Reviews voor minihorseshop.nl
Goed product; equipe jogging shows.
Het wordt snel verzonden maar gaat vervolgens met een niet zo snelle koerier dus je bestelling is een paar dagen onderweg.
Prima dekens voor een prima prijs, maar de verzending duurde bijna 3 weken en dat had ik niet verwacht.
Makkelijk bestellen en fijn om in de gaten te houden waar je pakket zich bevind.
Alles wat ik besteld heb is van goede kwaliteit en een nette prijs.
Het was makkelijk om het juiste product te vinden en het werd ook vlot bezorgd.
Alles heel duidelijk en gemakkelijk ,bestellen ,betalen en ontvangen 👍
Gaat om stalschoenen zitten perfect ,ik draag ze bij het tuinieren,
Prettige communicatie
Ik had een deken besteld die niet paste en dit werd keurig opgelost. De MHS dekens zijn van geweldige kwaliteit
Keurig geleverd, blij mee
Werd wat zenuwachtig doordat een verzendmail of andere communicatie even op zich liet wachten en na het lezen van sommige reviews. Keurig geleverd, blij met product.
Alles top en goede producten, enige minpuntje was de late verzending.
prijs/kwaliteit verhouding.
Duurde wel lang voordat t er was.
Nette site, makkelijk en overzichtelijk bestellen. Spullen zijn netjes geleverd. Jammer dat ik geen recensies zie bij de beschikbare artikelen. En ik vond de verzendtijd wel aan de lange kant. Maar zal zeker wel weer een bestelling doen als ik iets moois voor mijn pony's zie.
Heel blij met het nieuwe halster van BR voor mijn mini pony. Zo moeilijk om een degelijk halster voor mijn kleintje te vinden.
zeer tevreden
Snelle ontvangst, goede kwaliteit en snelle reactie van klantenservice
Ben eigenlijk altijd tevreden over de producten. Verzending is meestal vrij snel.
Top product
Snelle dienst & perfect voor mijn paard
Super service
Als iets onverhoopt niet voorradig is, bieden ze een gelijkwaardig product als vervanging aan. Super service
We hebben 3 zebra vliegenmaskers besteld.
Alle 3 zijn ze na 1 dag al kapot.
Kwaliteit was erg slecht
Bestelling zou binnen dadelijk 2 a max 5 werkdagen bezorgd worden maar werd pas na 8 werkdagen bezorgd
Makkelijk een deken kunnen bestellen en snel bezorgt!
Op tijd, goed verpakt, met doseerbeker.
Leuk setje om het verzorgen te oefenen
Het product was mooi op tijd en was goed verpakt
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews