Teamsportbedarf.nl

1.341 reviews in totaal   448 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed gewaardeerd. Ook de producten worden over het algemeen als degelijk en conform de omschrijving ervaren. Daarnaast wordt de communicatie rondom bestellingen en levering vaak als duidelijk beschouwd. Er zijn echter klachten over meerdere zendingen en vertragingen. Sommige klanten merken op dat de verpakking onvoldoende stevig is, wat leidt tot beschadigde artikelen. Verder missen veel klanten populaire betaalopties zoals iDEAL of eenvoudige overschrijving en wordt soms geklaagd over standaardantwoorden en een gebrek aan informatie in de communicatie. Ook zijn er enkele opmerkingen over beschadigingen of afwijkingen bij de producten.

ReviewsTeamsportbedarf.nl

Alles gewoon netjes en correct, geen bijzonderheden. Goed verpakt en netjes bezorgd.
Zeer scherpe prijzen en degelijke producten. Weinig op aan te merken!
Hier hebben ze bijna alles m.b.t. voetbal, en voor een goede prijs
Reactie per mail gaat snel. Alleen de bestelling blijft ergens bij mij hangen. Dit was vorig jaar ook zo. Waar dit hem nu n zit is mij niet helder.
Het product is prima en netjes geleverd. Ik had allen geen berichtjes gehad over bezorging. Dus ineens stond de bezorger aande deur!
De egels zijn opblaasbaar maar erg hard. Ook wanneer je ze niet opblaast. Zo ken ik ze niet van de fysio. De beschrijving is precies hetzelfde als van de zachtere egels van een andere site. Hoe had ik dat kunnen weten?

Antwoord van Teamsportbedarf.nl

Goedendag, we hebben uw beoordeling met spijt ter kennis genomen. Als u reden heeft voor een klacht, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. info@teamsportbedarf.de Zij helpen u graag verder. Mocht u de Balance Igel niet kunnen of willen gebruiken, dan kunt u deze gerust naar ons terugsturen en wij betalen u dan graag het geld terug.
Duidelijke site en vlotte levering

Beetje jammer dat het in 2 pakketten werd gestuurd

Beetje jammer dat het in 2 pakketten word gestuurd, en dan 3 dagen uit elkaar. verder prijs was goed evenals de reactie snelheid.
Vlug geleverd en goed verpakt.
Erg tevreden met jullie Goeie prijs snelle bezorging en vriendelijke online hulp.
slechte communicatie als je wat besteld
Leveringstermijn.
snelle correct levering, artikel zoals omschreven
Goede service en snelle levering!
Snel geleverd.
Het bestellen gaat vlot maar dan duurt het lang voordat het verzonden geraakt.

Uitgebreide training materialen/ snelle levering

Uitgebreide training materialen; makkelijke bestelling process en snelle levering dat zijn de reden dat ik 5 steren geven!

Antwoord van Teamsportbedarf.nl

Hartelijk bedankt voor uw fantastische 5-sterrenbeoordeling! We zijn erg blij dat u helemaal tevreden bent. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Snelheid en gemak.
Altijd met een leuk kado en overzichtelijke webshop met veel leuke aanbiedingen en mooie dingen