www.chasin.nl

3.023 reviews in totaal   235 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame service, en het makkelijke retourproces. Ook wordt de pasvorm van de kleding en de overzichtelijkheid van de website vaak gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over de kwaliteit van de kleding en verpakking, vertragingen en problemen met de bezorging, inconsistenties in de maten, foutieve leveringen, terugbetalingen die niet soepel verlopen en frustraties over de navigatie en ontbrekende informatie op de website.

Reviewswww.chasin.nl

Voorheen goede kwaliteit, nu minder.

Kwaliteit van de kleding is in de afgelopen jaren achteruit gegaan, maten van kleding verschillen ook een hele hoop per kledingstuk je weet dus nooit echt goed welke maat je moet hebben. Ik bestelde altijd chasin onderbroeken in de maat L deze zaten perfect, echter als ik ze nu bestel lijken ze net iets kleiner dan voorheen dus zitten ze minder goed. In mijn optiek zouden jullie de kwaliteit kunnen verbeteren waarnaar de prijzen bepaald zijn.
Het enige smetje is dhl. Pakketje werd voor de deur achtergelaten en was voor iedereen zichtbaar. Dit is all de tweede keer. Wordt tijd om een andere vervoerder te zoeken.
Snelle bezorging zoals online aangegeven en een mooi product. Alleen jammer dat er op de site aangeven stond dat je het product ook in de winkel kon ruilen en bij aankomst dit niet bleek te zijn.
Goede service, kleding heeft een goede pasvorm en een goede kwaliteit.Top
Besteld artikel is prima. Verder alles okidoki!
Kwaliteit goed. Prijs goed. Product naar verwachting.
Het is goed kleding merk heb al jsren jassen van chasin
Mooie kleding en goede service

Snelle bezorging en retourneren makkelijk.

Snelle bezorging en makkelijk
Snel en goede mooie pasvorm
Site is niet fijn op telefoon, als je een product aanklikt en daarna terug gaat begin je daarna weer boven aan de lijst ipv waar je gebleven was

Antwoord van www.chasin.nl

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Chasin' klantenservice
Besteld en zending volgende dag binnen! Wat ik jammer vind is dat men de effen t-shirts base B…en de v- hals shirts niet meer heeft

Antwoord van www.chasin.nl

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Chasin' klantenservice