Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak de volgende dag al in huis. Het ruime en diverse assortiment aan kabels en accessoires wordt vaak geprezen door klanten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed en concurrerend ervaren. Klanten waarderen de duidelijke uitleg, goede productinformatie en het advies bij hun keuze. De kwaliteit van de kabels en accessoires wordt vaak als uitstekend, stevig en betrouwbaar beoordeeld. Ook de website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice wordt doorgaans als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen met de klantenservice.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsutp-kabel.nl
Mega assortiment aan UTP kabels.
Alle soorten, lengtes en kleuren.
Super snel geleverd.
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Mooi om te lezen dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent met ons assortiment. We verwelkomen je graag opnieuw.
Team Utp-kabel.nl
prima geleverd wat er besteld is met duidelijke informatie.
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We verwelkomen je graag opnieuw.
Super snelle levering
Ik had de kabel besteld en de dag erna al ontvangen, dit is geweldig en dus een aanrader.
UTP moet je hebben voor al je kabel werk en meer.
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Fijn dat alles naar wens is verlopen en mooi om te horen dat je ons aanraadt! Mochten we je in de toekomst nog een keer kunnen helpen, neem dan gerust contact op!
Team Utp-kabel.nl
Prima service. Nadat een pushdown tool (lsa) stuk was gegaan is er direct een nieuwe opgestuurd.
Bedankt voor de mooie review!
Fijn om te lezen dat je onze service waardeert. Succes met de montage en we verwelkomen je graag opnieuw!
Betrouwbaar bedrijf. Leveren zoals afgesproken
snel geleverd en goed verpakt
ook snel oplossing gevonden voor alternatief
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag nog een keer terug.
Team Utp-kabel.nl
Gewoon goed, tijdig ontvangen en bij vraag, goed antwoord om oplossing makkelijk te maken.
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Blij om te lezen dat jullie tevreden zijn met onze service. We zien je graag nog een keer terug.
Team Utp-kabel.nl
Prima prijzen en snelle verzending
Prima prijzen, duidelijke site en snelle verzending.
Bedankt voor de mooie review!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent met de prijzen. Succes met de montage en tot een volgende bestelling!
Team Utp-kabel.nl
Goede service, snelle levering. Echt een aanrader om hier je spullen te bestellen
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Mooi om te lezen dat alles naar wens is verlopen en je ons bij andere zou aanraden. We zien je graag snel terug!
Dik tevreden
UTP besteld prijs/kwaliteit is prima , ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending en het pakket werd snel geleverd.
Top service!
Antwoord van utp-kabel.nl
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de communicatie én de snelle levering. Daar doen we het voor!
Veel succes met de installatie en graag tot een volgende keer!
Team Utp-kabel.nl
Verzending was snel en goed, product beter dan omschreven
Verzending was snel, verpakking was goed en niet te groot dus paste het pakketje in de pakketbrievenbus. Product had alle benodigdheden voor een snelle installatie. Alleen de instructie op de achterkant van het product kon ik niet uit opmaken welke poort de linker of rechter aansluit, en op dit moment heb ik nog geen tweede kabel lopen, dus was dat gokken.
Altijd goede spullen en prijs kwaliteit
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de producten en prijs kwaliteit verhouding. Daar worden we blij van. Tot een volgende keer!
Team Utp-kabel.nl
Snelle levering en scherpe prijzen.
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen met betrekking tot de levering. Ook mooi om te horen dat je tevreden bent met de prijs. Succes met de montage en mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag.
Team Utp-kabel.nl
Had kabelnodig voor aansluiting Glavezel naar Modem.
Had een kabelnodig voor Glavezel aansluiting naar Modem.
Ongeveer 5 meter, tijdens zoeken bij UTP-Kabel terecht gekomen.
Omdat zij veel uitleg gaven daar gekocht vol koper kleur blauw.
Is probleemloos aangesloten. Waarschijnlijk eenmalig.
Was erg stevig verpakt dus goed aangekomen.
Antwoord van utp-kabel.nl
Bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat je via deze weg bij ons bent gekomen en tevreden bent met ons product. Ook al verwacht je niet direct nog wat nodig te hebben, verwelkomen we je wel van harte terug!
Goed waar voor je geld
Makkelijk te vinden, veel keuze aan kabels, super uitleg in de verschillende types en goeie prijzen voor goede artikelen.
Antwoord van utp-kabel.nl
Bedankt voor de enthousiaste review!
Wat fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent over het assortiment, de uitleg en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Daar doen we het voor! We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop.
Team Utp-kabel.nl
Website duidelijk, product zoals afgesproken en verpakking bijzonder goed.
Bedankt voor de review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent met onze website en het product. We verwelkomen je graag nog een keer!
Groot assortiment
Veel keus in het assortiment, snelle levering
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent met het assortiment en de levering. We verwelkomen je graag opnieuw.
Team Utp-kabel.nl
goede ervaring ook telefonisch advies.
Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Mooi om te lezen dat alles naar wens is geweest en je tevreden bent met onze service. We helpen je graag nog een keer.
Team Utp-kabel.nl
kwaliteit pas zichtbaar als het niet gaat zoals gewenst
Inmiddels kent iedereen het trucje wel van een doos versturen en hopen dat de transporteur het daags erna af kan leveren. Je komt pas echt in aanraking met kwaliteit binnen een bedrijf als dingen niet lopen zoals normaal zou gaan.
In mijn geval had de transporteur moeite met het leveren van de bestelling. na contact met de klantenservice werd ik tijdig en netjes geholpen en kreeg ik het gevoel dat je als klant wil voelen. Inmiddels is de zending geleverd en ben ik dik tevreden. Ik kom graag terug bij bedrijven die goed zijn in alles facetten van het vak.
Snelle communicatie en levering.
Bedankt voor de mooie review!
Mooi om te lezen dat onze service en de levering naar wens zijn. We verwelkomen je graag opnieuw.