Ik ben dol op alle keuken spulletjes die ze verkopen. De spullen komen niet uit het top segment, maar voor een normale gezins keuken voldoen de spullen.
Ze verzenden zelfs naar Zweden, waar ik woon. Afgezien van de thee blikjes die wat gedeukt aankwamen (heb ik overigens niet over gereclameerd), was het een soort cadeautje om de spulletjes uit te pakken, zo blij was ik dat ik geslaagd was haha! Het bestel proces /betaalproces/leveringsproces waren top en binnen afzienbare tijd binnen ( trust me, dat is voor een internationale levering vooral aan Zweden bijna bijzonder.
Pakje was in de brievenbus gefrommeld en was slechts met grof geweld eruit te krijgen. Bezorger gaf aan dat ik niet thuis was, hetgeen niet het geval was. Heeft niet eens aangebeld. Toen ik het pakje opende bleek de beveiligingschip er nog aan te zitten. Mijn buurvrouw die in een modezaak werkt heeft het ding er in haar zaak met veel moeite af kunnen krijgen. U begrijpt ik ga niet meer online bestellen bij Dille en Kamille.
Er ging iets mis met de bezorging (stond ingepland maar het pakket arriveerde niet). Ik heb dus een mailtje naar de klantenservice gestuurd waar ik op een erg fijne en snelle manier geholpen werd. Geen bedrijf wat je laat zwemmen als er iets mis gaat maar meteen actie onderneemt. Prettig. 😃
4 mei 2023
Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Veel plezier met je aankopen! 🌿️
14 mei 2023
Ik bestel al jaren bij Dille en Kamille. Ik vindt het een heerlijke winkel die oog heeft op het milieu en duurzaamheid van haar spullen. Ik weet eigenlijk gewoon altijd ik dat ik kwaliteit koop. De bestelling is ook snel verzonden. Producten zijn top!
8 mei 2023
Het beviel mij heel goed. goede en duidelijke site.Het artikel was heel goed en netjes verpakt, er kon niets mee gebeuren. Snelle levering, en op afgesproken tijd. En de prijs was ook prima. Ik zou niet weten wat nog beter te doen. Ik ben tevreden..
Bedankt voor je mooie beoordeling!🌿️
Niet verspillend zijn wat betreft de verpakkingen. Alles had in één pakket gekund en ik ontving er twee. Ook had ik aangegeven dat ik geen haast had met bezorgen. Als het meer tijd kost om duurzamer te verpakken/vervoeren heeft dat mijn voorkeur
17 mei 2023
Al ruim 30 jaar bezoek ik met veel plezier de winkels van Dille en Kamille. Hun assortiment past bij me. Wanneer de artikelen te groot zijn om zelf te vervoeren kun je het makkelijk online bestellen. Ook met het ouder worden is dit heel fijn.
Degelijk en snel
Ik had een pan besteld op zondag en de volgende dag was het al geleverd en kon ik er al mee aan de slag.
Echt super fijn!
Al jullie speelgoed en spullen zijn echt degelijk en mooi van materiaal! Fan van jullie winkel!
8 mei 2023
Een mooie winkel met mooie artikelen. Fijne medewerkers en als je een vraag heb over een verkeerd geleverd pakketje bijvoorbeeld helpt iemand van Dille en Kamille je meteen. Ik heb dit als erg prettig ervaren
4 mei 2023
Extra betaald voor volgende dag levering, maar dit werd helaas niet waargemaakt.
Breekbaar product was wel heel goed beschermd ingepakt.
EDIT: Netjes opgepakt door de klantenservice! Van 3 naar 5 sterren :)
Ik stuurde een pakketje naar iemand anders en dat ging prima. Fijn dat ik kon zien wanneer het pakketje aan zou komen.
Wat leuk zou zijn als er een optie was dat het pakket als kadootje werd ingepakt.
16 mei 2023
Er was 1 bord uit mijn bestelling gebroken geleverd. Contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben me direct geholpen door een nieuw bord op te sturen. Ben super blij met mijn nieuwe servies.
15 mei 2023
Ik had wat glazen potten besteld en had eerlijk gezegd op voorhand een beetje schrik of dat zonder scherven zou arriveren. Ik was aangenaam verrast hoe zorgvuldig alles ingepakt was!
15 mei 2023
Bedankt voor je mooie beoordeling!🌿️ We zijn blij dat de glazen potten zonder schade zijn aangekomen. We doen ons best om alles zorgvuldig in te pakken voor een veilige verzending. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten.
17 mei 2023
Via online shop iets vrij kwetsbaars besteld
Het kwam inderdaad stuk aan in de verpakking. Na een mail + foto van het kapotte product heel snel nieuwe ontvangen
Zeer snel en netjes!
Ik koop eigenlijk niet vaak dingen bij Dille & Kamille, maar alle producten die ik nu heb gekocht zijn bruikbaar, mooi en functioneel voor een goede prijs.
Antwoord van dille-kamille.nl
Wat fijn om te lezen. Daar worden wij blij van. Bedankt voor je reactie. Vriendelijke groet, Dille & Kamille
Pakket is zoekgeraakt maar goed en snel opgelost.
Een snelle reactie en verzending van een nieuw pakket direct opgepakt. Complimenten. Bedankt Team D&K
Gemakkelijk besteld via de webshop, snel geleverd. Alles was goed in noppenfolie gewikkeld zodat het heelhuids is aangekomen. Blij met mijn nieuwe otems
12 mei 2023
Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je bestelling!🌿️
Makkelijk en snel. Ook de mogelijkheid om duurzamer te laten bezorgen of gewoon in de winkel ophalen. Super leuk assortiment en vriendelijke mensen.
Bedankt voor je mooie beoordeling!🌿️
De bestelde pan was beschadigd. Ik werd direct door de klantenservice geholpen en kreeg kosteloos een nieuwe pan opgestuurd. Super service.
Bedankt voor je mooie beoordeling!🌿️
De theepot had klein mankement. Ik heb meteen een nieuwe pot gekregen en duidelijke retourinstructies ontvangen. Netjes en snel.
Online en in de winkel een feest omdat bijna alle artikelen bij D&K leuk en lekker zijn. Bezorging snel en altijd compleet.
Geïmporteerde beoordelingen: