utp-kabel.nl

4.090 reviews in totaal   867 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de uitstekende en betrouwbare productkwaliteit en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het brede assortiment met veel keuze in lengtes, kleuren en producten wordt als een groot pluspunt ervaren. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk beoordeeld. Ook wordt de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice vaak geprezen. Problemen zoals foutieve bestellingen, voorraadtekorten of defecten worden meestal goed opgelost. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Er zijn enkele negatieve ervaringen met de klantenservice. Ook kan het oplossen van problemen soms traag of onvolledig verlopen.

Reviewsutp-kabel.nl

De bestelling verliep vlekkeloos van begin tot bezorging. Zou mooi zijn als de kabel ook zo snel in bedrijf genomen zou worden.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de bestelling en levering vlekkeloos zijn verlopen. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten. Groet, Team Utp-kabel.nl

Zeer tevreden klant.

Goede service! Ruim assortiment, duidelijk productinformatie en snelle levering. Al met al positieve ervaring.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het ruime assortiment, de duidelijke productinformatie en de snelle levering. We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is erg prettig om te lezen dat dit zo door je wordt ervaren.We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groet, Team Utp-kabel.nl
Super service Telefonisch bereikbaar Goed advies en begeleiding Heel snelle verzending

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat onze service als zo positief wordt ervaren. Daar willen we ook voor staan. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Groet, Team Utp-kabel.nl
1e ervaring met deze winkel, maar geen enkel probleem en met 2 dagen in huis. Wat wil je nog meer!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat de eerste ervaring met onze winkel zo positief is verlopen en dat de levering snel in huis was. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Groet, Team Utp-kabel.nl
Best cable shop ever, I’ve order twice always excellent quality and fast service

Antwoord van utp-kabel.nl

Thank you for the 5-star review! Glad to hear that everything went smoothly and met your expectations. It's also great to see that you've already placed a second order. We look forward to serving you again in the future! Greetings, Team Utp-kabel.nl
A V
Arjan v.
Voor het eerst besteld bij deze webshop. Netjes en op tijd geleverd. De doos netwerk kabel zat netjes verpakt. En de kabel is van goede kwaliteit

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie vijfsterrenreview! Leuk om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. Fijn dat alles netjes en op tijd is geleverd en dat je tevreden bent over de verpakking en de kwaliteit van de kabel. We zien je graag terug. Groet, Team Utp-kabel.nl
E S
Erik S.

Top producten

Nieuwe utp kabels cat 6a gelegd en mijn problemen zijn verholpen
Top service en snel bezorgd. Nu kan ik onnodig mijn huis 10G ready maken.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de service en bezorging naar wens zijn. Wij wensen je succes met de montage. Groet, Team Utp-kabel.nl

Snel een alternatief product geregeld.

Er was een product niet op voorraad. Maar er is super meegedacht en snel een alternatief product verstuurd

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We verwelkomen je graag opnieuw. Groet, Team Utp-kabel.nl
Goede kabels, mooi op tijd en netjes ingepakt aangekomen, ze zijn te kort maar dat is mijn fout

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat de kwaliteit en levering naar wens zijn. Je kan de kabels altijd binnen 14 dagen retourneren door ons retourformulier in te vullen of even contact op te nemen met onze klantenservice. We verwelkomen je graag opnieuw. Groet, Team Utp-kabel.nl
Meer dan voldoende keuze om de gewenste lengte, kleur en kwaliteit te bestellen die je nodig bent. Snelle levering na bestelling.

Antwoord van utp-kabel.nl

Dankjewel voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de ruime keuze en dat je de juiste lengte, kleur en kwaliteit hebt kunnen vinden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groet, Team Utp-kabel.nl

Top service

Goede website, met uitgebreide uitleg over de verschillen tussen de kabels wat mij geholpen heeft om de juiste keuze te maken. Vervolgens was de bestelling eenvoudig te plaatsen en was alles netjes verpakt. Zou er zeker weer bestellen, echt een aanrader!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie woorden en review! We verwelkomen je graag opnieuw.
Privéprofiel
Snelle levering en goedverpakt. Materiaal ziet er ook goed uit. Nu lekker aansluiten

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Goed om te horen dat alles snel en netjes verpakt is aangekomen en dat het materiaal er goed uitziet. Veel succes en plezier met aansluiten. Groet, Team Utp-kabel.nl
Zeer snel geleverd. Prima kwaliteit. Ik ben tevreden

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We wensen je succes met de montage. Groet, Team Utp-kabel.nl

Kabel, onnectoren en gereedschap kit

Kabel en connectoren besteld. Verder nog de tools nodig voor het werken aan netwerk kabels. Snelle levering en goed gereedschap. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de vijfsterrenreview! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en de levering ervan. We zien je graag nog een keer terug.
Snelle service en goede producten. Met SFTP cat6e is een standaard utp rj45 connector niet goed te plaatsen. met de sftp cat6e rj45 wel!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Mooi om te lezen dat je tevreden bent met onze service en producten. We raden inderdaad altijd aan om bij een stugge kabel een stugge connector te kiezen en bij een s/ftp kabel ook een s/ftp connector te kiezen. Mocht je er niet helemaal uitkomen welke kabel en connectoren bij elkaar passen, kun je altijd contact met ons opnemen. Groet, Team Utp-kabel.nl
Goede en snelle communicatie over aanloop en snel geleverd.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de communicatie en levering naar wens zijn verlopen. We hopen je nogmaals in de toekomst te mogen verwelkomen. Groet, Team Utp-kabel.nl

Cat7 S-FTP Netwerk Grondkabel op 50m Rol

Vrijdag middag besteld....zaterdag al in huis. UTP-Kabel.nl maken hun levertijd beloftes waar en dat vind ik netjes, zoals het hoort! Ik heb de kabel al getrokken vanaf mijn meterkast/kruipruimte door een mantel buis naar mijn overkapping in de tuin. Daar ga ik het aansluiten via een keystone wandplaat op een TP-Link Deco BE-25 Outdoor (BE3600) Wifi7 POE router. De kabel oogt en voelt kwalitatief goed aan. Ik kan verder nog niets zeggen over snelheid prestaties omdat ik het nog moet aansluiten. De kabel aders zijn 100% koper dus ik heb er vertrouwen in. Prijs per meter is nog geen euro...top! Tot nu toe ben ik tevreden.

Prima!

Duidelijke productinfo. Vlot verzonden en prima verpakt.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag nog een keer terug. Groet, Team Utp-kabel.nl

Dik tevreden

Bezorging snel prima ,kabel netjes in doos,is prima zo

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de bezorging en het product naar wens zijn. We zien je graag nog een keer terug. Groet, Team Utp-kabel.nl