Belevenissen.nl- Logo - Beoordelingen

Belevenissen.nlReviews

: 1.230Goed

4,14

Beoordelingen voor Belevenissen.nl

147 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.230 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


29 sep. 2021
Makkelijk te bestellen, snel in huis. Afspraak met activiteit is zo gemaakt. Door Corona niet aangedurfd gezien mijn beroep naast vreemd iemand in de auto te zitten. Na vaccinatie was de bon verlopen. Gevraagd om coulance verlengen van een maand of 2 maar zeer moeilijk allemaal. Terwijl er toch al gewoon was betaald. Uiteindelijk na lang proces en klachtenbrief een 30% kortingsbon.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 nov. 2021
Bon gekocht waarvan belevenis pas over 7 maanden te boeken is en niet op genoemde locatie. Klantenservice was totaal niet bereid mee te denken en gaf informatie die ook weer niet bleek te kloppen. Ze willen snel en makkelijk geld verdienen aan een belevenis die haast niet te boeken is.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Belevenissen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
ik heb geen commentaar het is een perfecte site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Cadeaubon was makkelijk te bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Ik moet de cadeaubon nog ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Belevenissen.nl
6 dagen geleden
Dank voor je feedback! Wat vervelend om te horen. Wij hebben het direct voor je nagekeken en uiteraard nogmaals verstuurd. Controleer tevens de ongewenste email. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons uiteraard altijd bellen. Team webcare
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Heel goed geholpen via de telefoon. Dame was geduldig met alle vragen die ik had. De bestelling verliep vlekkeloos. Na bestelling gelijk een email ontvangen met het cadeau. Afspraken maken voor de high tea ging van een leien dakje. De bon op locatie ingeleverd en geniet van de high tea. Aanbeveling voor eenieder. Groetjes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
De duidelijke omschrijving van de voorwaarden en de termijn waarop de cadeaubonnen gebruikt en zelfs gewijzigd mogen worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Ik had een paar vragen en werd iedere keer erg vriendelijk en snel terug gebeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Gewoon handig en goed misschien keuze voor 2 nog iets ruimer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Duidelijkheid, snelheid, eenvoudig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Je koopt een voucher voor €55 maar de reis kost meer dus voel me belazerd. Misschien meer info geven op de site! Jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Belevenissen.nl
23 aug. 2022
Wat vervelend om te horen. Wij hebben het direct voor je nagekeken. Je hebt een Dagje Berlijn aangekocht. Wij zijn altijd transparant over eventuele extra kosten. Bij het arrangement staat wel degelijk alle informatie over de extra kosten onder het kopje "Goed om te weten". Wij wensen je heel veel plezier in Berlijn!
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Veel keuze uit originele cadeaus. Snelle afwikkeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
fijne site, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
De keuze mogelijkheden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
Het is heel prijzig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Veel mogelijkheden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Beoordeling melden