Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak zelfs de volgende dag in huis. De verpakking van de producten wordt als zorgvuldig en stevig ervaren, wat schade voorkomt. Klanten waarderen de scherpe en goede prijzen van de producten. De klantbeleving rondom service wordt als positief en persoonlijk omschreven, met oplossingsgerichtheid en aandacht. Klanten ervaren de communicatie als vlot, correct en behulpzaam, vooral bij vragen of problemen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHengelsportzaak van de Ven
Het was prima en snel bezorgd
Besteld en snel geleverd zonder problemen. Prima webshop!
Super service
Bestelde artikel was wegens omstandigheden niet voorradig, deze verkoper heeft dit heel netjes opgelost en pro actief een deftig tegenvoorstel gedaan. Ik kan dit alleen maar waarderen.
Prijs en kwaliteit zijn overtuigend. Snelle en correcte levering.
Werd telefonisch direct te woord gestaan en terwijl ik nog aan de lijn was werd al naar een vertegenwoordiger gebeld om het antwoord op een productvraag te krijgen dat nog niet bekend was. Echt super service! Er werd mij beloofd het product (laatste op voorraad) even on hold te zetten en binnen een minuut was het niet langer te bestellen, tot het antwoord bekend was en ik direct de mogelijkheid kreeg te kopen. Vervolgens dag later reeds in huis. Kon oprecht niet beter, thanks!
Alles correct prijs en levering
Online bestelling
Was een online bestelling. Vlotte communicatie. Correct geleverd zoals afgesproken.
Aanrader !
Snelle en correcte levering
Fijn bedrijf , snelle levering
Snelle en correcte levering via webshop, heb Muck Boots besteld en die werden ook nog eens stevig verpakt geleverd.