Lucardi Juwelier Heerhugowaard

1.206 reviews in totaal   304 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke en warme benadering van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. De service wordt als uitmuntend ervaren, met nadruk op behulpzaamheid, klantgerichtheid en het nakomen van beloften. Het deskundige, eerlijke en persoonlijke advies wordt gewaardeerd, evenals het geduld dat het personeel toont bij lastige keuzes, jonge kinderen of speciale situaties. Veel klanten noemen de snelle en efficiënte hulp als positief punt. De expertise en kennis van het personeel, vooral bij het zetten van gaatjes en sieradenadvies, worden zeer gewaardeerd. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding van de producten over het algemeen goed gevonden. Sommige klanten merken op dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van aanbiedingen en betaalbaarheid van de producten.

ReviewsLucardi Juwelier Heerhugowaard

We hebben trouwringen gekocht en werden perfect geholpen. Prachtige ringen die geen echte trouwringen waren maar wel heelerg bij ons hoorden. Een gouden ring met 18 diamantjes prachtig om te zien met een mooie prijs van 499 per stuk...
De klantgerichtheid, ik vroeg om kinderbestek en of het gegraveerd kon worden. Wens was eind van de middag of anders morgen en nog geen half uur later was het klaar. Als dit geen service is weet ik het ook niet meer.
Zeer vriendelijk en rustig geholpen. Ik ben erg tevreden over mijn kettinkje met medaillon!

Rust

ik vond het moeilijk om een keuze te maken maar zij lieten mij op mijn gemak kiezen

Eerste oorbelletjes bij meisje van bijna 8 maanden oud

Ervaring was fijn, we werden rustig geholpen door iemand met veel ervaring in het zetten van oorbelletjes bij een klein kind <1 jaar oud.

Hele fijne winkel!

De medewerkers zijn aardig en assisteren je op een goede en gewenste manier. De winkel is niet groot, maar toch hebben ze zo’n beetje wel alles. Vragen kan altijd en daar wordt ook positief op gereageerd. Hele fijne winkel!
Ik werd goed geholpen en ben blij met de aankoop. Mijn dochter zal ook wel erg blij zijn met haar armbandje. Heel klantvriendelijk en een mooie prijs-kwaliteit verhouding.
Heel vriendelijk geholpen en blij met me ring..Een top winkel.We waren in de winkel
Vriendelijk personeel,werd gelijk geholpen,fijn advies gegeven over de garantie.overzichtelijke winkel.
Medewerker begroette mij meteen en vroeg of ik hulp nodig had
Ik vind de service van het personeel erg goed en ik word altijd vriendelijk geholpen. De sierraden zijn erg mooi.
We werden goed geholpen. Fijn contact. En mooie prijs
Wij werden heel goed geholpen. De mevrouw die er werkt heeft zelfs de oorbellen van mijn dochter verwisseld
Vriendelijke alleen deden ze heel lastig over contant betalen!
Fijn geholpen in de winkel ook nog net even voor sluitingstijd, vriendelijk en vrolijk!
Jullie waren heel lief en dat was heel fijn.
Prachtig armband en een super leuk prijs. 💜
Mijn oma en ik heel goed geholpen met een ketting voor aan de hanger met mijn opa erin
Heel goed geholpen , heel geduldig, fijne sfeer, leuke prijsen en aanbiedingen
L G
Leo G.
Bijzonder prettig en goed geholpen Luisterde goed naar wat we graag wilde Perfect geholpen