Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De geboden service wordt als uitstekend ervaren, vooral dankzij de klantgerichtheid en het probleemoplossend vermogen. Klanten zijn erg positief over de staat en kwaliteit van de geleverde laptops en pc’s. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed beoordeeld en de scherpe prijzen worden gewaardeerd. De vriendelijke en persoonlijke benadering van het personeel valt in de smaak. Communicatie met het bedrijf verloopt soepel, duidelijk en wordt als prettig ervaren. Garantie en after-sales service worden als uitstekend ervaren, met snelle en probleemloze afhandeling bij defecten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviews072-pc.nl
al mijn laptops zakelijk en privé door 072PC
Snel en prima kwaliteit.
Top
Antwoord van 072-pc.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31727202257
- www.072-pc.nl
- info@072-pc.nl
- BP Alkmaar, NLD
072-PC staat bekend om onze zeer nette refurbished zakelijke laptops, direct uit voorraad leverbaar en altijd mét 2 jaar garantie. Klanten uit heel Nederland weten onze winkel in Alkmaar te vinden om ...