maisonnijmegen.nl

571 reviews in totaal   359 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend, persoonlijk en klantgericht ervaren. Het persoonlijke en directe contact met medewerkers, inclusief telefonische opvolging en handgeschreven berichten, wordt gewaardeerd. De communicatie is duidelijk, snel en behulpzaam. Klanten voelen zich gehoord en gewaardeerd dankzij de persoonlijke inzet en oprechte betrokkenheid van het team. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak geprezen als mooi, degelijk en goed verpakt. Ook de bereidheid en snelheid waarmee problemen of uitzonderingen worden opgelost, wordt positief benoemd. Er zijn enkele negatieve ervaringen met de communicatie.

Reviewsmaisonnijmegen.nl

Supersnel, zeer netjes verpakt en op de pakbon een met de hand geschreven persoonlijke boodschap. Helemaal niets op aan te merken. Voorbeeld voor andere bedrijven.
Man hat sich sehr stark bemüht, das ich meine 4 Riviera Maison Esszimmerstühle noch bekomme, ich wurde zurückgerufen, alles hat super geklappt… Nun freue ich mich auf meine bevorstehende Lieferung! Vielen lieben Dank….🫶
Als u een snelle service wil koop dan bij deze winkel. Binnen een week in huis. Zo mooi ook dus ik zeg met gierende banden naar Nijmegen of bezoek de website. En dhr Hennie is een fijn persoon staat klaar en denkt met je mee.

Klantvriendelijk bedrijf!

Aangenaam verrast door de inzet van de medewerkers van Maison Nijmegen om mijn bestelling tijdens deze uiterst drukke periode zo snel te laten leveren! Telefonisch contact verliep zeer vlot en vriendelijk. Wat een verschil met bedrijven waar je nog enkel via robots kan communiceren! Dit is echt een bedrijf waar klanttevredenheid voorop staat!
Wij grote fan van Riveara Maison meubelen. En zijn daarom blij dat er winkels zijn die doorgegaan zijn met dit merk. Zo ook Maison Nijmegen. Mooie Puglia eetkamer stoelen besteld binnen 1 week in huis tijdens de feestdagen. Goed contact gehad met de eigenaar. Super service! Bedankt Henny. Familie Winkel Hoogeveen.
Top, ich habe 4 Riviera Maison esszimmerstühle versucht zu bekommen, und man war sehr bemüht, um auch 4 Stühle mir zu beschaffen… Nun freue mich mich auf die Lieferung der Stühle! Weiter so, immer gerne wieder❣️
M R
Melanie R.
Ik ben eigenlijk altijd heel tevreden, de levering is snel en netjes. En ze nemen gelijk contact met je op als ze ergens tegenaan lopen. Netjes!
Snelle en goede service. Meneer staat je snel te woord en denkt in mogelijkheden. Pakketjes zijn snel verstuurd ondanks een lange levertijd dat al bekend was. Zeer zeker een aanrader.
Bestellen via de site gaat super. Alleen wat ik minder vind de communicatie beetje slecht op de site staat onder rechts heeft u hulp nodig vraag het ons, alleen er kwam geen hulp ( geen berichtje) 2 mailtje gestuurd kwam helaas ook geen antwoord. Verder staat op de site voor 16:00u besteld morgen in huis. Alleen dan moeten ze het pakketje wel opsturen werd ook veel te laat gedaan. Pas naar paar dagen.

Helemaal tevreden!

Mijn bestelling heb ik super snel ontvangen, de volgende dag al. Alles was ook netjes ingepakt!
Snelle verzending, goed verpakt met een persoonlijk bedankje voor aankoop in het pakket
Altijd goed op de hoogte blijven wanneer spullen binnenkomen en snelle levering

De service is top!

De service is top, vragen worden snel beantwoordt. Snelle service en duidelijke communicatie 👍

Vriendelijke service

Hele vriendelijke man aan de telefoon. Hij begreep mijn vraag en dankzij hem heb ik nu eindelijk weer nieuwe dubbelwandige koffie glazen!
De service is prima. De bezorging ook goed geregeld.
Korte lijntjes, snelle reactie, houdt zich aan levertijden en afspraken en de spullen zijn keurig verpakt op de afgesproken tijd geleverd. Zagen er prima uit! Kreeg ook keurig een bevestiging dat de betaling binnen was

Mooie meubels en uitstekende service

Ik had een tafel gekocht van Riviera Maison maar door hun faillissement was het niet zeker of ik deze nog zou krijgen. Henny heeft mij uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk heb ik mijn tafel gisteren alsnog mogen ontvangen door de inspanningen van Henny. De tafel is prachtig. Ben er héél erg blij mee.
Super fijne ervaring! De beste meneer communiceert alles heel duidelijk met mij als klant. Geeft echt de beste service en is altijd bereikbaar voor welke vraag dan ook. Luistert volledig naar je wensen en het contact wat enorm belangrijk is verkoopt gewoon super snel. Lang niet zo een ervaring gehad waarbij er echt naar je geluisterd wordt. Blijf zo doorgaan en ik kom zeker terug!
G H
Greet H.
Goede service en mooie spullen.
Heel snel en vriendelijk contact en een hele snelle levering zoals beloofd was. Super!