light11.nl

2.387 reviews in totaal   156 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen en prijzen de zorgvuldige, nette verpakking. De kwaliteit van de geleverde lampen en onderdelen wordt doorgaans als goed tot uitstekend ervaren. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk omschreven, en de communicatie is meestal duidelijk en tijdig. Ook het retourproces verloopt voor de meeste klanten snel en persoonlijk. De service wordt overwegend als uitstekend en klantgericht beoordeeld. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren frustratie door een gebrek aan reactie of trage antwoorden van de klantenservice. Ook meldt een enkeling verwarring bij het retourproces en zijn er incidenteel tegenvallende ervaringen met de productkwaliteit.

Reviewslight11.nl

Was allemaal akkoord voor wat betreft de correspondentie en het informeren over de status. Wat jammer was is dat ik tot 2 keer toe mijn BTW nummer heb moeten opgeven.
Snel geleverd, goed verpakt
Alles ging vlot en foutloos

Artemide Tolomeo hanglamp 2-arm

Goede beschrijving bij de reparatie van Artemide lamp. Het onderdeel/ het gewricht dat ik bij jullie heb besteld is ook te gebruiken bij de hanglamp!

Geen klantenservice

De bestelling is verkeerd dus ik wil retourneren. Ik heb tweemaal een bericht gestuurd daarover naar de klantenservice maar geen enkele reactie terugontvangen. Alle tekst in de website is dienaangaande bijzonder verwarrend met formulieren hier en daar en daar kom ik dus ook niet uit. Overigens kreeg ik een zakje verpakt in een hele grote doos dat voor een habbekrats verzonden had kunnen worden ipv 9,90. Dat kan dus ook anders. Ik zou graag in overleg met iemand van u al dan niet per mail of app tot een een snelle efficiente oplossing komen zonder website heisa. Dan is het in 5 minuten geregeld. rob.l.waterman@gmail.com
Helemaal tevreden!

Occhio Piu' R Alto V Volt S100

Meerdere lampen bij Light11gekocht, onlangs enkele Occhio Piu' R Alto V VoltS100: bijzonder tevreden, ook met hun uitstekende service en klantvriendelijkheid.
Goede communicatie, snelle levering
Alles was prima geregeld
Wie een minimalistisch industrieel ontwerp zoekt, dit is het. Goede prijs en zeer snelle levering.
Het kunststof balkje voor de Tizio-lamp was snel verzonden, prima dus.
Great service, extremely fast delivery and responsive to questions. Very happy with Light 11.nl for all my Artemide purchases!
Perfecte service, enkel wat meer updates over de status van de verzending zouden nog klantvriendelijker zijn.
Snelle levering. Redelijke prijs.

Lamp

Ja, een goed product (Artemide lamp) en een correcte aflevering. De doos zou beschadigd zijn maar daar hebben we niets van gezien. Er is geen enkele schade aan de lamp te vinden. Chapeau!
Duidelijk, goed verpakt, snel geleverd