heydude.nl- Logo - Beoordelingen

heydude.nl
Beoordelingen:

872 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.140 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
I am very happy with colors, and the design of the shoes. Also Hey Dude shoes are very light which is a great advantage for a shoe. The only thing that I’m not happy with my purchase is that the shoe that I received have several scratches as you can see in the photos. I have already send back my first order because the size was small. This one fits perfect but the problem is that I can’t change the shoes if it has been damaged. I can only send it back if I want to change the size.

de meest kritische beoordeling

25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had boots besteld en aangeleverd maar er zitten vlekken op. 2 mails verstuurd vorige week maar geen reactie gekregen zodus voor mij en de familie geen Hey Dude meer spijtig maar er zijn nog andere merken die rekening houden met hun klanten
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor heydude.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De fijnste schoenen die er zijn. Heb inmiddels 7 paar
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
11 dagen geleden
Wat fantastisch om te horen dat je zo'n fan bent van onze schoenen! Zeven paar is echt geweldig. Bedankt voor je vertrouwen en je enthousiasme. Veel plezier met je HEYDUDE collectie! 🌟👟
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Steeds tevreden van de Dude Shoes.
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je steeds tevreden bent met je Dude Shoes en onze snelle levering. Veel plezier met je nieuwe paar! 🌟👟
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Erg leuke en super fijne schoenen.
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
3 dagen geleden
Dank je wel voor je review! Geweldig dat je zo blij bent met onze schoenen en de snelle levering. Veel plezier met je HEYDUDE's! 🌟👟😊
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie comfortabele schoenen en een snelle levering.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hey Dude zijn heerlijk schoenen, heb nu al 2 paar.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Beste sneaker voor dames

Meest comfortabele sneaker ooit en nog leuk ook!
Beoordeling melden
EV
E V.
Velsen
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie snelle levering van een heel mooi product
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke hippe en fijne schoenen. Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
28 mei 2024
Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met je schoenen en de service. De foto op het strand ziet er top uit! Geniet van elke stap, waar je ook gaat! 😊🏖️👟 #GoodToGoTo
CK
C.M.M. K.
Aerdenhout
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering? Zitten fijn om te dragen.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en perfecte levering
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en erg fijne schoenen.
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
28 mei 2024
Dankjewel voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en je nieuwe schoenen.
JB
Joke B.
HARDERWIJK
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie schoenen uitstekende service
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
21 mei 2024
Bedankt voor je geweldige review! We zijn super blij dat je tevreden bent met je nieuwe schoenen en onze service. Geniet ervan en we hopen je snel weer te zien bij HEYDUDE! 😊👟
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke en comfortabele schoen
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze schoenen zo heerlijk en comfortabel vindt. Veel plezier met je HEYDUDE schoenen! 🌟👟
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tof en comfortabel

Toffe en comfortabele schoenen
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering ,goede prijs
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Goede en snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering was top
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van heydude.nl
29 mei 2024
Fantastisch om te horen dat de levering snel is gegaan! We streven er altijd naar om je zo snel mogelijk van je nieuwe favoriete schoenen te voorzien. Veel plezier met je nieuwe HEYDUDES! 🥳👟
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte service
Beoordeling melden