Dille & Kamille (NL)

23.115 reviews in totaal   4.081 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten, het brede en inspirerende assortiment en de duurzaamheid ervan. De verpakking wordt vaak geprezen om haar duurzaamheid en zorgvuldigheid. De snelheid en stiptheid van levering vallen in de smaak bij de meeste klanten. Daarnaast wordt de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel vaak genoemd, evenals de prettige sfeer, inspirerende inrichting en positieve winkelervaring in de fysieke winkel. Ook de website wordt gewaardeerd om haar gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Enkele verbeterpunten zijn teleurstellingen over beschadigde producten of afwijkingen ten opzichte van de verwachting. De verpakking wordt soms als te groot of onvoldoende beschermend bij breekbare artikelen ervaren. Een klein aantal klanten meldt vertragingen of onduidelijkheid bij levering. Er zijn af en toe klachten over het ontbreken of uitfaseren van specifieke producten. Sommige klanten hebben minder positieve ervaringen met probleemoplossing en communicatie van het personeel, en er zijn suggesties voor verbetering van productinformatie, voorraad en het bestelproces op de website.

ReviewsDille & Kamille (NL)

Ik vond de webshop érg fijn, maar

Ik vond de webshop érg fijn! Duidelijke productinformatie. Ik was helemaal blij. Maar toen ik wilde ophalen in een winkel, bleek dat dat afhankelijk was van de voorraad van de winkel. Dus dat kon helemaal niet in mijn geval. Dus toen had ik alsnog verzendkosten. Toen kon ik een pakketpunt selecteren. Er stond "20 pakketpunten gevonden" oid, maar het bleken er maar 2. Ik moest het nu ophalen bij een Budbee, terwijl de AH waar ik altijd heen ga, ik denk 200 m verderop, er niet bij stond en die heeft ook gewoon een Budbee.
online bestelde tafellakens. verschillende kleuren maar in het echt waren het toch niet de kleuren die we zochten. Retour aangemeld en naar de winkel in Breda gereden. Keurig geholpen en zonder boze gezichten retour aangenomen. Mooie bijkomstigheid!! We vonden in de winkel wél de kleur die we zochten en hebben er ook de servetten meegenomen. Al met al een goede ervaring met Dille & Kamille, zo zouden we het vaker wille ;-)
Mooie artikelen . . . Al lang maak ik gebruik om mijn artikelen bij Dille & Kamille aan te kopen . . . het verschil in het nu is wel dat deze zaak zo groot is geworden . . . dat ik de sfeer van het begin wel eens mis. Een bestelling nu via de webwinkel gaat soms goed . . . maar soms ook niet. Dan is het weer een moment dat ik probeer in contact te komen met de klantenservice . . . en ja . . . door de drukte wacht ik soms dagen voordat ik mijn verhaal kan delen. Jammer . . . maar de producten en zorgen ervoor dat ik nog steeds blijf bestellen.

Leuke terracotta schaal met vakverdeling

Leuke terracotta schaal besteld via de webshop, helemaal top! Was heel netjes verpakt maar kwam helaas gebroken aan. Een mailtje met foto’s van de schaal werd redelijk vlot behandeld en al snel kreeg ik een nieuw exemplaar thuisbezorgd. Gebruik ‘m met veel plezier, helemaal trendy en handig in gebruik

tevreden klant

ik ontving wat ik bestelde, en dat was van goede kwaliteit. er gaan wel heel veel e-mails mee gepaard - dat vind ik onrustig maar ik ben erg blij dat jullie pas een paar dagen na ontvangst deze vraag voor een beoordeling sturen, want heel vaak gaat dat zodra het artikel geleverd is -en dat maakt me kribbig

Online bestellen is heel makkelijk

Ik heb online wat kadootjes voor mijn moeder's verjaardag besteld omdat ik helaas niet meer fysiek naar een winkel kan. Ik heb het bij hen laten afleveren en 1. voor mij is het supermakkelijk en ik word ook goed op de hoogte gehouden van het verzenden etc. en 2. het komt prima bij mijn ouders aan en het is voor hen echt extra leuk omdat de spullen zo leuk zijn :)
J R
Jet R.

Mooie spullen, geen plastic

Ikvind de spullen van Dille en Kamille mooi en leuk en ben zo blij dat jullie geen plastic verkopen. Ik geniet enorm van de gezellige kussens die ik kon kopen van een cadeaubon. Het is fijn dat je even aan de tafel mag zitten en thee kan drinken. Dit is handig als je man wel voor de gezelligheid mee gaat, maar er niet van houdt om uitgebreid rond te kijken😉 Het viel me wel erg tegen dat er geen tandpasta tabletten meer te koop zijn!

Online aankopen

Werknemers weten van elkaar niet wat ze zeggen en de regelgeving mbt bezorgen is bij hen ook niet eensluidend en duidelijk. Duidelijk aangeven dat er geen nieuwsbrief is aangevinkt. Komt er toch weer een lid mededeling met producten ? Bezorgging duurt lang en zonder duidelijk bezorgpatroon en afspraak. 1 tot 3 dagen is duidelijk maar dan? neem een voorbeeld aan Bol.com Je hebt besteld, Bol meld een bedank voor de bestelling en rolt gelijk het bezorg patroon uit. Je weet waar je aan toe bent en dat meestal binnen 1 of soms twee dagen. Het gevoel zoals jullie weergeven bij de producten is goed maar vraag je nader dan loopt het fout op geen kennis van zaken en veel te snelle antwoorden. en soms maar dat is persoonlijk te populair gedrag. De ouderen die Online kopen zijn niet altijd het Engels machtig. Online bestellen en afhalen bij de winkel kun je niet afdoen met het zijn twee onderdelen Het viel me tegen want ik ben een vaste klant van Dille. Herman

Antwoord van Dille & Kamille (NL)

Bedankt voor uw beoordeling, we nemen contact met u op via de mail.

Mooi, betrouwbaar, origineel en snel!

Al heel wat bestellingen hebben wij gedaan bij Dille & Kamille de afgelopen 5 jaar. En nog nooit zijn we teleurgesteld of klopte er iets niet. De service is echt snel, en de website heel betrouwbaar. Wat er op de foto staat, is ook wat je ontvangt. De producten zijn van prima kwaliteit en origineel en fijn voor kleine en grote mensen. We zijn heel erg blij met Dille & Kamille.
Bestellen , afrekenen , snelheid levering ! Geweldig ! Vind alleen de kast bij AH afhaalpunt veel te klein of alles in kleinere dozen leveren ! Kon er geen vinger tussen krijgen ,pakket ging alleen dieper de kast in ! Personeel liet me aan modderen ! Moest na lang zoeken een plat houtje uit planten halen om m'n pakketje er uit te kunnen wurmen ! Ik heb helaas vergeten een foto te maken , zat onderin en op m'n knieën zwetend het pakje er uit te krijgen ! Wat een waardeloze kast !
Het was onduidelijk waar de bestelling geleverd was, kreeg melding van DHL dat het bij de buren van D&K ( Utrecht) bezorgd, na sluitingstijd. Uiteindelijk was het toch bij de winkel geleverd en had ik moeten wachten op bericht van Dille zelf. Hebben vaker problemen met DHL. Het zou fijn zijn om deze gang van zaken aan te geven als je iets besteld.

Gezocht en gekocht via de website bevalt uitstekend

Deze keer gezocht en gekocht via de website en dat beviel uitstekend. Binnen een uur kwam bericht dat ik mijn aankoop kon ophalen in de door mij aangegeven winkel. Daar aangekomen was men meer dan bereid er nog een mooie cadeauverpakking omheen te maken. Kortom: Perfect! ... en eenmaal in de winkel word je natuurlijk hebberig van alles wat daar al je zintuigen prikkelt. En: de jarige was er ook heel blij mee ;-)

Duurzaam en leuk assortiment, vriendelijk personeel

Zowel online als in de winkel is er een leuk en breed assortiment verkrijgbaar. Online bestelde producten zijn snel bezorgd en netjes afgeleverd. In de winkel is het personeel altijd aardig en bereid om te helpen. De duurzame basis is ook zeker een pluspunt. Ik winkel hier graag en kom regelmatig terug :)
2 tafelkleden met een mooie landelijke print besteld. Eén ronde voor onze eettafel en 1 rechthoekige die we hebben laten vermaken in 3 kleinere tafelkleden voor tafeltjes onder de veranda. Nu is alles mooi in één sfeer.

Antwoord van Dille & Kamille (NL)

Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat je zo creatief bent geweest met onze tafelkleden. Veel plezier ervan!

Verwarring rondom pakket ophalen

Als ophaalpunt een winkel aangegeven. Vervolgens krijg ik mailtjes van DHL over wanneer ze voor de deur staan en welk tijdstip het bezorgd is. Dit schept verwarring, omdat het lijkt alsof het alsnog op het huisadres bezorgd wordt. Ik had sowieso ook geen mail van DHL verwacht, omdat tijdens het bestellen aangegeven stond dat de artikelen in de desbetreffende winkel op voorraad waren, dus ging er vanuit dat ik van de desbetreffende winkel mail zou krijgen wanneer het opgehaald kon worden (wat later ook alsnog gebeurde overigens).

Grote bestelling Bamboe bakjes.

Ik heb een bestelling geplaatst voor afhalen in de winkel. Voorspelde levering 1-3 dagen. Na 4 dagen kwam er een DHL melding dat mijn bestelling er aan kwam. Speciaal voor mij verstuurd naar de Dille & Kamille winkel! In zo'n geval zou ik coulant zijn en het direct naar de klant sturen. Want in de winkel bleek dat echt alleen mijn bestelling in de doos zat. Sticker van DHL er nog op, niet uitgepakt of aangeraakt.

Antwoord van Dille & Kamille (NL)

Bedankt voor je beoordeling. We nemen zo snel mogelijk contact met je op via de mail.

Pakketgrootte

Voor een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, kijk ook even of jullie verpakkingsgrootte aangepast kan worden aan formaat van verzonden pakketje (ik weet niet duurzaam dat ik laat leveren :)). Maar een enorme verpakking met vooral enorm veel lucht. Dus minder pakketjes in de bus die ze levert in pakket kluis.

Snel geleverd, mooi product, kwaliteit wat minder, abseurde retourkosten

Snel geleverd al ging er wat mis met de post. Mooi prduct al is de kwaliteit wat minder dan ik had gehoopt. Nu wil ik dit terug sturen, is het een ligt pakket, maar net te groot voor het middelste pakket, en zijn de retourkosten voor mijn rekening, waardoor ik in totaal bijna 14 euro betaal aan verzendkosten, heen en terug. dt vind ik echt abseurt! Heb dan wel een product besteld, maar eigenlijk betaal ik dit nu om alleen maar te kijken of ik het product wat vind en dat vind ik gewoon veel te veel. Okee, verzendkosten tot daar aan toe, maar retourkosten zouden naar mijn mening, voor het bedrijf moeten zijn, of veel minder. Zeker als het pakket nog geen 5 kilo weegt maar wel groter dan de afmetingen van een pakket van 5 of 10 kilo. Nu zou ik moeten betalen voor een pakket van tot 23 kilo, en dat vind ik echt te gek, bijna 9 euro betalen. Denk niet dat ik daarom nog snel iets zou bestellen. Tenzij ik echt heel zeker ben van mijn zaak. Wordt een duur grapje zo

Snellere, betere verzending

Snellere verzending. Verzending pas na drie dagen vind ik voor zo'n grote winkel niet meer echt van deze tijd. Het was nu voor mij geen probleem, maar zou beter kunnen. Daarnaast was het product niet beschermd in de doos, het lag er gewoon los in en er zat een grote scheur in de doos. Gelukkig geen schade aan het product, maar had wel gekund.

Online bestelling

De bestelling plaatsen ging geheel zonder probleem, al wel jammer dat enkele items wel gebonden zijn aan alleen fysiek kopen (de ijzeren/glazen kweekkast bijv.). Bestelling zelf was mooi optijd geleverd in de aangegeven winkel (al was het verwarrend voor mij dat ik een mail en track&trace kreeg voor de bezorging. Dacht dat het toch bij mij kwam). In de winkel was alles super gegaan en had nog enkele extra'tjes gekocht!