Certificaat voor Workbrands.com

No. XD393523855B9DBD953A5957C50594A9A
 

Geldig vanaf
13-07-2017
Geldig tot
12-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Workbrands.com



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 25 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Workbrands.com al 39 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
20-10-2019
05-11-2019
Zeer goede service en zeer mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
24-10-2019
Trage levering.
Bovendien vond de chauffeur het nodig om zachte wielen over een oprit van 25m lang te sleuren door het zand... Liever lui dan moe...
2.33
Matig

Workbrands.com antwoordt: 28-10-2019
Bedankt voor je bericht. Ondanks dat de refurbished producten pas klaargemaakt worden op het moment van bestellen is de leveringstermijn niet gehaald, excuses hiervoor. De zending is via onze vervoerder (BR8) verlopen, we zetten je bericht ook naar hen door zodat zij ook op de hoogte zijn. We wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan kun je altijd con

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
23-09-2019
Prima stoel, zeer vriendelijke klantenservice.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
21-09-2019
Aaaa.....
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
04-09-2019
Het wachten op het Vitra bureau duurde 2 weken . Verder zeer tevreden over product en service
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
29-08-2019
In zoverre te beoordelen lijkt alles prima. Kan me herinneren dat de website aangaf dat het product schoon zou worden afgeleverd, maar dat was niet het geval. Niks dat niet met een nat doekje te herstellen was.

Montage netjes, product zelf ook, leek zo goed als nieuw.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
27-08-2019
Goede klantenservice en een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
15-08-2019
Enige onduidelijk qua levertijden. Eerst 2-3 dagen, daarna 2-10 dagen, en uitdeindelijk binnen 4-5 dagen gelevered. Na contact met de service desk werd het verschil duidelijk. Het product had een afwijkende levertijd.

Refurbished stoel is werkelijk z.g.a.n Prima product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
18-07-2019
02-08-2019
Een refurbished Herman Miller Aeron besteld, snel geleverd. Helaas werkte de stoel niet naar behoren, maar dat werd binnen een paar dagen met perfecte service opgelost. Zowel de customer service als degene die de stoel kwam vervangen/aanpassen waren ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam. Ik kan niet anders zeggen dan: top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
08-07-2019
Prima producten, correcte prijs, stevig verpakt & zeer goede klantenservice.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
28-06-2019
Onduidelijkheid met de levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
21-06-2019
Goede producten, alleen jammer dat er met DHL wordt verzonden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
22-03-2019
06-04-2019
Alles perfect verlopen en heldere nagekomen afspraken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
26-03-2019
Product is uitstekend. Prijs veel lager dan bij overige webshops. Versturing duur de wat lang, maar ik ben bijzonder goed op de hoogte gehouden van de voortgang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
23-03-2019
Outlet artikelen lijken gebruikt te zijn, met krassen. Prijs is wel goed, maar jammer dat het niet vermeld is. Verder wel blij met aankoop.
4.00
Goed

Workbrands.com antwoordt: 25-03-2019
Beste, bedankt voor je beoordeling en fijn te horen dat je toch blij bent met de aankoop ondanks de gebruikssporen op dit product. Ik zal dit bericht delen met ons content team zodat zij hier actie op kunnen ondernemen voor een duidelijkere weergave.

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
27-02-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
17-02-2019
Alles was goed, product,verpakking en verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
04-02-2019
Zeer tevreden met de snelle levering en het pakket was goed verpakt. Stoel zag er uitstekend uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
30-01-2019
fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
24-01-2019
Kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
22-12-2018
Tevreden Enige minpunt’ was de enorme doos voor verzending, zonde van het karton.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
14-12-2018
Prima geregeld. Product uit de sale, goed advies snelle levering blije klant,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
11-12-2018
Levering was vertraagd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
08-12-2018
Communicatie niet geweldig.Wel een hele fijne stoel. Of ik de juiste wielen voor op laminaat heb gekregen daar heb ik wat mijn twijfel bij. Maar ik ben wel tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
15-11-2018
Leuk zakendoen
5.00
Uitstekend

Workbrands.com klantbeoordeling

Workbrands.com

Alle A-merken design- en kantoormeubilair

Workbrands.com werd op 13-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Meerenakkerweg 8
5652AT Eindhoven
Nederland
info@workbrands.com
Workbrands.com
Winkel-exploitant
Workbrands B.V.
Meerenakkerweg 8
5652AT Eindhoven
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Workbrands.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.