bos-hout.nl

2.170 reviews in totaal   483 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 sep 2021

bos-hout.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over het vriendelijke, behulpzame en meedenkende personeel dat servicegericht te werk gaat. De snelle verwerking van bestellingen en leveringen wordt veelvuldig geprezen. De meeste klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit van het hout en de producten. Ook de dienstverlening wordt als professioneel, soepel en klantgericht ervaren, met veel waardering voor de persoonlijke aanpak. Het ruime assortiment en de beschikbaarheid van hout en aanverwante producten worden vaak genoemd als grote pluspunten. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed en concurrerend ervaren en zijn er regelmatig positieve opmerkingen over scherpe prijzen. De communicatie over bestellingen en leveringen wordt in het algemeen als prettig, duidelijk en persoonlijk ervaren. Hoewel de levertijden doorgaans snel zijn, hebben enkele klanten vertraging ervaren. Daarnaast waren enkelen teleurgesteld over gebreken in sommige producten.

Reviewsbos-hout.nl

Snel en goed. Ik moest een paar palen omruilen en dat was geen enkel probleem. Beste lui.

Prima service

Snelle, prettige service.Fijn dat je ook voir een kleine hoeveelheid hout toch de zelfde aandacht krijgt.
B-fix clips gekocht per stuk. Snel geleverd, met schroeven erbij en uiteindelijk een stuk goedkoper dan wanneer je een hele doos moet afnemen.
Alles stond klaar om op te halen, snel geholpen en vriendelijke mensen
Vriendelijke en professionele afhandeling. Uiteindelijk moest toch ander hout hebben dan voorheen besteld, daar werd heel flexibel omgegaan 👍
Duidelijke omschrijving van het product. Snel gereed voor ophalen Erg vriendelijk personeel.
Top, snelle service. Aardige chauffeur, prima hout

Zeer klantvriendelijk

Op tijd geleverd. Zeer klantvriendelijk. Zelfs de planken naar de auto gebracht!
Kwaliteit van het hout is erg goed. Prijs is oké
Concurrerende prijs. Duidelijke aangeven wanneer e.e.a. geleverd wordt. Prima kwaliteit. Aardige chauffeur.
Goede service bij prima prijzen
Hartelijke ontvangst,makkelijk bereikbaar,ruine keuze en prijzen vallen mee
Fijn bedrijf met goede service.
Makkelijk bestellen en vriendelijk te woord gestaan om de afspraak van bezorgen in te plannen. En de Heer die het kwam afleveren is een topper, bereid om even mee te denk bij het lossen.
snel correct en compleet :)
Allemaal vrolijke mensen, tot aan de chauffeur aan toe. o ja, en mooi hout geleverd. goed werk! één klein verbeterpuntje, het is fijn om even telefonisch te overleggen voor wat betreft de leverdatum...
Snelle service, prettige mensen

Grote scheuren in palen, ondanks mijn vragen.

Ik had palen besteld en werd gebeld dat het de laatste waren. Aan de onderkant waren een paar stukjes af, maar de palen waren hier wel overheen zwart gebeitst. Ik heb gevraagd of er geen grote scheuren in de palen zaten omdat ik eerder palen van jullie hen gehad waar deze in zaten. Die zouden er niet in zitten. Bij verwerking bleken er wel degelijk grote scheuren in te zitten en waren de ‘stukjes’ er af wel 50 cm! Zeg dan gewoon eerlijk wat er mis is! Nu moet ik het maar weer oplossen. Ik vind dat niet netjes.

Antwoord van bos-hout.nl

Vervelend om te lezen dat het zo tegenviel. Mijn collega heeft inderdaad na het plaatsen van uw bestelling aangegeven dat er enkele stukjes af waren gebroken van de palen. U zou langskomen om de palen af te halen en te bekijken. Dit heeft u ook gedaan en toen direct de palen meegenomen. Jammer om dan achteraf te lezen dat u toch niet tevreden bent. Hopelijk kunnen wij u de volgende keer beter van dienst zijn en een passende oplossing vinden. Onze excuses voor het ongemak. Team Houthandel Bos
Fijn bedrijf , grote keus, meedenkend personeel. Niet te duur.

Prettig geholpen en bijzonder snel geleverd.

Prettig geholpen en bijzonder snel Zeer tevreden .

bos-hout.nl

Houthandel Bos is dé houthandel voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij bieden zowel online als in onze werkplaats te Amersfoort een uitgebreid en kwalitatief aanbod aan Douglas Hout, Tuin...