Belevenissen.nl- Logo - Beoordelingen

Belevenissen.nl
Beoordelingen:

81 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.403 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site waar je lekker eenvoudig doorheen scrolt op zoek naar een leuke belevenis. Echt belevenissen waar je niet zo 1,2,3 aan denkt. Glasblazen… huh? Dat is leuk!! En degene die het als kado kreeg, had precies dezelfde reactie, maar dan in viervoud 😃

Meest relevante negatieve beoordeling

3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik moet na de bon te hebben gekocht nog zelf contact opnemen via mail met de aanbieder. Dit is nog veel werk voor de persoon aan wie je het kado geeft. Ik had net zo goed direct bij de aanbieder kunnen boeken.Voor het kopen van de bon heb je ook nul inzicht over waar het was en wanneer het mogelijk was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Belevenissen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie en gemakkelijke site om wat speciaals te organiseren.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JL
jan l.
Helmond
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Moest eerst betalen wn kon daarna maar een datum kiezen die totaal niet uit kwam!!!!. Dus ben erg teleurgesteld......
Beoordeling melden
Antwoord van Belevenissen.nl
29 mei 2024
Dank voor je bericht. De belevenissen zijn altijd op basis van beschikbaarheid. Je cadeaubon is nog bijna 2 jaar geldig:) Wij wensen je t.z.t. alvast heel veel plezier!
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg leuke acties, alleen wel jammer dat je niet een leuke cadeauverpakking thuis krijgt maar alleen een mail met een pdf bestand
Beoordeling melden
BE
Bert E.
Groesbeek
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat goed. Prijs niet hoger dan bij de leverancier.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoop dat ze een leuke ervaring krijgen...
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
echte aanrader
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Personeel ad tel vond ik heel onvriendelijk en kort van stof. Als je eenmaal de kaart hebt aangeschaft houdt de verantwoordelijkheid v Belevenissen op, Slechte zaak!
Beoordeling melden
Antwoord van Belevenissen.nl
10 mei 2024
HI, Dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen. Wij hebben het nagekeken. Voor de aankoop hebben we meerdere malen contact met u gehad en alles uitgelegd hoe het e.e.a. werkt. Wij wensen u alsnog heel veel plezier met de belevenis!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
fijne webshop die duidelijk en snel werkt. Het product gelijk ontvangen en kado kunnen geven
Beoordeling melden
KV
Kitty V.
Poortugaal
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het activeren met de verjaardagsdatum ging wat lastig
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
X
Beoordeling melden