldige beoordeling, super bedankt voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐ We worden er ontzettend blij van om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring en onze service. Daar doen we het elke dag voor!
Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
Team IJzerwarenwebshop
Correct materiaal en snelle ontvangst
Prima bedrijf!
Duidelijke foto's; product als omschreven; goede kwaliteit en snelle verzending.
Dus helemaal goed!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was, van de foto's en de productomschrijving tot de kwaliteit en de snelle levering. Daar doen we het voor! 🚀
Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.
Vlug geleverd.
Alles als besteld en geleverd!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Ontzettend bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Hopelijk tot de volgende keer.
Team IJzerwarenwebshop
Goed produkt en snel geleverd
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je mooie 5 sterren review! We doen ons best om onze producten razendsnel bij de klant te krijgen, dus goed om te lezen dat dit gelukt is. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!
Team IJzerwarenwebshop
Een goed en stevig product, dat ik nodig had voor in de vlaggenmast, makkelijk om het hijstouw in de katrol te doen, daardat er aan de zijkant een spie zit enz. Ik ben er zeer tevreden mee.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het product goed en stevig is en precies doet wat u nodig heeft. We waarderen uw tevredenheid enorm!
Team IJzerwarenwebshop
alles prima afgehandeld en snel en goed geleverd.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! Ontzettend fijn om te horen dat alles naar wens is afgehandeld en dat je bestelling snel in goede orde is aangekomen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Hartelijk dank voor deze 5 sterren review!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐