Dille & Kamille (NL)- Logo - Beoordelingen

Dille & Kamille (NL)

4.339 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.521 beoordelingen in totaal

16 dec 2023
Had een aantal artikelen besteld en betaald. Eén artikel werd snel bezorgd, echter na een week de overige artikelen nog niet gekregen. Contact gezocht via de klantenservice. Erg vriendelijk te woord gestaan. De meneer zou mijn vraag doorsturen naar de betreffende afdeling. Snel een reactie gekregen per e-mail. Men zou per omgaande de artikelen via een andere pakketdienst versturen. De volgende dag waren de artikelen binnen. Goede en snelle service ervaren. Als organisatie ben je dus afhankelijk van het handelen van een pakketdienst!!

21 dec 2023
Ik had een fondue zet besteld en extra betaald voor snelle verzendkosten. Na een paar dagen nog steeds niks ontvangen. Ik gebeld naar de klantenservice die mij niet kom helpen. Waarom is er dan een klantenservice? Ik zou gemaild worden, dit is ook gedaan. En krijg terug dat het niet meer op voorraad was. Jammer dat je hier zelf achteraan moet en dat het systeem niet goed werkt. Ook wel gek aangezien er in de winkels heel veel liggen en ik vervolgens zelf naar de winkel moest om het daar maar te halen. Ik kies bewust voor online shopping. Als goedmakertje krijg ik gratis verzending.....

Beoordelingen voor Dille & Kamille (NL)

14 okt 2024
Items zijn erg mooi, berichtgeving kan beter. Over de items heb ik niks op aan te merken. Zier er allemaal mooi en degelijk uit. Echter heb ik nooit een track and trace code, of een verzendbevestiging gehad. Daardoor was het gissen wanneer het pakketje zou komen. Het was een toeval nu dat ik thuis was. Over de verpakking ben ik erg tevreden! Hergebruikte dozen en geen plastic. Mooi!
13 okt 2024

Dit is klantenservice!

Er zat een klein foutje met verzendadres in de site, waardoor het automatisch retour ging. Dit werd echt ontzettend goed en heel snel opgelost zodat ik dezelfde week alsnog mijn pakket in huis had! Heel blij met de snelle en goede klantenservice, dat zie je helaas niet veel meer!
8 okt 2024
Vorig jaar schattige vilten kerstversiering gekocht, nu aangevuld met allerlei nieuwe versieringen. Mijn verzameling groeit. Prima kwaliteit en fijn dat het niet door kleine handjes in China is gemaakt.
9 okt 2024
Veel plezier van je aankopen! Ons vilt wordt gemaakt door vrouwen in Nepal, van Nieuw-Zeelandse schapenwol. Onze vaste leverancier van prachtige Fair Trade vilten artikelen helpt hen om hun sociale en economische positie en die van hun gezin te verbeteren. Dit biedt, behalve een vast inkomen, ook een veilige werkplek.
ML
Monique L.
Vriezenveen
2 okt 2024
De levering was goed, al was er wel een klein stukje van het glazenlijstje af. Ik heb dit geaccepteerd. Maar misschien moeten breekbare artikelen toch nog beter ingepakt worden of hij is kapot ingepakt.
3 okt 2024
Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat er een klein stuk van het glazenlijstje ontbreekt. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met u op via e-mail om dit verder te bespreken.
GK
Germaine K.
Afferden

Dille & Kamille top

Voor zover ik kan zeggen doet Dille & Kamille veel goeds. Zeer fijne winkel. Koop er graag. Mooie kerstartikelen, maar sowieso mooie en leuke artikelen. Voor nu heel blij met mijn glazen vogeltjes.
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Leuk om te horen dat je graag winkelt bij Dille & Kamille! Daar zijn we erg blij mee. Heel veel plezier met je glazen vogeltjes!
6 okt 2024

Top

Ik had een zeef opgestuurd gekregen die niet compleet was, na een mail gestuurd te hebben is dat direct opgelost. Heel fijn, en wat een fijn persoonlijk mailtje was het. Dank je wel Dille en Kamille
7 okt 2024
Bedankt voor je beoordeling!. Fijn dat we je hebben kunnen helpen.
DV
Daphne v.
Krommenie

Porseleinen huisjes

Heb de hele serie van de porseleinen huisjes bestelt. Totaal 9 huisjes. De huisjes waren super goed verpakt. Op vrijdag bestelt en op zaterdag al in huis. Super goed en erg blij met de huisjes.
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
We vinden het erg fijn om te lezen dat je blij bent met je bestelling en dat de huisjes heel zijn aangekomen. Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met de huisjes!
18 okt 2024
Ik had in de winkel gezien wat ik hebben wou, maar omdat het van glas was heb ik het besteld. Ben nl. een beetje lomp. Het wad dus precies wat ik dacht en heel goed verpakt.
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Fijn dat het heel is aangekomen, veel plezier met je aankopen!

Even wennen, daarna fijn!

Aan het begin is de pan even wennen; maar de uitleg van D&K bij aanschaf van de pan is heel helder. Ik kan zelfs een eitje moeiteloos bakken zonder te plakken!
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de pan. We waarderen je beoordeling. Veel kookplezier!

Snel herfst in de keuken

Binnen 2 dagen waren de bestelde artikelen in huis. De herfst wordt leuk gepromoot bij D&K leuk om de herfst snel in onze keuken te hebben zoals pumpkin spice
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van bezorging. Wat leuk om te horen dat wij kunnen helpen bij het creëren van een gezellig herfstsfeertje bij jou in huis! Bedankt voor je positieve beoordeling, veel plezier met je aankoop!
MV
Manon V.
Veghel
18 okt 2024

Ik vind Dille-kamille.nl een heerlijk winkel

Ik vind Dille-kamille.nl een heerlijke winkel.. Het voelt altijd fijn er iets te kopen. Mooie, stevige artikelen. Een beetje een " vroeger " gevoel.
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Goed om te horen dat je tevreden bent met de producten van Dille en Kamille. Veel plezier met je bestelling!
4 okt 2024
Alles heel snel en keurig verpakt geleverd. Ik kan goede verzorging van spullen heel erg waarderen. Leuke artikelen weer ontvangen, altijd blij mee.
7 okt 2024
Bedankt voor je mooie beoordeling!
AD
Anita D.
Heerhugowaard
12 okt 2024
Zeer mooie keukendoeken (handdoeken, theedoeken, dweiltjes) besteld. Van zeer goede kwaliteit en kleden meteen je keuken mooi aan. Snelle levering.
Leuke artikelen, maar gewoon duur. Voor sinterklaas surprise was het te besteden bedrag € 30,-. Nou dat was dus 2 artikelen met de verzendkosten.

Ontzettend leuke vilten kersthangers

Product helemaal volgens beschrijving zodat ik het thuis kon verpakken zoals ik wilde. Prima en snel (tegen extra betaling) geleverd.
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Fijn om te horen dat de bezorging snel is gegaan en dat je tevreden bent met je aankoop. Veel plezier met je nieuwe kersthangers!
11 okt 2024
Super producten Mooi en duurzaam Altijd tijdloos Rustig en natuur vriendelijk Gewoon lekker eigenwijs & Dille en Kamille
18 okt 2024
De bestelling was super snel in huis, de volgende dag ! ondanks dat we pas laat in de dag besteld hadden. Goede service !!
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Fijn dat je tevreden bent met de service van Dille en Kamille, bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met de bestelling!
9 okt 2024

kadobon

had een kadobon online bestelt, op de een of andere manier is die niet aangekomen, op navraag is dit zeer snel opgelost

Online bestelling met aflevering op winkellocatie

Bestelling met aflevering op winkellocatie perfect volgens geschetste tijdlijn. Communicatie (track&trace) idem.
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering van je bestelling, veel plezier ermee!
14 okt 2024
Prima communicatie rond een pakketje en verrassend veel verantwoorde en ook nuttige spulletjes in de winkel!