600 reviews in totaal   330 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

600 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 5 jan 2023

maisonnijmegen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de service, die als persoonlijk, professioneel en klantgericht wordt ervaren. De snelheid van levering en reactie wordt door velen uitzonderlijk positief beoordeeld. Het heldere, vriendelijke en directe contact zorgt ervoor dat klanten goed op de hoogte blijven. Betrouwbaarheid wordt hoog gewaardeerd, afspraken en levertijden worden nagekomen. De persoonlijke benadering, betrokkenheid en aandacht voor de klant maken het bedrijf onderscheidend. Klanten voelen zich gesteund en geholpen bij eventuele problemen, die snel en adequaat worden opgelost. Tot slot wordt ook de kwaliteit en uitstraling van de producten veelvuldig geprezen en vaak zelfs beter bevonden dan verwacht.

Reviewsmaisonnijmegen.nl

Prettig en deskundig geholpen onder het genot van een kopje koffie. De aangekochte fauteuil, op voorraad, werd de volgende dag keurig ingepakt door een vriendelijke jongeman bezorgd. Wij komen hier als Riviera Maison liefhebbers graag terug.
Wow ik ben zo verbaasd van deze snelle service!!!!! Ik heb gister 12 glazen besteld en had ze vandaag al binnen. Ben er echt zo blij mee, ik ga hier zeker veel vaker bestellen !!!!
Goede service, de mogelijkheid om de salontafel die we online hadden gezien eerst te bekijken. Hierdoor konden we vol vertrouwen de tafel kopen.
B G
Birgit G.
Snelle en keurige hulp zowel telefonisch als over de app. Fijne webshop!
Ben super tevreden met het geleverde. Snelle service en snelle afhandeling. ik ga nog 6 RM kop en schotels bijbestellen.
Snelheid van bezorgen. Heel goed (beschermd voor het breekbare) verpakt.
Echt fantastisch. Mijn contactpersoon heeft de zending perfect begeleid met veel persoonlijke zorg en aandacht. En alles perfect op tijd binnen. Nogmaals enorm bedankt!
Fantastische service zelfs nog even een telefoontje gehad om iets te checken. Echt vijf sterren.
Henny ( de eigenaar van Rivièra Nijmegen ) is voor 100% Riviera Maison. Hij denkt me je mee, geeft goed advies en geeft daarbij een uitstekende service die je bij een Riviera Maison winkel mag verwachten. Hij heeft ook mooie accessoires en meubelen in zijn winkel staan zodat je meteen bij binnenkomst de sfeer kunt voelen. Eén echte aanrader! Henny dank voor de goede service!

Zeer tevreden!

Afgelopen zondag een bestelling geplaatst voor een nieuwe Riviera Maison eettafel, en vandaag (3 dagen) later al geleverd! Fijne service, behulpzame medewerkers en het verpakkingsmateriaal werd zelfs keurig meegenomen. In het verleden al vaker prachtige spullen bij deze winkel gekocht, telkens naar volle tevredenheid. Wij komen zeker vaker terug!
Privéprofiel

Vriendelijke service en snelle levering

Voor een high tea had ik nog 4 specifieke mokken nodig, die bestelde ik bij Maison Nijmegen. Henny belde mij dat ze na een aantal dagen pas bij hem binnen zouden komen. Zijn vraag was of dat nog op tijd zou zijn voor de high tea. Deze service vind ik heel bijzonder en stel ik zeer op prijs.
Super snel geleverd ! En heel fijn dat we RM weer kunnen bestellen
Supersnel, zeer netjes verpakt en op de pakbon een met de hand geschreven persoonlijke boodschap. Helemaal niets op aan te merken. Voorbeeld voor andere bedrijven.
Man hat sich sehr stark bemüht, das ich meine 4 Riviera Maison Esszimmerstühle noch bekomme, ich wurde zurückgerufen, alles hat super geklappt… Nun freue ich mich auf meine bevorstehende Lieferung! Vielen lieben Dank….🫶
Als u een snelle service wil koop dan bij deze winkel. Binnen een week in huis. Zo mooi ook dus ik zeg met gierende banden naar Nijmegen of bezoek de website. En dhr Hennie is een fijn persoon staat klaar en denkt met je mee.

Klantvriendelijk bedrijf!

Aangenaam verrast door de inzet van de medewerkers van Maison Nijmegen om mijn bestelling tijdens deze uiterst drukke periode zo snel te laten leveren! Telefonisch contact verliep zeer vlot en vriendelijk. Wat een verschil met bedrijven waar je nog enkel via robots kan communiceren! Dit is echt een bedrijf waar klanttevredenheid voorop staat!
Wij grote fan van Riveara Maison meubelen. En zijn daarom blij dat er winkels zijn die doorgegaan zijn met dit merk. Zo ook Maison Nijmegen. Mooie Puglia eetkamer stoelen besteld binnen 1 week in huis tijdens de feestdagen. Goed contact gehad met de eigenaar. Super service! Bedankt Henny. Familie Winkel Hoogeveen.
Top, ich habe 4 Riviera Maison esszimmerstühle versucht zu bekommen, und man war sehr bemüht, um auch 4 Stühle mir zu beschaffen… Nun freue mich mich auf die Lieferung der Stühle! Weiter so, immer gerne wieder❣️
Snelle informatie over mijne gekozen kleur.
M R
Melanie R.
Ik ben eigenlijk altijd heel tevreden, de levering is snel en netjes. En ze nemen gelijk contact met je op als ze ergens tegenaan lopen. Netjes!

maisonnijmegen.nl

Maison Nijmegen (voorheen Rivièra Maison Nijmegen); tot 1 februari 2021 de laatste franchisenemer van Rivièra Maison, is gevestigd in een prachtig hoekpand, in het centrum van Nijmegen, aan de Mariken...