Dille & Kamille (NL)

2.404 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.750 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2018
Dille & Kamille (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

27 mei 2023
Ik ben dol op alle keuken spulletjes die ze verkopen. De spullen komen niet uit het top segment, maar voor een normale gezins keuken voldoen de spullen. Ze verzenden zelfs naar Zweden, waar ik woon. Afgezien van de thee blikjes die wat gedeukt aankwamen (heb ik overigens niet over gereclameerd), was het een soort cadeautje om de spulletjes uit te pakken, zo blij was ik dat ik geslaagd was haha! Het bestel proces /betaalproces/leveringsproces waren top en binnen afzienbare tijd binnen ( trust me, dat is voor een internationale levering vooral aan Zweden bijna bijzonder.

de meest kritische beoordeling

28 mei 2023
Pakje was in de brievenbus gefrommeld en was slechts met grof geweld eruit te krijgen. Bezorger gaf aan dat ik niet thuis was, hetgeen niet het geval was. Heeft niet eens aangebeld. Toen ik het pakje opende bleek de beveiligingschip er nog aan te zitten. Mijn buurvrouw die in een modezaak werkt heeft het ding er in haar zaak met veel moeite af kunnen krijgen. U begrijpt ik ga niet meer online bestellen bij Dille en Kamille.

Beoordelingen voor Dille & Kamille (NL)

The product Masala chai tea was excellent; however, please send any future orders via Post nl and not DHL as this delivery platform (delivery service) is poor at best, as they will advance a delivery time then slowly but inexorable this time is pushed to later in the day, namely evening in one's experience. Moreover, if you receive a delivery time estimate of 2030-2130 your parcel will arrive the next day late afternoon, for instance between 1600-1730 hrs.
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Thanks for your review. Our parcels are delivered by different carriers. Sorry to read you didn't have a good experience with DHL.
9 nov. 2023

Winkel van de duurzame toekomst

Ze bestaan al lang en maken echt mooie producten. Het prachtige vind ik dat ze (ook) helemaal van de toekomst zijn. Nu ik meer en meer van het land en uit het voedselbos leef en eet en duurzamer en bewuster en plasticvrij wordt blijken ze steeds weer de winkel voor mij. Een van de weinige winkels die als een snoepjeswinkel zo aantrekkelijk blijft. Zulkf mooie en leuke artikelen. Heel erg fijn.
JT
Jeske T.
Sprang Capellle

Leuke give-aways voor een leuke prijs.

Keurig ingepakt en snelle service. Ik had echter graag voor de groene optie gekozen, er was echter maar één keuze voor groen; op de fiets vanuit de winkel,… helaas is de dichtstbijzijnde winkel hier 25 km vandaan dus ik vond dat eerlijk gezegd een vreemde optie,….misschien iets anders formuleren of een andere mogelijkheid aanbieden zoals combineren van ritten en dan binnen een week bezorgen?
EK
E. K.
Appingedam
6 nov. 2023
Baksnuisterijen uit grootmoeders tijd. Webwinkel vol hebbedingetjes voor het bakken. Heerlijk om samen met mijn kleindochter van 4, heerlijke koekjes, speculaasjes, kerstengeltjes en andere leuke koekjes te bakken. Voor het eerst een kerst huisje van brooddeeg maken en zij mag het natuurlijk naar hartenlust versieren... 'k Geniet al bij de gedachte. Snelle en zorgvuldige levering.
7 nov. 2023
Bedankt voor je mooie beoordeling 🌿 Veel bakplezier samen! 🍪
16 nov. 2023
Zeer vriendelijk personeel in de winkel in Amstelveen. Natuurlijke materialen, bijv. de vilten kersthangertjes in Nepal vervaardigd. Mooie collectie rieten manden! Smaakvol. Maar een telefonische vraag over betalen ná ontvangst van de bestelling werd niet begrepen en dus niet beantwoord . Er hapert iets rond dat betalen achteraf, misschien moet er naar gekeken worden.
20 nov. 2023
Bedankt voor je positieve woorden! We zien dat een collega via de mail contact met je heeft opgenomen. We willen graag weten wat er hapert.
De bezorging ging heel goed maar ik was een beetje teleurgesteld hoe de spullen in de doos lagen. Het zag er slordig en rommelig uit en het was niet echt netjes verpakt. Jammer dat het niet zorgvuldiger is gebeurd. Ik heb niemand gesproken van de klantenservice. Dat heb ik ook niet geprobeerd.
16 nov. 2023
Prachtige producten! Eigen stijl, kwaliteit goed en altijd mooi en fijn! Vriendelijk personeel, fijne winkelsfeer. Verbeterpuntje, de prijzen mogen wat om laag, dan zouden we nog meer moois kunnen aanschaffen. De prijzen zijn een drempel. Maar ik ben zeker een fan van jullie!

Het is allemaal voor…sinterklaas

Het is allemaal voor sinterklaas,aangezien ik niet meer in jullie winkel kan komen i.v.m. mijn gezondheid ben ik heel blij met jullie web site. Ik heb menig uurtje in jullie winkel doorgebracht om leuke,lekkere en vooral ecologisch verantwoorde spullen te kopen.
20 nov. 2023
Bedankt voor je bericht. Veel plezier met geven!
NK
Nelleke K.
Maastricht
22 uur geleden
Ik geef niet het maximum omdat de winkel in Maastricht me vertelde dat de servetten er niet meer waren. Via de website zag ik dat ze wel in Den Haag in voorraad waren. Daar was ik die week dus om ze op te halen. Dat had Maastricht mij mogen, kunnen doorgeven.
Ik heb een terracotta pot bestel voor ons citroenboompje , de pot was de volgende dag al in huis en super goed ingepakt.. super kwaliteit voor een degelijke prijs .. I ik kom al jaren in de winkel maar online bestellen is ook een aanrader

Nio de Narwal

Heerlijk toch deze kersthanger waarmee je de bescherming van dit mooie dier steunt, ik werd er blij van. Gevarieerde winkel waar je eindeloos kunt snuffelen zonder lastig gevallen te worden en altijd iets leuks vind voor n fair prijsje.
19 nov. 2023
Toch net geen xxxxx, maar 4, omdat ik een fotolijstje had besteld van 13 x 18, zo groot is de foto nml ook, Alleen is hij toch net iets te klein, beetje jammer, scheelt ong 1 cm. Maar de afhandeling bij het retourneren was geweldig,.
Wat mij in het bijzonder goed is bevallen is de snelle bezorging ! Maar sowieso vind ik de winkel fantastisch evenals het assortiment ! Ik kan altijd wel een cadeautje voor iemand vinden !
18 nov. 2023

Beugelpot

Ik had een beugelpot besteld en hij kwam in gruzelementen aan, ik heb een email gestuurd. 2 dagen later kreeg ik netjes een nieuwe opgestuurd, ik ben heel blij met deze goede service.
6 nov. 2023
Goede kwaliteit en leuke produkten. Ook de doelstelling spreekt mij erg aan. Heel mooi, die samenwerking met WWF om het leefgebied van de dieren op de Noordpool te beschermen.
7 nov. 2023
Bedankt voor je mooie beoordeling 🌿 We doen ons best om het milieu en de natuur te beschermen. 🌊

Ik shop al jaren bij Dille & Kamille

Duidelijke info bij artikelen in webshop, daardoor precies ontvangen wat ik had verwacht. En altijd mooie spullen van goede kwaliteit. Koop er echt al tientallen jaren.
10 nov. 2023

Vriendelijke en behulpzame klantenservice

Ik heb een vraag gesteld aan de klantenservice en kreeg snel en duidelijk antwoord. Waar ik ook nog heel tevreden over was. Mijn bestelling werd heel snel geleverd .
17 nov. 2023
De online bestelling met afhalen in de winkel lag niet klaar in de winkel. Ze hadden hier voldoende voorraad dus wel meegekregen. Verder supertevreden!
20 nov. 2023
Bedankt voor je bericht. Fijn dat de winkel het goed voor je heeft geregeld.
18 uur geleden
Bestelling en levering zeer goed verlopen. Leuk idee het geschenkpakket. Ziet er precies zo uit als op de foto en zoals beloofd. Blijmakend.

Alles was prima!

Was prima verpakt allemaal, relatief snelle levering in deze drukke tijden en de producten zijn ontzettend leuk! Dus blij mee!
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
Bedankt voor je bericht! Veel plezier met je aankopen.