MHS Ruitersport

3.596 reviews in totaal   929 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de prijs-kwaliteitverhouding, die vaak als goed en voordelig wordt beoordeeld. Ook wordt de kwaliteit van de producten regelmatig geprezen. Daarnaast waarderen klanten de vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle hulp van de medewerkers. Aan de andere kant zijn er klachten over de levertijd, die vaak als te lang wordt ervaren, en over de communicatie rondom bestellingen en levering, die regelmatig als onvoldoende of te laat wordt beschreven. De bereikbaarheid van de klantenservice kan beter volgens sommige klanten. Het retourproces wordt als ingewikkeld of duur ervaren en de bezorgdienst, met name DPD, krijgt meermaals negatieve feedback vanwege slechte leveringservaringen.

ReviewsMHS Ruitersport

Ik heb bijna 1,5 week moeten wachten op mijn bestelling, terwijl op de website stond dat het de eerstvolgende werkdag verstuurd zou worden. Ik heb vrijdag besteld dus zou er vanuit gaan dat het dan maandag verzonden word. Dit was niet het geval. Ik heb het afgelopen maandag namelijk pas binnen gehad. Jammer.
Mooie producten, het duurt wel zeker een week voordat het geleverd wordt. Houd hier rekening mee.
Leuke spullen ook voor mijn super tank. Wat natuurlijk heel grappig is als je bij de mini horse shop. Levering is altijd snel. En ik had een keer een product wat heel snel kapot was. Werd helemaal niet moeilijk gedaan. Kort op top bedrijf
De verzending was snel, ik werd op de hoogte gehouden en de deken staat mijn paard prachtig.

Goede service

ondanks dat 1 product niet volgens verwachting was, snel en naar tevredenheid geholpen. Klantgericht en vriendelijk.
M S
Moniek S.
Past perfect, goede sluitingen, ziet er robuust uit

Betrouwbaar maar wat trage levering

Levering duurt wat langer dan we tegenwoordig gewend zijn, maar wel mooie spullen.
M J
Mareike J.
Beste prijs voor dit product en heel snelle verzending
We hebben geen bevestigingsmail van onze bestelling gekregen na onze betaling. En tot op heden nog steeds geen factuur.

Goede service

Mijn zending had de koningsdag niet. Op mijn mail kreeg ik snel en duidelijk antwoord...heel vriendelijk en duidelijk...

Slechte bezorging

Neem een andere bezorg dienst want dpd is echt slecht ze hebben mij een mail gestuurd dat ik niet thuis was dus ze mijn pakketje niet afkonden leveren. Ik heb ze langs zien rijden op de tijd waarbij ze zouden komen. Ze hadden gewoon geen zin. Ik heb vervolgens een uur kunnen fietsen om mijn pakket bij een pakket punt op te halen. Heel slecht als je het mij vraagt!
De bestelling werd snel bezorgd en was van goede kwaliteit

Bodyprotector

Ik heb gebeld voor advies over een bodyprotector. De klantenservice neemt de tijd. Kijkt en denkt mee. Uiteindelijk een gekozen. De bodyprotector was niet op voorraad. Dat was al wel verteld. Het duurt wel lang voor deze geleverd is. Vandaag komt hij eindelijk. Mocht er haast bij zijn overleg dan goed. Er is veel kennis en behulpzaam personeel. Ik ben in de winkel goed geholpen met laarsen en een grotere kuitmaar. Ik bestel voortaan graag hier. Service is prima.
Goede prijs/kwaliteit verhouding, leuke aanbiedingen
Goede levering en heel mooi product Ga zo door gewoon
Het was allemaal netjes, vond de bestelling alleen niet heel veilig ingepakt, ook waren ze wat vies toen ze binnen kwamen, gelukkig geen beschadiging

Te lang wachten op bestelling zonder info MHS

Geven aan via de site dat het artikel er is, maar geven niet aan dat het ruim 2 weken duurt voordat je het ontvangt. Slechte zaak. Je komt er ook pas achter, omdat jezelf informeert. Van hen hoor je niets.
Deze keer snel verzonden. Top.
Snelle levering van goed verpakte producten
De levering zou wel iets sneller mogen.