Klanten melden meestal positieve ervaringen met Belevenissen.nl. Klanten zijn zeer tevreden over het eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelproces. De snelle levering en het direct ontvangen van cadeaubonnen wordt vaak geprezen. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel in het oplossen van vragen ervaren. Het ruime en originele aanbod aan cadeaus en activiteiten wordt gewaardeerd, evenals de leuke en verrassende cadeau-ervaring. Daarnaast wordt de informatie op de site en tijdens het bestelproces als helder en duidelijk ervaren.
Reviews voor belevenissen.nl
Restitutie verkeerd geboekte belevenis
Per ongeluk twee ipv 1 belevenis ingetoetst en dom, zonder nadenken ook meteen betaald.
Prettig geholpen en binnen twee dagen stond het teveel betaald weer op mijn rekening.
Dieren gaan verzorgen in dierenpark zie zoo, echt een aanrader voor jonge dierenvrienden!
We hebben alleen besteld en nog niks beleefd
All round great experience
verliep soepel en leuke deal
Kon minder
Had graag de gegevens over eigenrisico vooraf kunnen zien, evenals de beschikbare datums
X
makkelijke site, was zo geregeld. de belevenis is weggegeven. hoop dat het leuk wordt.
Snel iets leuks gevonden direct betalen en het ontvangen van t cadeau
Gisteren besteld. Nog steeds niets ontvangen
Antwoord van Belevenissen.nl
Hi Joke,
Wat vervelend om te horen. N.a.v. je email hebben we de bestelling direct nogmaals verstuurd.
Heel veel (geef) plezier!
Ik heb doorgegeven dat mijn coupon het niet doet en er staat dat hij is verlopen…heel gek. Ik hoop snel een reactie te krijgen