Dille & Kamille (NL)
Beoordelingen:

4.035 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden13.512 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Dille & Kamille (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben dol op alle keuken spulletjes die ze verkopen. De spullen komen niet uit het top segment, maar voor een normale gezins keuken voldoen de spullen. Ze verzenden zelfs naar Zweden, waar ik woon. Afgezien van de thee blikjes die wat gedeukt aankwamen (heb ik overigens niet over gereclameerd), was het een soort cadeautje om de spulletjes uit te pakken, zo blij was ik dat ik geslaagd was haha! Het bestel proces /betaalproces/leveringsproces waren top en binnen afzienbare tijd binnen ( trust me, dat is voor een internationale levering vooral aan Zweden bijna bijzonder.

de meest kritische beoordeling

28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakje was in de brievenbus gefrommeld en was slechts met grof geweld eruit te krijgen. Bezorger gaf aan dat ik niet thuis was, hetgeen niet het geval was. Heeft niet eens aangebeld. Toen ik het pakje opende bleek de beveiligingschip er nog aan te zitten. Mijn buurvrouw die in een modezaak werkt heeft het ding er in haar zaak met veel moeite af kunnen krijgen. U begrijpt ik ga niet meer online bestellen bij Dille en Kamille.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Dille & Kamille (NL)

 Sorteren  
Relevantie
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie en leuke producten van hoogstaande kwaliteit. Milieuvriendelijk en verantwoord. Goede en overzichtelijke website. Snelle en zorgvuldige verzending dat netjes werd gecommuniceerd en te volgen was via email. Blij met mijn bestelling en producten!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bezorgdienst is waardeloos. Hebben er precies 4 dagen over gedaan om er elke dag opnieuw tot de conclusie te komen dat het pakket niet in een pakketautomaat zou passen. Dit terwijl ik in eerste instantie al had gekozen voor een thuislevering.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket kwam snel. Alle onderdelen van de koffiemolen en de twee citroenknijpers lagen los in een veel te grote doos, waardoor er kans op beschadigingen was. Het rammelde behoorlijk toen ik het pakket ging ophalen en nee naar huis nam.
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
25 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling! Onze excuses dat de bestelling niet goed was verpakt. Wij zullen het bespreken met het distributiecentrum.
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik had per ongeluk 2 dezelfde artikelen in mijn winkelmandje gezet. Ik kon nergens vinden hoe ik dat aantal weer naar beneden kon brengen, wél naar boven. Uiteindelijk via een andere laptop besteld. Daarna was alles prima.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Het was een snelle levering waar ik ontzettend blij was zo snel mijn mooie bestelde spulletjes te mogen ontvangen. Wat mij opviel was dat er veel verpakkingsmateriaal bij zat...ik denk dat dit beter kan..maar verder super
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Eerste bestelling 🙂

De online communicatie en snelle levering. Natuurlijk ook de kwaliteit van de bestelde artikelen die als kado bedoeld waren. Blijft toch jammer dat de fysieke winkels alleen in centra van drukke grote steden zitten.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en milieuvriendelijke levering. Het enige wat onhandig was, was dat een paar katoenen broodzakken die makkelijk door de brievenbus passen in een doos werden verstuurd die lang niet in de brievenbus paste.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke en fijne webshop. Mooie producten van goeie kwaliteit! Betaling met de cadeaukaart verliep moeizaam online (foutmeldingen). Contact met de klantendienst verliep snel, vriendelijk en zeer correct.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne klantenservice! Ondanks perfect ingepakte potten waren er toch 2 niet heelhuids bij mij aangekomen. De klantenservice heeft na mijn berichtje twee nieuwe potten verstuurd. Echt heel fijn! Groeten, Emmy
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
22 mrt 2024
Goedemorgen Emmy, bedankt voor je bericht. Wat fijn dat je blij bent met de geboden oplossing. Hopelijk zal je de potten nog lang en met veel plezier gebruiken!
AM
Aukje M.
Landsmeer
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon het eerst niet vinden in de winkel, maar werd goed geholpen. Het zit niet bij mij naast de deur en ik vond 5,95 wel veel voor verzendkosten RaRa vragen hierna als je niet in de webshop hebt gekocht
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel met hele leuke spulletjes en bruikbare snuisterijen. Modern, fris en tegelijk uit tijden van weleer. Ik bestel er altijd graag. Ook leuke cadeautjes voor anderen. Snel geleverd en mooi verzorgd.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Berichten zijn wat laat

Maandag om 11:30 uur kreeg ik het pakketje en om 13:00 uur kreeg ik bericht van dille en kamille dat het pakketje onderweg was. Zaterdag avond besteld en maandag ochtend al binnen, en goed verpakt, top!
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel is precies wat we zochten, enkel het afleveradres meermaals moeten aanpassen daar er telkens het verkeerde adres te voorschijn kwam. Nog gebeld maar de levering kwam toch op het verkeerde adres
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
I am very happy and pleased with everything!!! I love the quality and the style and overall the design!!!! The service is amazing!!! Thank you for showing the love you put into all of life 🤗
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
27 mrt 2024
Thank you so much for your kind review and for your kind words and appreciation! We're delighted to hear that you're happy with everything. !!🌿️
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Online bestelling

Online cadeaubonnen betalen, bij levering miste er 1 cadeaubon. Gebeld en de volgende dag had ik ‘m al in de brievenbus. Uitstekend geholpen en een goede service.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product is uitstekend! Aflevering liep ingewikkeld. Na heen en weer bellen was alles opgelost. Teleonisch contact met Dille & Kamille liep prima.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service in de winkel was goed. Helaas werkte cadeau kaart niet. Na mail naar klantenservice kreeg ik een ‘gratis verzenden’ code bij online bestelling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling lag netjes klaar in de winkel. Verpakking kan efficiënter. Veel te groot waardoor te veel opvulling gebruikt wordt, dat is jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
26 mrt 2024
Bedankt voor je mooie feedback en de terugkoppeling. We zullen dit zeker intern bespreken. Veel plezier met je aankopen! 🌿
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ongelooflijk hoe de terracotta bloempotten waren ingepakt, zeer zorgvuldig met heel bijzonder milieu vriendelijk materiaal. Complimenten!
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (NL)
26 mrt 2024
Bedankt voor je mooie feedback. Veel plezier met je aankopen! 🌿
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

De juiste produkten

Bestelling op tijd afgeleverd met de juiste produkten. Bezorger had erg veel haast en de 20 kilo moest ik zelf van zijn steekwagen halen.
Beoordeling melden