Lucardi Juwelier Heerhugowaard

1.256 reviews in totaal   292 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat de winkelervaring aangenaam maakt. Het deskundige, eerlijke en persoonlijke advies bij het kiezen van sieraden of piercings wordt gewaardeerd, waarbij medewerkers ruim de tijd nemen en veel geduld tonen, zelfs bij lastige keuzes of jonge kinderen. De algehele service krijgt veel lof, met speciale waardering voor klantgerichtheid, extra hulp en nazorg. Ook de verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt positief beoordeeld, net als de betaalbaarheid en aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast wordt het ruime en gevarieerde assortiment als een pluspunt gezien. Incidenteel zijn er opmerkingen over lege plekken in het assortiment.

ReviewsLucardi Juwelier Heerhugowaard

De werknemers zijn zo gast vrij en zo lief zodra je hulp nodig heb met dingen zoeken die juist voor je zijn en ze geven hun eerlijke mening als het je toch niet staat en ik hou wel van een persoon die eerlijk is en het niet alleen doet om dingen te verkopen
Wat een geweldige verkoopster!! Zo lief en beleefd, maar vooral enthousiast en meedenkend over wat ik wilde kopen. Ze gaf heel goed advies, super leuk om geslaagd naar huis te gaan met een vrolijk gevoel.

Lieve behulpzame medewerkster

De medewerkster die ons aansprak, nadat wij eerst zelf even hadden rondgesnuffeld was ontzettend behulpzaam en vriendelijk.
De dame in de winkel hielp ons goed met een cadeautje voor mijn moeder, ze adviseerde een mooi armbandje met een geboortemaand steentje erin.
Vriendelijke verkoopster, schone en ruime indeling, fijne service bij mijn aankoop en goede locatie in het winkelcentrum. :)

Top winkel.

Wij werden erg fijn geholpen, winkeljuffrouw was heel vriendelijk en wist meteen waar we naar zochten.
Mijn dochter heeft een helix piercing en een neuspiercing laten schieten. Beide erg goed gezet en leuk en lief personeel.
Wij kwamen langs in Heerhugowaard voor mijn dochter om gaatjes te laten schieten. Ze werd heel goed geholpen en de medewerkster legde alles goed uit en deed het heel professioneel. Heel goed gedaan.
G S
Gerrie S.
Onverwachts tijdens een dagje weg in Middenwaard in Heerhugowaard een ketting gekocht. Leuke en behulpzame verkoopster!

Mijn favoriete plek voor mooie sieraden!

Altijd een fijne ervaring bij Lucardi. Het personeel neemt echt de tijd voor je en geeft eerlijk, deskundig advies. Je vindt hier prachtige juwelen voor een hele goede prijs, waardoor je jezelf (of een ander) vaker kunt verwennen. Ik kom zeker weer terug!

Wat een meedenkers

Ontzettend meedenkende medewerkster die alle tjjd nam. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Ik ben er blij mee. Prachtig!!
Lastig pubertje die niet wist wat ze wilde. Super geduldige verkoopster hielp ons en we gingen met een prachtig setje en een blije puber de deur weer uit !
Het is gewoon een gezellige winkel met heel gezellig en eerlijk personeel, ik kom er heel graag.
Het was vrij rustig in de winkel en daardoor kregen we alle aandacht om advies te vragen.
Vriendelijke en goede service voor ring graveren. Diverse testen voor graveren.
Medewerker kwam meteen vriendelijk naar ons toe om te helpen.
Er is goede service en de beleving was ook heel goed
We zijn erg leuk geholpen gaan er zeker vaker shoppen

Super blij

Goed geholpen door lieve vrouw. Met tijd, geduld, aandacht. Super blij de deur uit gegaan! Bedankt ✨🩷
Deze dame heb me super goed geholpen, ging gelijk voor mij kijken of er nog een op voorraad was. Super tevreden

Lucardi Juwelier Heerhugowaard

Heerhugowaard wordt ook wel de stad vol kansen genoemd. Het moderne stadshart biedt de perfecte plek voor een dagje uit vol plezier. Je kunt er shoppen bij de leukste winkels, ga een potje bowlen, bek...