Dille & Kamille (NL)

23.115 reviews in totaal   4.081 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten, het brede en inspirerende assortiment en de duurzaamheid ervan. De verpakking wordt vaak geprezen om haar duurzaamheid en zorgvuldigheid. De snelheid en stiptheid van levering vallen in de smaak bij de meeste klanten. Daarnaast wordt de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel vaak genoemd, evenals de prettige sfeer, inspirerende inrichting en positieve winkelervaring in de fysieke winkel. Ook de website wordt gewaardeerd om haar gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Enkele verbeterpunten zijn teleurstellingen over beschadigde producten of afwijkingen ten opzichte van de verwachting. De verpakking wordt soms als te groot of onvoldoende beschermend bij breekbare artikelen ervaren. Een klein aantal klanten meldt vertragingen of onduidelijkheid bij levering. Er zijn af en toe klachten over het ontbreken of uitfaseren van specifieke producten. Sommige klanten hebben minder positieve ervaringen met probleemoplossing en communicatie van het personeel, en er zijn suggesties voor verbetering van productinformatie, voorraad en het bestelproces op de website.

ReviewsDille & Kamille (NL)

Dille & Kamille blijft een favoriet. Ik ben al een tijd fan van de producten van Dille & Kamille. Ook deze bestelling valt weer in de smaak. Een mooie toilettas, kalender en opscheplepel besteld. Alle drie goedgekeurd 😁 Goede levering en goede communicatie over lichte vertraging van mijn bestelling.

De kwaliteit past niet bij de visie

Ben groot fan van jullie winkel, visie en assortiment, alleen het valt me op dat de kwaliteit van bepaalde dingen onvoldoende is. Meermaals gaan zeeppompsluitingen, dopjes of ander plastic sluitingen snel kapot op producten die juist beloven duurzaam te zijn (bijv. glazennavulflesjes met plastic doppen, de glazen wasmiddelflessen met plastic pompje of de schuimflacon). Erg zonde en op die manier ook niet zo duurzaam. Ik betaal graag iets meer voor een iets degelijker product. Verder, zoals gezegd, groot fan van jullie winkel!

I will definitely shop here again

I liked the ecological packaging for no extra charge, the quality of the products is great so far and exactly what I was expecting. I also appreciated that on the website, the sections are very specific (i.e. there's a specific for butter storage, instead of having to look through the whole ceramics sections). The materials used will also contribute to me keeping these items for a long time. I found exactly what I wanted.
In de winkel heel goed geholpen. Maar kon alleen online besteld worden. Dat ging echter niet goed omdat de bezorger het pakketje beschadigde. Daardoor vertraging in de levering. Toen heeft Dille en Kamille het handig aangepakt, door het naar een beter punt, namelijk van DHL te sturen. Daar lag het al snel keurig om me te wachten.

Rust en inspiratie

Vaak heb ik niets nodig en ga ik toch even naar binnen; een moment van rust voor alle zintuigen. Naast rust zoveel waardevolle inspiratie als je begaan bent met de planeet. Ik weet waar ik wil en moet zijn als er iets op is of als ik een cadeautje wil geven. Echt top!

Enorme doos bij bezorging

Leuke producten, kwaliteit goed. Twee overhandschoenen en een theedoek en handdoek besteld. Alles kwam echter in een enorme doos bij bezorging. Dit had ook prima een brievenbuspakket kunnen zijn, het was ook niet breekbaar. Enige punt van aandacht. Verder prachtige leuke winkel.

De kleuren van de waxinelichthouders en de vaas zijn vaal en flets

Bij ontvangst van mijn bestelling ben ik helaas teleurgesteld over de kwaliteit van de producten. De kleuren van de waxinelichthouders en de vaas zijn vaal en flets, terwijl op uw website juist frisse en levendige kleuren worden getoond. Het verschil tussen de weergave op de website en het daadwerkelijk geleverde product is aanzienlijk. Daarnaast is het stickertje aan de onderkant van de producten zeer moeilijk netjes te verwijderen. Dit geldt voor alle vier de waxinelichthouders én de vaas die ik bij u heb besteld. Gezien bovenstaande voldoet de aankoop niet aan mijn verwachtingen en ook niet aan wat op basis van uw website mocht worden verwacht.
Fijne producten , milieuvriendelijk verpakt met papier en karton. Helaas was er wel een plastic spray van een glazensprayflacon kapot. Vond het net teveel gedoe om hier bij de kopersgarantie voor aan te kloppen , maar als jullie vragen wat er beter kan zeg ik; met het materiaal beschikbaar nog iets beter verpakken… verder zeer tevreden !

Prettige winkel, goed spul

Leuk ingerichte winkel (in centrum Rotterdam), met leuke en mooie en nuttige spullen van goede kwaliteit. Prettige sfeer. Ja, goeie ervaring. Onze aankoop: bamboe zeepschaaltjes. Bevallen uitstekend.

Antwoord van Dille & Kamille (NL)

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We ontvangen je graag weer in een van onze winkels of webwinkel!
Alles was snel! De producten die ik wilde hebben waren allemaal voorradig in de winkel. Kom ze na een uur al ophalen 😊 Erg blij mee. Keurig ingepakt en stond klaar in een tasje.

Antwoord van Dille & Kamille (NL)

Dankjewel voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je jouw pakketje snel kon ophalen. Wij vinden een snelle service altijd belangrijk. 🤗

Allerlekkerste saladekruiden

Ik miste de saladekruiden die ik jarenlang heb gegeten. Deze zijn uit het assortiment gehaald. Nu kreeg ik de tip dat jullie biologische saladekruiden bijna dezelfde ingrediënten hebben. En dat klopt. Ik ben er heel blij mee.
Ik had online een bestelling gedaan. Toen deze binnenkwam bleken er twee bordjes gebroken. Binnen enkele dagen ontving ik twee nieuwe bordjes. Prima opgelost.

Giga fan van Dille en Kamille!

Ik vind de producten van Dille en Kamille zo mooi en fijn allemaal. Ik kan met een goed gevoel winkelen omdat ik weet dat alles duurzaam is en omdat het personeel altijd vriendelijk is. Je kunt ze alles vragen. Online bestellen gaat ook super goed. Het enige nadeel vind ik de minimale bestelwaarde en de verzendtijd, maar ik snap het ook heel goed ivm de duuzaamheid. Dus al met al ben ik een giga fan van deze winkel!!

Goede kwaliteit en mooie prijs

Ik krijg mijn pakket goed op tijd en netjes en veilig verpakt. De kwaliteit en prijs verhouding is helemaal top. De saus kan is heel mooi. Afgelopen week bijna dagelijks gebruikt. Het kan in de vaatwasser en wordt goed schoon. De koffiefilter houder nog niet gebruikt, maar ziet ook goed uit. Een aanrader.

Een fijne (online) winkel met een mooi assortiment

Mooi assortiment en een overzichtelijke website. De verzending was snel en spullen worden goed verpakt om breuk tijdens verzending te voorkomen. Al met al een fijne winkel; zowel online als in de vestigingen zelf.

Service en kwaliteit top!

Erg tevreden over de kwaliteit en heel verrast elke keer weer over de service. Deze keer wat online besteld en afgehaald in de winkel en goed geinformeerd over het verloop van de zending. Wat beter kan? …. Een filiaal in München openen?
Nadeel dat je verzendkosten moet betalen. Ook als je voor €90,- besteld. Dat zou anders kunnen. Vanaf €75,- gratis verzenden. Verder was bestelling optijd en snel. Netjes verpakt.

Antwoord van Dille & Kamille (NL)

Dank voor je feedback. We begrijpen je opmerking over de verzendkosten en nemen die zeker mee. Fijn om te horen dat je bestelling snel en op tijd is geleverd!
Dille&Kamille vind ik zo een fijne en prettige winkel. Mooie artikelen, kadootjes etc. Ik kom er graag en koop er dus ook graag. Recent deze prachtige gietijzeren pan aangeschaft. De koekenpan heb ik al!
Ik vind het fijn dat alles recyclebaar is en natuurlijk. Sommige dingen kunnen goedkoper zoals jullie weckpotjes. Die kan ik in duitsland compleet voor ongeveer 2,5 euro kopen incl verzendkosten

Antwoord van Dille & Kamille (NL)

Bedankt voor je bericht! We wensen je veel plezier met je aankopen.

Altijd mooie artikelen.

Altijd mooie artikelen voor een aangename prijs. Snelle verzending, zeer content met de lunchboxen en de geurzakjes patchouli ruiken heerlijk.