Dille & Kamille (NL)

22.825 reviews in totaal   4.221 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de kwaliteit van de producten, het brede en originele assortiment, en de milieuvriendelijke, solide verpakking. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak gewaardeerd, evenals de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Daarnaast wordt de winkelervaring als prettig, inspirerend en sfeervol omschreven, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook het duurzame karakter van de producten en verpakkingen krijgt veel lof van klanten. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Sommige klanten ervaren tegenvallende duurzaamheid of afwijkingen tussen verwachting en realiteit bij producten. Er zijn regelmatig opmerkingen over kapotte producten bij ontvangst, te grote dozen en incidentele vertragingen of verwarrende communicatie rond de bezorging. Ook zijn er klachten over niet-passende oplossingen vanuit de klantenservice, lang wachten op antwoord, en verwarring rondom voorraadstatus of bestelprocessen op de website. Verder worden niet-beschikbare of uit het assortiment gehaalde items genoemd en zijn er kritische kanttekeningen bij het gebruik van plastic onderdelen.

ReviewsDille & Kamille (NL)

Allerlekkerste saladekruiden

Ik miste de saladekruiden die ik jarenlang heb gegeten. Deze zijn uit het assortiment gehaald. Nu kreeg ik de tip dat jullie biologische saladekruiden bijna dezelfde ingrediënten hebben. En dat klopt. Ik ben er heel blij mee.

Giga fan van Dille en Kamille!

Ik vind de producten van Dille en Kamille zo mooi en fijn allemaal. Ik kan met een goed gevoel winkelen omdat ik weet dat alles duurzaam is en omdat het personeel altijd vriendelijk is. Je kunt ze alles vragen. Online bestellen gaat ook super goed. Het enige nadeel vind ik de minimale bestelwaarde en de verzendtijd, maar ik snap het ook heel goed ivm de duuzaamheid. Dus al met al ben ik een giga fan van deze winkel!!

Goede kwaliteit en mooie prijs

Ik krijg mijn pakket goed op tijd en netjes en veilig verpakt. De kwaliteit en prijs verhouding is helemaal top. De saus kan is heel mooi. Afgelopen week bijna dagelijks gebruikt. Het kan in de vaatwasser en wordt goed schoon. De koffiefilter houder nog niet gebruikt, maar ziet ook goed uit. Een aanrader.

Een fijne (online) winkel met een mooi assortiment

Mooi assortiment en een overzichtelijke website. De verzending was snel en spullen worden goed verpakt om breuk tijdens verzending te voorkomen. Al met al een fijne winkel; zowel online als in de vestigingen zelf.

Service en kwaliteit top!

Erg tevreden over de kwaliteit en heel verrast elke keer weer over de service. Deze keer wat online besteld en afgehaald in de winkel en goed geinformeerd over het verloop van de zending. Wat beter kan? …. Een filiaal in München openen?
Dille&Kamille vind ik zo een fijne en prettige winkel. Mooie artikelen, kadootjes etc. Ik kom er graag en koop er dus ook graag. Recent deze prachtige gietijzeren pan aangeschaft. De koekenpan heb ik al!
Ontbrekend product en matige service ik vind het vreemd dat de winkel waar ik mijn bestelling ophaal, geen overzicht van de geleverde producten meegeeft of dat ik deze inclusief mijn ondertekening in de mail ontvang na ophalen. Nu ontbrak er een product uit mijn bestelling, omdat deze niet voorradig was in de winkel naar keuze. Dit werd mij echter niet verteld: ik moest hier zelf achteraan bij thuiskomst toen ik merkte een product te missen. De winkel waar het was opgehaald (en die de bestelling inpakt) onderneemt hier niets voor. Ik moest bij thuiskomst zelf nog de winkel bellen en toen de klantenservice en vervolgens zou ik dan nog weer een mail ontvangen met een aangeboden oplossing. De oplossing (terugbetaling) die mij werd aangeboden was vervolgens eigenlijk helemaal niet passend. Ik had immers met een cadeaukaart online betaald en daarbij was het product wat ontbrak in andere filialen gewoon op voorraad. Uit eindelijk werd het nabesteld en mocht ik het alsnog zelf ophalen in het filiaal waar ik mijn bestelling aanvankelijk had opgehaald. Dat betekende dus ook WEER reiskosten maken terwijl het ontbrekende product met DHL aan het filiaal werd verzonden. Kansloos dat dit niet gewoon naar mij verzonden werd. Ik ben echt niet kapot van de service bij Dille en Kamille, ik heb goedkopere winkels meegemaakt met een aanzienlijk efficiëntere en betere service.
Geen papier meer in de pan vastlijmen. Een dikke lijmstreep in de vorm van een letter S zat in de pan, waarop een rond papier zat geplakt. Dat hoort niet. Het was een heel gedoe om die lijm eraf te krijgen. Heb je pan eerst 30 minuten moeten laten inweken en daarna voorzichtig de lijm eraf moeten krabben. Met gevolg dat er nu al kleine krasjes in de pan zitten. Ik ben zuinig op mijn spullen. Voor een pan die je koopt voor 40 euro (mijn zoon heeft het besteld als kadootje voor mij) mag je verwachten dat het niet aankomt met een lijmstreep letter s vorm erin. Als dat niet zo geweest was had ik 5 sterren gegeven. Helaas geen foto ervan gemaakt.
K M
Karin M.
Ik ben dol op Dille en Kamille. Veel prachtige producten, natuurlijke materialen, handige keukenattributen. Het laatste wat ik gekocht heb waren notebooks, een katoenen zakje en schaaltjes met viooltjes erop. Prachtig! En goed kwaliteit
Voor een high-tea zochten we een taartplateau. Online even goed gezocht en opeens dacht ik aan Dille & Kamille, die precies had wat we zochten: gewoon een mooie, witte, aardewerken schaal op een verhoging. Eenvoudig, maar heel mooi, passend bij ons witte servies, niet tuttig, wel ‘rijk’, en toch maar €19,95. Heel blij mee en hij stond prachtig op de lange tafel met hartige en zoete hapjes.

Winkelen,een avontuur

Veel goede artikelen om een heerlijke maaltijd te bereiden,een prachtige tafel te dekken en bovendien om daar een heerlijk kopje thee of een fijn kopje koffie te drinken. Bovendien veel keuze voor het verzorgen van je lichaam. Het is sreeds weer een avontuur om te winkelen bij Dille en Kamille en dat duurt al ruim 30 jaar
Glazen opbergbakjes besteld, een beetje met de angst dat ze misschien wel kapot kunnen gaan tijdens het bezorgproces. Gelukkig waren ze heel goed ingepakt en was de bezorging ook nog eens snel. De bakjes zelf zijn echt een top uitvinding. Vriezer, magnetron en ovenbestendig! Perfect voor als je in je keuken graag voor plastic-vrij wil gaan.

Zakelijk en toch persoonlijk!

Tafelkleed on-line besteld. Afgehaald bij filiaal Haarlem. Stond bij kassa in de rij. Van opzij vroeg een medewerkster of ze mij kon helpen. 'Kom iets ophalen'. 'Dat dacht ik wel. Een ogenblikje'. Vlot weer terug. Met zorg ingepakt (cadeau? voor 5 december?). Even een persoonlijke opmerking (pakje paste mooi bij mijn tas). Service met een glimlach. Dank en tot ziens. Volgende klant. Uitstekend. Met een opmerkelijk goed gevoel de deur weer uit met m'n tafelkleed. Dille & Kamille extra stevig op mijn kaart gezet.

De appeltaart kruiden

De producten zijn erg handig de winkel is super goed georganiseerd. Gebruik ook de mix kruiden. Ik maak al vanaf mijn 8ste jaar appeltaart (ben un 63) maar nu ik de appeltaart kruiden van jullie heb gebruikt zijn mijn appel taarten nog veel lekkerder. Iedereen is enthousiast er over. Vriendelijke groet, Jan Segers

Top klantenservice en fijne producten

Ik vroeg me af of de bestelling op tijd kwam. Ik belde en er werd meteen opgenomen. Mijn vraag kon meneer niet beantwoorden, maar hij stuurde het door naar zijn collega. Per mail kreeg ik binnen een aantal uur al reactie. Top klantenservice! Het pakket kwam uiteindelijk precies op tijd, logisch in de drukke decembermaand. Blij met de kwaliteit en hoe het verpakt is. Fijne ervaring!
Heel fijne theedoeken. Drogen echt goed. Formaat is goed. Jammer dat de print slechts aan één kant is, maar bij ophangen maak ik daar de binnenkant van en juist die binnenkant droogt ook heel fijn.
Levering was top, binnen een dag. Eigenlijk wilde ik maar 1 product bestellen, maar kwam daarmee niet aan het minimale bedrag. Dus voelde ik me gedwongen er iets bij te bestellen. Dat zou van mij niet gehoeven hebben.
Mijn bestelling bleek na 12 dagen wachten en een telefoontje naar de klantenservice ergens onderweg te zijn blijven "hangen". Mij werd toegezegd dat mijn bestelling nogmaals zou worden verzonden... en nog geen 24uur later mocht ik het al thuis ontvangen! Een fijn contact met de klantenservice!Daarom van mij 5 sterren!
Overzichtelijk site, snelle levering en prachtige producten. Het liefst ga ik naar een winkel maar die zijn er in het noorden haast niet en is sowieso 55 km rijden. Dan is soms de site een prachtige alternatief

vestiging Arnhem bij het afrekenen

de behandeling bij het afrekenen in de vestiging Arnhem van Dille en Kamille was geweldig. Dankzij de dame die in de voorraden bezig was in de winkel kon ik mijn Kado's vinden om te kopen. Dankzij de geweldige vestigingsmanager in Arnhem durfde ik ook nog te vragen om al mijn aankopen in te laten pakken voor Sinterklaas. Dat maakte me heel blij en gelukkig. Dank jullie wel!