Belevenissen.nl

1.742 reviews in totaal

1.742 reviews since 4 jan 2019

Klanten waarderen het eenvoudige en snelle bestelproces sterk. Het brede en aantrekkelijke aanbod van cadeaus en belevenissen wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De snelheid van levering en reacties wordt vaak geprezen. Veel klanten vinden de informatie op de website duidelijk. De klantenservice wordt overwegend positief beoordeeld. Klanten zijn enthousiast over de leuke en originele belevenissen. Er zijn enkele klachten over de bereikbaarheid en coulance van de klantenservice. Ook zijn er klachten over onduidelijkheid bij voorwaarden en boekingsinformatie. Sommige klanten ervaren problemen bij het verzilveren of plannen van de belevenissen.

ReviewsBelevenissen.nl

Een verbeterpuntje: lange namen op de e-voucher

Een verbeterpuntje: je kunt op een e-voucher de namen van de schenkers invullen. Het formulier staat een lange lengte toe met veel namen. Maar op de e-voucher PDF past dat niet goed en lopen de namen door andere tekst heen. Ik heb zondag gevraagd of dit misschien hersteld worden op onze voucher, maar helaas heb ik na vijf dagen nog geen reactie mogen ontvangen. Dus eigenlijk twee verbeterpuntjes: naamweergave én klantenservice verbeteren :-)

Je zult maar 80 worden en dan alsnog in een Ferrari mogen rijden!

Het betreft hier een verrassings cadeau voor mijn vriend die 80 jaar wordt. Hij is dol op snelle auto's maar heeft nog nooit in een Ferrari gereden dus dat lijkt mij erg leuk voor hem.
De ruime mogelijkheden, maar het was niet helemaal duidelijk dat je een bedrag kunt kiezen en dat de krijger zelf mag bepalen wat hij kiest. Na contact wel goed geholpen.
Geweldig contact met de klantenservice die me tot 2 keer toe fijn hebben geholpen en hebben gedaan wat ze beloofden, top! Mooi product geleverd en op tijd!!

Personaliseren van de bon

Bij het kopje personaliseren werden de namen overschreven doorde vouchercode. Dat is jammer

Samen zilveren ringen maken

Keuze voor een workshop en de betaling gaan redelijk makkelijk. Maar het verzilveren van de voucher via een website van een andere organisatie verloopt teleurstellend. Van oktober 2026 tot en met februari 2027 slechts 4 mogelijke boekingsdata in Harderwijk en dan alleen op zaterdagen! Terwijl de toelichting aangaf dat op elke zaterdag én zondag geboekt kon worden.
Het aanbod is aantrekkelijk en overzichtelijk - we kunnen makkelijk vinden wat we nodig hadden

ijzeren hond

De ijzeren hond was mooi en als cadeau viel het in goede aarde

Leuk kado

De ervaring nog niet beleefd, maar de kadobon kwam snel en ziet er mooi uit. Leuk om kado te geven.
Zonder jullie wist ik niet dat zulke leuke activiteiten bestaan. Echt bijzonder!
Gekozen voor vrachtwagenrijles via Kemp in Lelystad. Zowel het boeken van de les (super simpel), als de les zelf van Samantha waren geweldig.
Het zal 5 sterren zijn als ik niet zo zeeziek werd maar wel echt aardig personeel
Snel en praktisch kunnen regelen
Snel geregeld en leuk cadeau.
Veel keus aan cadeau"s Mooie site Overzichtelijk
Prima cadeau

Informatie op de site en mail is heel duidelijk

Informatie op de site is heel duidelijk. Mail met vouchers kwam direct binnen, ook weer met duidelijke instructie.

Belevenissen.nl biedt de leukste en meest originele cadeaus van de Benelux.