Klanten prijzen de vriendelijke en hartelijke houding van het personeel. De geboden service wordt als uitstekend, snel en behulpzaam ervaren. Klanten waarderen het persoonlijke en deskundige advies bij het kiezen van sieraden. Het personeel wordt als zeer behulpzaam, geduldig en meedenkend omschreven. Ook zijn klanten tevreden over de vakkennis en deskundigheid van de medewerkers. De snelheid van de hulpverlening wordt vaak als positief en efficiënt ervaren. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten en dienstverlening doorgaans als hoog gewaardeerd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Den Helder
Snelle service en goed geholpen
Aardig personeel. Behulpzaam.
Aardige verkoopster nam de tijd .
Top geregeld
Goede rustige medewerkers met kennis van het materiaal
Ik kwam voor een ringetje met roze. Hadden ze niet. Ik pakte wat anders. Liet blijken dat ik niet blij was dat deze niet in de aanbieding was. Boeide de verkoopster vrij weinig.
Antwoord van Lucardi Juwelier Den Helder
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over je bezoek aan onze winkel. We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en dat er goed wordt meegedacht, ook wanneer een gewenst product niet beschikbaar is of een actie niet van toepassing is. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
Team Lucardi.
Supergoed geholpen.
De personeel heb me goed geholpen en vriendelijk
De klanten service
Vriendelijk en super geholpen! Altijd een fijne winkel☺️
Snelle en deskundige hulp bij mijn aankopen
Vriendelijk geholpen, goede service
Goed advies en begeleiding
Wij zijn super goed geholpen deze week bij Lucardi in Den Helder. Eerst met een horloge voor me dochter. Vriendelijk geholpen en alles netjes ingesteld. Daarna met andere dochter oorbellen laten schieten. Ook super goed geholpen. Ze zijn allemaal erg vriendelijk! Wij komen zeker terug.