Great Hair Extensions - greathairextensions.nl- Logo - Beoordelingen

Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
Beoordelingen:

119 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.992 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Great Hair Extensions - greathairextensions.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De extensions zijn naturel, goed te bevestigen. De meer blonde varianten worden wat sneller droog, dus dan wat meer verzorgingsproducten nodig.

de meest kritische beoordeling

9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerst en vooral had ik staaltjes gevraagd van bepaalde kleuren. Ik ben namelijk echt grijs-assig van haar. Dus is altijd een uitdaging. Het staaltje blende perfect met mijn haar. Toen heb ik alles aangkocht voor de tape extensions en de tape extensions zelf ook. Toen ik de verpakking opendeed, wel wat teleurgesteld. Was absoluut niet zo assig-grijs of op het staaltje. Was meer echt naar de bonde as tint. Heb deze gekleurd en kleuring heel goed aangepakt. Maar vind wel als je geld steekt in staaltjes het jammer is dat je dan toch nog het haar moet kleuren wat ook terug geld kost.. De staaltjes kloppen niet en dat is niet juist of toch zeker van het nummer 1003. Het haar zelf is wel goed van kwaliteit. En ook niet beschadigd van de kleuring (was met 10 volume). Tape blijft ook goed plakken. Maar zoals ik zei, jammer dat je betaalt voor het staaltje als het dan toch niet overeen komt met de extensions.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mee denken met de klant en er alsnog voor zorgen dat het juiste artikel geleverd werd

Meedenken
Beoordeling melden
21 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
👍🏻
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden